Προς το περιεχόμενο

Μνημη Ram

APsD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εβαλα στο pc 2gb ram. Ειχα 1gb (2x512) Και τωρα έβαλα και μια 1gb ακομα. Ομως το pc διαβάζει 1.50gb. Γιατι? Εχω XP Sp2

Δημοσ.

Αυτό μάλλον συμβαίνει λόγω περιορισμού του chipset της μητρικής. Στο manual ίσως να λέει κάτι...

Σε μια Gigabyte που είχα με 4 dimm slots εάν έβαζα 3 μνημάκια το σύστημα δε μπούταρε.

Δημοσ.

Εχει 3 slots η δικιά μου ολα γεματα τωρα με την 1χ1gb και 2χ512mb σχετικα με το single sided και double sided RAM τι να κοιταξω αν υποστηρίζει double sided η μητρική μου? και οι 3 ram εχουν τσιπάκια και απο τις 2 πλευρες παντως

Δημοσ.

Note that as the chipset supports only four memory banks, the third memory slot can only be used when there is a single-side module in one of the first two DIMM slots.

source

Το link είναι για την ultra2 αλλά φαντάζομαι τα ίδια θα ισχύουν και για την περίπτωσή σου.

Κάτι τέτοιο ρωτούσα αν αναφέρει το manual :)

Δημοσ.

Ειχα ενα παρομιο προβλημα με το παλιο μου PC...μου "εβλεπε" μονο τα 512bm απο το 1gb...μπορει να ειναι λιγο χαζο αλλα....ελενξε αν εχεις τοποθετησει τις μνημες σωστα και τις εχεις "κουμποσει"επισης σωστα...ελπιζω να βοηθησα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...