Προς το περιεχόμενο

Υδροψυξη VS Αεροψυξη

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Γεια σας παιδες!

Εχω ενα pc και σκεφτομαι να του βαλω υδροψυξη....Δεν εχω ξαναβαλει και ψιλοφοβαμαι..αλλα επειδη θελω να μαθω θα το προσπαθησω.

1:θα δυσκολευτω????

2:εχετε να μου προτεινετε κατι καλο και φθηνο????

3:στο μελλον θα εχω καποιο προβλημα????

Intel pentium Core2duo 2.53

Ram 2x1024 Kingston 667 mhz

Gigabyte Sv4 series

Ati Hd 2400 pro (αυριο την αλλαζω)

Psu Thermaltake 420 W TR

:shifty:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η υδρόψυξη απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που θέλουν να κάνουν "τρέλο" o/c, και πάσχουν από υψηλές θερμοκρασίες... Σκοπεύεις να κάνεις o/c; Αν όχι, τότε άστο, υπάρχουν παρά πολύ καλές λύσεις αερόψυξης, όπως η ThermalRight Extreme 120 κτλ...

Όσον αφορά τα ερωτήματά σου, οι έτοιμες υδροψύξεις δεν λένε και πολλά... Είναι καλύτερο να φτιάξεις μια δικιά σου, επομένως θα πρέπει να είσαι έτοιμος να τα σκάσεις :-D. Από την στιγμή που δεν έχεις ασχοληθεί, σίγουρα την πρώτη φορά, ίσως σου φανεί δύσκολο, αλλά δεν είναι και τίποτα τρομερό... ειδικά εάν θες να ψύξεις μόνο ένα μέρος του συστήματός σου.... Το 3ο δεν το κατάλαβα.. τι ακριβώς εννοείς; σαν τι είδους προβλήματα δηλαδή;

Επισκέπτης

Μην σταξει κατι και τα τιναξω στον αερα ολα...

θελετε να μου προτεινετε καποια καλη αεροψυξη????για τον επεξεργαστη????

Η υδρόψυξη δεν είναι μόνο γι' αυτούς που θέλουν να κάνουν overclocking. Είναι και γι' αυτούς που θέλουν λιγότερο θόρυβο, γι' αυτούς που δεν θέλουν να ζεματάει το hardware τους, γι' αυτούς που θέλουν κάτι διαφορετικό απο τα τετριμμένα και γι' αυτούς που το κάνουν για λόγους αισθητικής. Εξαρτάται την κατηγορία που ανήκεις και φυσικά το budget που διαθέτεις. Πολλές φορές και μόνο να ασχοληθείς να φτιάξεις μια υδρόψυξη η εμπειρία σε αποζημιώνει πόσο μάλλον το τελικό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος πως αν προχωρήσεις να φτιάξεις μια υδρόψυξη ακόμα και χωρίς εμπειρία σίγουρα θα υπάρξουν άτομα να σε βοηθήσουν σε οποιοδήποτε τεχνολογικό forum/site.

Εγώ που θέλω λόγω θορύβου και καθόλου o/c και δεν πιάνουν και τα χέρια μου τι μπορώ να κάνω;

Υπάρχει κάτι έτοιμο και δοκιμασμένο για q6600; Για τους λόγους που ανέφερα αξίζει;

Γεια σας παιδες!

Εχω ενα pc και σκεφτομαι να του βαλω υδροψυξη....Δεν εχω ξαναβαλει και ψιλοφοβαμαι..αλλα επειδη θελω να μαθω θα το προσπαθησω.

1:θα δυσκολευτω????

2:εχετε να μου προτεινετε κατι καλο και φθηνο????

3:στο μελλον θα εχω καποιο προβλημα????

1. Ίσως

2. Όχι

3. Ίσως

Έχω εγκατεστημένο ένα έτοιμο κιτ υδρόψυξης εδώ και 3+ χρόνια (από αυτά που σύμφωνα με τους γνώστες πρέπει να αποφεύγονται, thermalfake ουουου) σε pc που μένει ανοιχτό 24/7 και ακόμα δεν υπάρχει κάποια διαρροή. Το είχα βάλει εν μέρει γιατί ήθελα να κάνω λίγο overclock, αλλά κυρίως γιατί ήθελα ένα αθόρυβο pc. Τότε δεν έβρισκα κάτι αθόρυβο σε αερόψυξη - άσε που ο prescott που είχα δε θα σήκωνε τέτοια κακομεταχείρηση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...