geioannou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 μετα απο προσαρμοσμενη εγκατασταση του NERO δεν μου εμφανησε shortcut.πως δημιουργω ? πηγα program files\nero\... εκει που εχει δημοιουργιθει ο φακελος εγκαταστασης αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. καποια ιδεα ?
S2Katana Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Ψάξε το nero.exe και κάνε δεξί κλικ->create shortcut
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Στα προγραμματα σου δεν εμφανιζεται ????
neo381990 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 C:\Program Files\Nero\Nero 7\Nero StartSmart\NeroStartSmart.exe Κάνε δεξί κλίκ και Send to(Αποστολή προς)-->Desktop(Create shortcut)[Επιφάνεια εργασίας(Δημιουργία Συντόμευσης)]
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μου φαινεται απιθανο στα προγραμματα να μην υπαρχει η διαδρομη Nero-nero burning rom . Αν υπαρχει κανεις δεξι κλικ αντιγραφη και οπου θελεις την κανεις επικολιση.
geioannou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 C:\Program Files\Nero\Nero 7\Nero StartSmart\NeroStartSmart.exe Κάνε δεξί κλίκ και Send to(Αποστολή προς)-->Desktop(Create shortcut)[Επιφάνεια εργασίας(Δημιουργία Συντόμευσης)] μεχρι το C:\Program Files\Nero\Nero 7 υπαρχει κανονικα. το υπολοιπο Nero StartSmart\NeroStartSmart.exe δεν υπαρχει. θυμαμε ομως οτι το Nero StartSmart του ειπα να μην το βαλει.... εκανα μ@λ@κι@ κατα την εγκατασταση η μπορει να λυθει καπως αλλιος. μου εχει τυχη και αλλες φορες παντος κατι παρομοιο και πηγαινοντας στο φακελο του προγραμματος βρησκεις καποιο εικονιδιο για να φτιαξεις shortcut. εδω δεν βρησκω τιποτα.... οκ παιδια. εψαξα για το exe και εφτιαξε.ευχαριστω για τη βοηθεια
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 μεχρι το C:\Program Files\Nero\Nero 7 υπαρχει κανονικα.το υπολοιπο Nero StartSmart\NeroStartSmart.exe δεν υπαρχει. θυμαμε ομως οτι το Nero StartSmart του ειπα να μην το βαλει.... εκανα μ@λ@κι@ κατα την εγκατασταση η μπορει να λυθει καπως αλλιος. μου εχει τυχη και αλλες φορες παντος κατι παρομοιο και πηγαινοντας στο φακελο του προγραμματος βρησκεις καποιο εικονιδιο για να φτιαξεις shortcut. εδω δεν βρησκω τιποτα.... Εκει που λες πρεπει να υπαρχει ενας φακελος με ονομα Nero Burning Rom. Εκει μεσα θα βρεις ενα αρχειο nero.exe Στειλτο στην επιφανεια εργασιας.
geioannou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 οκ παιδια. εψαξα για το .exe και εφτιαξε. ευχαριστω για τη βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.