MilesSmiles Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα τί δίσκο πρέπει να πάρω (μέγεθος εννοώ) για το time machine? 160 είναι καλός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Εξαρτάται τι δίσκο θέλεις να κάνεις backup. Τι δίσκο συστήματος έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MilesSmiles Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ο βασικός δίσκος ειναι 250 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ο βασικός δίσκος ειναι 250 Αρα την εδωσες την απαντηση μονος σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoss_xx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 αναλόγως και πόσα gb έχεις πιάσει στο σκληρό,πχ εάν έχεις πιάσει μόνο τα 100 gb τότε ναι σου είναι αρκετός,καλό είναι να έχεις όσο είναι και ο σκληρός σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Νομίζω ότι επειδή έχουν φθηνήσει ΤΟΣΟΟΟΟΟ πολύ οι externals, καλά θα ήταν να πάρεις έναν των 500gb, για να νιώθεις και σίγουρος ... Γύρω στα 100 ευρώ θα δώσεις .. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978194&product=1045997 Εγώ αυτόν θα έπαιρνα .. Έχω το προηγούμενο του μοντέλο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ( αν και τελευταία άρχισε να κάνει λίγο θόρυβο από την σκόνη - όποιος έχει λύση ας την πει ! ) ... Έχει ακόμα και firewire support, κάτι που θα βολέψει γιατί δεν θα σου στερεί ένα απο τα usb slots σου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MilesSmiles Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 καλή λύση γιατί όντως δεν ήθελα να χάσω usb θύρα... Να σου πώ , αν δεν τον εχεις μόνιμα συνδεδεμένο δεν παίζει κανα σοβαρό πρόβλημα ε? Υποθέτω πως απλα χάνεις τα ενδιάμεσα αρχεία απο ότι αλλαγές έκανες όσο δεν ήταν συνδεδεμένος και μετα με το που τον ξαναβάζεις , συνεχίζει κανονικά το back up έτσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 καλή λύση γιατί όντως δεν ήθελα να χάσω usb θύρα...Να σου πώ , αν δεν τον εχεις μόνιμα συνδεδεμένο δεν παίζει κανα σοβαρό πρόβλημα ε? Υποθέτω πως απλα χάνεις τα ενδιάμεσα αρχεία απο ότι αλλαγές έκανες όσο δεν ήταν συνδεδεμένος και μετα με το που τον ξαναβάζεις , συνεχίζει κανονικά το back up έτσι δεν ειναι? Ναι, έτσι είναι .. Το Time Machine κάνει backup από ότι ξερω κάθε ώρα, μέρα και μήνα ... Αν χάσεις κάποιο backup, τότε θα κάνεις το επόμενο Προσωπικά τον έχω πάντα συνδεδεμένο, και δεν έχω κάποιο πρόβλημα .. Κάνει κανονικά τα backups του, και όταν χρειαστώ κάτι είναι εκεί .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.