mpamphs1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 hi! Αγόρασα πρόσφατα την http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...duct= 1096230 και όπως μου είπε ο πωλήτης και το τσέκαρα και ο ίδιος πήρα και μια δεύτερη για crossfire μετα από κανα μήνα περίπου αφου το υποστηρίζει. Η μητρική και αυτή συμβατη(ASUS P5KC) όπως και τροφοδοτικό 600W.Όλα καλά!Τις διαβάζει και τις δυο ξεχωριστά αλλά ούτε στο catalyst εμφανίζει επιλογη ούτε πουθενά δεν έχω βρει τροπο ενεργοποίησης crossfire! Και με το Ati inteconnect cable,απλά δεν υπάρχει υποδοχή στις κάρτες! Στην Gecube που απευθύνθηκα με mail με έγραψαν τελείως,ούττε καν μου απάντησαν! Και πληροφορικος σπουδάζω,όχι άσχετος με το θέμα! Κάποιος..κάτι... καμιά βοήθεια guys δεν ξέρω τι να κάνω πια όπως και αυτοί από κει που τις αγόρασα κάνουν την πάπια..και για λόγους επιστροφής ουτε θεμα!!!!
Vamire666 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 hi!Αγόρασα πρόσφατα την http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...duct= 1096230 και όπως μου είπε ο πωλήτης και το τσέκαρα και ο ίδιος πήρα και μια δεύτερη για crossfire μετα από κανα μήνα περίπου αφου το υποστηρίζει. Η μητρική και αυτή συμβατη(ASUS P5KC) όπως και τροφοδοτικό 600W.Όλα καλά!Τις διαβάζει και τις δυο ξεχωριστά αλλά ούτε στο catalyst εμφανίζει επιλογη ούτε πουθενά δεν έχω βρει τροπο ενεργοποίησης crossfire! Και με το Ati inteconnect cable,απλά δεν υπάρχει υποδοχή στις κάρτες! Στην Gecube που απευθύνθηκα με mail με έγραψαν τελείως,ούττε καν μου απάντησαν! Και πληροφορικος σπουδάζω,όχι άσχετος με το θέμα! Κάποιος..κάτι... καμιά βοήθεια guys δεν ξέρω τι να κάνω πια όπως και αυτοί από κει που τις αγόρασα κάνουν την πάπια..και για λόγους επιστροφής ουτε θεμα!!!! Και εγω φιλος εχω το ιδιο προβλημα γενικα εχουν κανει μαλ@#$ες στα drivers δοκιμασε τους να βαλεις την μια καρτα σου και μονο και κανε εγκατασταση τουσ μαμησιους drivers μετα κλεισε το pc και βαλε και την δευτερη!!! Εγω παλι το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο ati menu εχω κανει ισα με 20 εγκαταστασης διαφορον drivers κλπ την μια μου τον βγαζει την αλλη οχι!
Strategos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 οπα πως θα κανεις crossfire χωρις το καλωδιο;
outlaw star Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 οπα πως θα κανεις crossfire χωρις το καλωδιο; νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος 100% ότι σε νέες ati το crossfire γίνεται κατευθείαν απο τους drivers
Vamire666 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 το προβλημα ειναι αλλο πολυ θερμοκρασια ανεβαζουν η μια μαζι με την αλλη υπερχει καποιος τροπος να την κλεινεις οταν πχ δεν παιζεις παιχνιδια για να μην καιει και ρευμα αλλα και να μην κανει φουρνο το pC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.