lerikosa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια η προσφορα ειναι καλη, μην τρελαθουμε κιολας. Σοτωνεις το λαπτοπ 450 ευρω και αμεσως εχει βγαλει το 65% οσων θα δωσεις σε 2 χρονια. Εχεις απαλλαγει και απο τον πΟΤΕ, παιρνεις και modem router wifi, συνδεση μεχρι 24 ε τι αλλο θελουμε. Τωρα για την αξιοπιστια του δικτυου, ποσο χειροτερα απο τον πΟΤΕ θα ειναι? Εχω παθει και τα λεω αυτα... Παντως εμενα μου φαινεται σπεσιαλ προσφορα. Και σε σχεση με τους αλλους που δεν δινουν τιποτα...
nickolas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Aπλά εγώ θα προτιμούσα να έκανε 40 ευρώ αλλά να είχε και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά συν μια ώρα για κινητά. Για μια τέτοια προσφορά θα έδινα και 45 ευρώ!
nokiamaniac Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια η προσφορα ειναι καλη, μην τρελαθουμε κιολας. Σοτωνεις το λαπτοπ 450 ευρω και αμεσως εχει βγαλει το 65% οσων θα δωσεις σε 2 χρονια. Εχεις απαλλαγει και απο τον πΟΤΕ, παιρνεις και modem router wifi, συνδεση μεχρι 24 ε τι αλλο θελουμε. Τωρα για την αξιοπιστια του δικτυου, ποσο χειροτερα απο τον πΟΤΕ θα ειναι? Εχω παθει και τα λεω αυτα... Παντως εμενα μου φαινεται σπεσιαλ προσφορα. Και σε σχεση με τους αλλους που δεν δινουν τιποτα... ναι αλλα το συμβολαιο των 2 χρονων ειναι δεσμευτικο..
pan34 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ασε ρε τελλαs 24 μηνεs συμβολαιο χωριs απεριοριστα και πιστωτικη?
De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Κοροϊδία σκέτη.Δεν έχουν μάθει μου φαίνεται οτι μόλις ο Έλλην ακούει πιστώτική + ίντερνετ βγάζει καντίλες.Και 2 χρόνια δέσμευση?Είναι τρελοί αυτοί οι ρωμαίοι.
runner1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!ΑΜΑΝ!Μετά τον (Π)ΟΤΕ βγήκαν και άλλοι εξυπνοι παγανιά!!!! Περίμενα πολύ καλύτερες κινήσεις από το "καινούριο αφεντικό" αλλά....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 πρεπει να εισαι θυμα για να δεθεις με την τελλας.αντε αμα δεν εχεις τηλ για κανα μηνα να τους παρακαλας να παρουν πισω το λαπτοπ για να φυγεις και να φυγεις αυτοι θα τα περνουν απο την καρτα σου.οχι να μου λειπει.
The_Edge Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Εάν κάποιος χρειάζεται laptop και θέλει και double play η προσφορά είναι super. Ας μου αποδείξει κάποιος ότι έχω άδικο χρησιμοποιώντας απλά μαθηματικά.
aurelius Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Κοιτα, για να το υπολογισεις σωστα, πρεπει να υπολογισεις αντιστοιχως σωστα και την αξια του υπολογιστη. Στην λογιστικη επιστημη, νομιζα καθε χρονο η αξια του μειωνεται 10%. Μπορει βεβαια τελικα να συμφερει, αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Η αξια ενος αντικειμενου και ακομη περισσοτερο ενος υπολογιστη δεν ειναι σταθερη.
lerikosa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Παντως sorry ρε παιδια, η TELLAS ειναι τοσο κακη οσο ακουγεται??? Εχετε προσωπικες εμπειριες απο το DOUBLE PLAY που δινει???
aurelius Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δεν ξερω για την Tellas, αλλά η Vivodi ειναι τρισαθλια. Περιμενω 4 μηνες και ακυρωσα την αιτηση. Αι σιχτιρ...
The_Edge Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Κοιτα, για να το υπολογισεις σωστα, πρεπει να υπολογισεις αντιστοιχως σωστα και την αξια του υπολογιστη. Στην λογιστικη επιστημη, νομιζα καθε χρονο η αξια του μειωνεται 10%. Μπορει βεβαια τελικα να συμφερει, αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Η αξια ενος αντικειμενου και ακομη περισσοτερο ενος υπολογιστη δεν ειναι σταθερη. Δηλαδή αν βγεις να πάρεις ένα laptop σήμερα, το οποίο έχει 600 ευρώ πως θα υπολογίσεις την αξία του? Θα πεις ότι κάνει 600 ευρώ, ή θα κάνεις χρονική αναγωγή και θα αρχίσεις να μειώνεις? Μην τρελλαινόμαστε.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 μπορει η προσφορα να ειναι super αλλα εγω διο χρονια δευσμευση με τελλας δεν τα εκανα για ενα λαπτοπ τον 480 ευρω.
groove54 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 οτι λαπτοπ και να ειναι μακρια απο τετοιου ειδους προσφορες που σε αναγκαζουν να μεινεις 24 μηνες σε ενα δικτυο. Φανταστειτε καποιος να βαλει παραδειγμα doyble play απο τελλας και να διαπιστωσει οτι στην περιοχη του οι ταχυτητες ειναι αθλιες με συχνες αποσυνδεσεις και τετοια. Θα κοπαναει το κεφαλι του που εχει δεσμευτει για 2 χρονια. Ειδικα με την ταχυτητα που εξελισονται τα πραγματα στον χωρο του ιντερνετ 24 μηνες ειναι πολλοι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 άσε που η φάση με την πιστωτική μου βρωμάει προπληρωμή όλων των μηνών από την αρχή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα