ahh1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Εδώ και 3 χρόνια είχα ένα τροφοδοτικό q-tec 550watt που είχα πάρει για έναν AMD 3000+ 64 με 7800GTX extreme 512 Όταν έκανα την σύνθεση που βλέπετε στην υπογραφή πριν 2,5 χρόνια (Εκτός τις κάρτας γραφικών) όλα καλός , εκτός μετά από overclock που ακουγόταν κάποιος ηλεκτρονικός θόρυβος σαν μετασχηματιστής που ζορίζετε. Με την αλλαγή της κάρτας ο θόρυβος λίγο πιο έντονος και άρχιζε να περνάει και στα ηχεία και αποφάσισα μετά από 6-8 μήνες που έχω την κάρτα να το αλλάξω. Πήρα το coolmaster M700 στα 700Watt και μετά από μερικά τεστ prime95 και 3dmark 06 για να δω αν ακούγεται ο θόρυβος βρήκα πως τα FPS στο 3dmark 06 και επιλογή μονό forest ανέβηκαν κατά 35% από 38,5 FPS στα 51,5 FPS (μέσος όρος). Το PC με το Παλιό τροφοδοτικό δούλευε κανονικά δεν έκανε reboot από μονό όλα έδειχναν καλός εκτός από τον μικρό αυτόν θόρυβο.
shadowmann Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 δεν μου έχει τύχη...αλλα υποθέτω πως επειδή δεν είχες πολύ ισχύ από το PSU η GPU δεν μπορούσε να δουλέψει στα full λόγο έλλειψης ρεύματος...(σαν να είχες κάνει U/C) δεν είμαι σίγουρος..οποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας δόση τα φώτα του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.