Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια η προσφορα ειναι καλη, μην τρελαθουμε κιολας. Σοτωνεις το λαπτοπ 450 ευρω και αμεσως εχει βγαλει το 65% οσων θα δωσεις σε 2 χρονια. Εχεις απαλλαγει και απο τον πΟΤΕ, παιρνεις και modem router wifi, συνδεση μεχρι 24 ε τι αλλο θελουμε. Τωρα για την αξιοπιστια του δικτυου, ποσο χειροτερα απο τον πΟΤΕ θα ειναι? Εχω παθει και τα λεω αυτα... Παντως εμενα μου φαινεται σπεσιαλ προσφορα. Και σε σχεση με τους αλλους που δεν δινουν τιποτα...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aπλά εγώ θα προτιμούσα να έκανε 40 ευρώ αλλά να είχε και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά συν μια ώρα για κινητά.

Για μια τέτοια προσφορά θα έδινα και 45 ευρώ!

Δημοσ.
Ρε παιδια η προσφορα ειναι καλη, μην τρελαθουμε κιολας. Σοτωνεις το λαπτοπ 450 ευρω και αμεσως εχει βγαλει το 65% οσων θα δωσεις σε 2 χρονια. Εχεις απαλλαγει και απο τον πΟΤΕ, παιρνεις και modem router wifi, συνδεση μεχρι 24 ε τι αλλο θελουμε. Τωρα για την αξιοπιστια του δικτυου, ποσο χειροτερα απο τον πΟΤΕ θα ειναι? Εχω παθει και τα λεω αυτα... Παντως εμενα μου φαινεται σπεσιαλ προσφορα. Και σε σχεση με τους αλλους που δεν δινουν τιποτα...

ναι αλλα το συμβολαιο των 2 χρονων ειναι δεσμευτικο..

Δημοσ.

Κοροϊδία σκέτη.Δεν έχουν μάθει μου φαίνεται οτι μόλις ο Έλλην ακούει πιστώτική + ίντερνετ βγάζει καντίλες.Και 2 χρόνια δέσμευση?Είναι τρελοί αυτοί οι ρωμαίοι.

Δημοσ.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!ΑΜΑΝ!Μετά τον (Π)ΟΤΕ βγήκαν και άλλοι εξυπνοι παγανιά!!!!

Περίμενα πολύ καλύτερες κινήσεις από το "καινούριο αφεντικό" αλλά....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Δημοσ.

πρεπει να εισαι θυμα για να δεθεις με την τελλας.αντε αμα δεν εχεις τηλ για κανα μηνα να τους παρακαλας να παρουν πισω το λαπτοπ για να φυγεις και να φυγεις αυτοι θα τα περνουν απο την καρτα σου.οχι να μου λειπει.

Δημοσ.

Εάν κάποιος χρειάζεται laptop και θέλει και double play η προσφορά είναι super.

Ας μου αποδείξει κάποιος ότι έχω άδικο χρησιμοποιώντας απλά μαθηματικά.

Δημοσ.

Κοιτα, για να το υπολογισεις σωστα, πρεπει να υπολογισεις αντιστοιχως σωστα και την αξια του υπολογιστη. Στην λογιστικη επιστημη, νομιζα καθε χρονο η αξια του μειωνεται 10%. Μπορει βεβαια τελικα να συμφερει, αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Η αξια ενος αντικειμενου και ακομη περισσοτερο ενος υπολογιστη δεν ειναι σταθερη.

Δημοσ.

Παντως sorry ρε παιδια, η TELLAS ειναι τοσο κακη οσο ακουγεται??? Εχετε προσωπικες εμπειριες απο το DOUBLE PLAY που δινει???

Δημοσ.
Κοιτα, για να το υπολογισεις σωστα, πρεπει να υπολογισεις αντιστοιχως σωστα και την αξια του υπολογιστη. Στην λογιστικη επιστημη, νομιζα καθε χρονο η αξια του μειωνεται 10%. Μπορει βεβαια τελικα να συμφερει, αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Η αξια ενος αντικειμενου και ακομη περισσοτερο ενος υπολογιστη δεν ειναι σταθερη.

Δηλαδή αν βγεις να πάρεις ένα laptop σήμερα, το οποίο έχει 600 ευρώ πως θα υπολογίσεις την αξία του? Θα πεις ότι κάνει 600 ευρώ, ή θα κάνεις χρονική αναγωγή και θα αρχίσεις να μειώνεις?

Μην τρελλαινόμαστε.

Δημοσ.

μπορει η προσφορα να ειναι super αλλα εγω διο χρονια δευσμευση με τελλας δεν τα εκανα για ενα λαπτοπ τον 480 ευρω.

Δημοσ.

οτι λαπτοπ και να ειναι μακρια απο τετοιου ειδους προσφορες που σε αναγκαζουν να μεινεις 24 μηνες σε ενα δικτυο. Φανταστειτε καποιος να βαλει παραδειγμα doyble play απο τελλας και να διαπιστωσει οτι στην περιοχη του οι ταχυτητες ειναι αθλιες με συχνες αποσυνδεσεις και τετοια. Θα κοπαναει το κεφαλι του που εχει δεσμευτει για 2 χρονια.

Ειδικα με την ταχυτητα που εξελισονται τα πραγματα στον χωρο του ιντερνετ 24 μηνες ειναι πολλοι

• Super Moderators
Δημοσ.

άσε που η φάση με την πιστωτική μου βρωμάει προπληρωμή όλων των μηνών από την αρχή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...