Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση cpu σε λαπτοπ

pabou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εδω και δυο χρονια εχω αυτο το λαπτοπ και θα ηθελα να του βαλω καινουργιο επεξεργαστη ωστε να του αυξησω καπως αισθητα την ταχυτητα(διοτι πλεον μου σπαει τα νευρα).

Εχω 3 ερωτησεις

1.Κανει αυτος ο επεξεργαστης για το λαπτοπ;

2.Θα δω καμια αισθητη διαφορα ή θα τον παρω αδικα;

3.Μπορω να τον βαλω μονος μου στο λαπτοπ ή θα πρεπει να παω να μου τον βαλουν;

(θα του βαλω συντομα και ραμ)

Καθε αποψη ευπροσδεκτη

Δημοσ.

Σε τέτοια περίπτωση μόνο αν κάποιος το δοκίμασε μπορει να σου πει σίγουρα ναι ή όχι.Δηλαδή απίθανο.

Εγώ με όσα γνωρίζω λέω όχι δεν θα ταιριάξει.Ο λόγος άλλο ρεύμα θέλει ο παλιός άλλο ο νεώτερος.

Θα έλεγα κάτι πιο σίγουρο.

Μ 770 ή Μ 760.

Πάρε και ένα δίσκο στις 7200 στρ. με μεγαλύτερη μνήμη ram και θα δεις διαφορές

Δημοσ.

Μια 100% σίγουρη απάντηση δεν θα μπορέσεις να βρεις.Δεν είναι θέμα τροφοδοσίας αλλά των διαφόρων πυκνωτών και εξαρτημάτων της μητρικής.

Να σου πω ένα παράδειγμα.Είχα φορητό με 1,8 με dothan cpu.Moυ έπεσε στα χέρια cpu 1,7 ίδιου sockel και fsb αλλά ήταν ο παλιότερος banias.Έπαιξε κανονικότατα αλλά στα 1,2 ghz.περίπου και όχι στην συχνότητα που έπρεπε.

Γενικά μεγάλο το ρίζικο για να σου κάτσει καλά.

Μια καλή ιδέα.Θα έδεινες 200 για επεξεργαστή.Κράτα τα δώσε και τον φορητό.Με 600 αυτήν την στιγμή παίρνεις πολύ καλό φορητό και με τις τελευταίες τεχνολογίες.

Δημοσ.

Στον δικό μου τουλάχιστον είχα IDE samsung 5400 και έβαλα hitachi 7200.Ναι κάνει πιο πολύ θόρυβο αλλά μην φανταστείς σε σημείο να σε ενοχλεί.Αλλά καταναλώνει και πιο λίγο ρεύμα όταν το έχεις στην μπαταρία και είναι πιο κρύος.Σε sata δεν γνωρίζω

• Moderators
Δημοσ.

Το i915 απ οσο ξερω ειναι αρκετα παλιο για να στηριξει Core 2 Duo. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος, μη σε παρω και στο λαιμο μου.

Οι 5400 εχουν καλυτερους χρονους απο τους 4200 (και αρκετα χειροτερους απο τους 7200) αλλα με τους 7200 αισθανεσαι οτι βρισκεσαι σε pc και οχι σε καβουρδιστηρι ή σε κανενα Pentium III σε ο,τι αφορα τα θεματα φορτωματος απο το δισκο...

Δημοσ.

Έχω κάνει αλλαγή από pentium M (CENTRINO) cpu 1.6MHz σε 1.8MHz 400fsb και δουλευει καλά.

Cpu μπορείς να βρείς μεταχειρισμένες σε πολύ καλές τιμές στο e-bay. Για αυτό που ψαχνεις περιπού 40-60 euro.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...