Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια η θεια μου ειχε βαλει προεπιλογη φορεα στο τηλεφωνο της απο την ΤΕΛΛΑΣ (σταθερο), ζητησε διακοπη σε μια στιγμη και της στελνανε για το επομενο 6μηνο λογαριασμους μονο με το παγιο.ελεος.

μαλλον ειναι πολιτικη του καταστηματος να μην αφηνουνε πελατη να φyγει.

το γνωστο σε ολους μας "θα σε κραταω απο τα @@ μεχρι να μου φυγεις"

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προπληρωνει η τραπεζα την τελλας.η τελλας αυξανει κεφαλαιο.β.αν τωρα σε μια περιοχη ειναι χαλια η γραμμη οτι και να βαλεις θα ειναι χαλια αλλα και παλι 2 χρονια ειναι too much.

Δημοσ.
Κοιτα, για να το υπολογισεις σωστα, πρεπει να υπολογισεις αντιστοιχως σωστα και την αξια του υπολογιστη. Στην λογιστικη επιστημη, νομιζα καθε χρονο η αξια του μειωνεται 10%. Μπορει βεβαια τελικα να συμφερει, αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Η αξια ενος αντικειμενου και ακομη περισσοτερο ενος υπολογιστη δεν ειναι σταθερη.

Εδώ κάνεις λάθος γιατί η φθορά της αξίας του προιόντος θα είναι ίδια είτε το πάρεις σαν δώρο, είτε από μόνος σου, οπότε δεν αλλάζει κάτι.

Εάν κάποιος χρειάζεται laptop και θέλει και double play η προσφορά είναι super.

Ας μου αποδείξει κάποιος ότι έχω άδικο χρησιμοποιώντας απλά μαθηματικά.

Θα σου το αποδείξω εγώ με κάποια άλλη προσφορά που υπάρχει εδώ και 1 ΧΡΟΝΟ τουλάχιστον.

Laptop Toshiba (από Info-Quest ή U)

--------------------------------------------

Laptop 600E

Δωρεάν 8 μήνες Altec ADSL 2mbit(δεν είμαι σίγουρος για την ταχύτητα) + 2 ώρες εθνικές κλήσεις + απεριόριστες κλήσεις VoIP +WiFi Router + Ασύρματο τηλέφωνο Panasonic + Πάγιο ενεργοποίησης

Άρα ας κάνουμε μια σύγκριση των προσφορών...

Στην Tellas θα πληρώσεις 24χ33=792 +30Ε ενεργοποίηση = 820Ε (στρογγυλά)

Τι είναι καλύτερο;

820E

-----

Laptop Fujitsu 600E

24 μήνες ADSL (8-10mbit "πραγματική" ταχύτητα αν είσαι τυχερός)

Wifi Router

600E

------

Laptop Toshiba 600E (θεωρείται και κλάσεις ανώτερη μάρκα στα laptops)

8 μήνες ADSL (2 mbit)

8 μήνες δωρεάν Εθνικές κλήσεις

Wifi Router

Ασύρματο τηλέφωνο

Το 1ο είναι δήθεν προσφορά, το 2ο είναι πραγματική προσφορά και χωρίς διετή δέσμευση.

Απλά έχει άλλη γλύκα να σου λένε "δώρο laptop" με τη σύνδεση και άλλη "δώρο ADSL" με το laptop.

Στην αρχή και εγώ ψάρωσα λίγο με την Tellas, αλλά αν τα βάλεις κάτω δεν είναι και κάτι τρομερό, αν αναλογιστείς ότι υπάρχει ΠΟΛΥ καλύτερη προσφορά εδώ και 1 χρόνο.

Προσωπικά έχω Forthnet Economy (μια και δεν κάνω πολλά αστικά τηλέφωνα), αλλά σε όλους μου τους γνωστούς προτείνω την προσφορά των U+Altec. 2 έχουν βάλει και είναι ευχαριστημένοι και με το laptop (εννοείται) και με την Altec.

My 2 cents

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...