Προς το περιεχόμενο

Καινουργιο καλωδιο απο τον κατανεμητη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είπα να περάσω καινούργιο καλώδιο μπας και κατέβει λίγο ακόμα το line atenution

και το noise ratio οποτε και ξεκινησα απο τον κατανεμητή τις πολυκατοικίας και έβγαζα ζεύγη ζεύγη μέχρι να κοπή η σύνδεση μου αλλά....

η πολυκατοικία έχει 4 ορόφους 8 διαμερίσματα .

8 καλώδια πάνε στα διαμερίσματα εύκολα πράματα υπέθεσα για έλα ώμος που αφαίρεσα όλα τα ζεύγη αλλά η σύνδεση δεν κόπηκε ποτέ

ειδα τι χρωματα εχει επανω στο σπιτι στην μπριζα αλλα κατω δεν εχει τετοια χρωματα συνδεδεμενα σεκανενα απο 8 καλωδια 8 σπιτια δηλαδη .ειδα και τα μπουατ στο σπιτι αλλα βρηκαδιαφορετικα χρωματα συνδεδεμενα

και έτσι τα παρατησα ειπα να δωσω σε κανενα τεχνικο κανα ευρω μπας και το κανει μπαμ μπαμ να μην πεδευομαστε.

οποτε εχει κανεις υποψην του ποσο περνουν τα παλικαρια του οτε για τετοιες δουλειες ?

ειμαι hol και οι εν λογω κυριοι δεν εχουν ιδεα απο τιμες αλλα και δεν βαζουν τα χερια τους λενε σε κατανεμητη.

edit : ειμαι οκ το εκανα ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Δε γίνεται να αφαίρεσες όλα τα καλώδια από τον κατανεμητή και να μην κόπηκε το τηλέφωνο. Αν ισχύει κάτι τέτοιο μάλλον σημαίνει ότι παίρνεις τηλέφωνο από κάπου αλλού ή έβγαλες λάθος καλώδια.

Επίσης να ξέρεις ότι δεν είναι νόμιμο να βάζεις χέρι στον κατανεμητή.

Όσο για τη δουλειά που θέλεις γιατί δε πας να ρωτήσεις στον ΟΤΕ της περιοχής σου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...