Xpriens Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Έχω αγοράσει ένα ολοκαίνουργιο pc.Και πέρασα τα Xp . Δεν έχω δουλέψει ποτέ σε vista γιατί δεν τα εμπιστεύομαι . Ίσως θελήσω να παίξω και παιχνίδια που απαιτούν το DirectX10 .Ποια είναι η γνώμη σας για τα vista? Ποια από το 2 να βάλω και γιατί? Ευχαριστώ
alfas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Νομίζω πως μετά απο το sp1 για τα vista κάποια προβλήματα που είχαν διορθώθηκαν...Αλλά δεν είναι ακόμα οτι πιο αξιόπιστο σαν OS!! Καλύτερα xp για την ώρα...θα πρότεινα!!! Απο εκεί και πέρα μια δοκιμή ίσως σε πείσει...
MixalisX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Έχω αγοράσει ένα ολοκαίνουργιο pc.Και πέρασα τα Xp . Δεν έχω δουλέψει ποτέ σε vista γιατί δεν τα εμπιστεύομαι . Ίσως θελήσω να παίξω και παιχνίδια που απαιτούν το DirectX10 .Ποια είναι η γνώμη σας για τα vista? Ποια από το 2 να βάλω και γιατί? Ευχαριστώ άν θες να παιζουν οοοοολα βάλε vista αν όχι μην μπαίνεις στον κόπο. Πάντως να ξέρεις στο μέλον θα χρειαστεί να έχεις τουλάχιστον vista για να παίζουν τα καινούρια games.
Xpriens Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Επειδή αυτή την στιγμή δεν έχω καθόλου χρήματα και τα vista κοστίζουν Κάνα 100 μήπως θα μπορούσατε να με βυθίσετε πως θα μπορέσω να βρω τα vista 64bit cracked για να τα δοκιμάσω
pcfan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 πάντως όχι 64-bit γιατί ειναι χάλια και δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι για να είναι φτιαγμένο σε 64-bit. Καλύτερα βάλε τα 32bit το ίδιο ειναι. Να κανω και λιγο το δικηγορο του διαβολου; αντε λίγο όμως ,τα vista σε εμένα δεν έχουν κανένα πρόβλημα , μόνο στην αρχλη είχαν καποια προβληματάκια. Και δεν μπορώ άλλο να ειμαι σε ένα λειτουργικό 7 χρονών όπως είναι τα xp.Προτειμώ vista και ας λένε όλοι τους ότι ειναι (s)vista.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=258325
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.