we_will_rise Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα σας, είμαι πολύ καινούριος με τα Linux, μετά από 5 αποτυχημένες προσπάθειες, κατάφερα να βάλω τα Ubuntu 7.10 στον σταθερό μου και υπάρχει το εξής πρόβλημα, δεν βλέπει την κάρτα ήχου μου (είδε την γραφικών κανονικά) καθώς επίσης και τον εξωτερικό σκληρό δίσκο, ενώ βλέπει τον άλλο εσωτερικό μου... Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε παρακαλώ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Για κανε >sudo alsaconf και δες αν μπορεις να την ορισεις απο κει. Πες μας και τι καρτα εχεις. Επισης πες μας και για τον εξωτερικο σκληρο (μεγεθος, συστημα αρχειων, partitions κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Φίλε μου λέει, η εντολή δεν βρέθηκε. Χρησημοποιώ την Creative X-fi Fatality... Τον σκληρό πείραξα κάτι και τον είδε..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Η κάρτα σου νομίζω προς το παρόν δεν υποστηρίζετε... Μέχρι να υποστηριχθεί πας σε onboard... Με κάθε επιφύλαξη τα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Yπάρχει driver για την creative αλλά είναι ακόμα beta. Δες εδώ τις οδηγίες εγκατάτασης http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=571656 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.