Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο 2χρονια η 24αρα θα εχει παει 5 ευρω το μηνα,σιγα μην παει καποιοs να δεσμευτει για 2 χρονια για να παρει ενα λαπτοπ.

εδω 2χρονια δεν αντεχειs την γυναικα σου,την Tellas θα αντεξειs;

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μετα απο 2χρονια η 24αρα θα εχει παει 5 ευρω το μηνα,σιγα μην παει καποιοs να δεσμευτει για 2 χρονια για να παρει ενα λαπτοπ.

εδω 2χρονια δεν αντεχειs την γυναικα σου,την Tellas θα αντεξειs;

εγω νομίζω πως αρκετοί θα δεσμευτούν λόγω laptop!

πριν κάτι χρόνια κάποιοι δεσμεύονταν με πάγια 2 χρόνων με το δέλεαρ μιας 14άρας έγχρωμης tv,φαντάσου τώρα με το laptop!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αστικα υπεραστικα ειναι δωρεαν?

κινητα 60' λεπτα, περιλαμβανει η προσφορα?

Επεξ/σία από cxmgp
Δημοσ.

Ενα θα πω, αιτηση για να μπω στο ιδιοκτητο Δεκεμβρη του 2007 για ξανθη, μου λενε το πολυ σε ενα μηνα με βγαζουν απο οτε, παει γεναρης τπτ, φεβρουαριος, μαρτιος, απριλιο μου λενε, ενω ολο αυτο τον καιρο τους παιρνω, πως ηρθε το δικτυο! σε 10-15 μερες! Χαρα μεγαλη, 15,20 30 40 εφτασε ιουνιος.. αυτοι δε φταινε, η δεν ξερουν τι γινεται γιατι δεν εχουν προσβαση στις πληροφοριες λενε.. το τελευταιο νεο ηταν οτι τους δημιουργει προβληματα ο οτε και πρεεπι να περιμενω.. Μακρια λοιπον..

Δημοσ.

αφου είναι double play δεν περιλαμβάνει και δωρεάν κλήσεις; δλδ το αντίστοιχο 2χ πλεη της φορθνετ πόσο πάει το μήνα;

Δημοσ.
Ναι ρε παιδιά! Αλλιώς τι Douple Play χωρίς δωρεάν τηλέφωνα είναι;

Oταν λεει Double play εννοει ιντερνετ και τηλεφωνο..Δεν ειανι απαραιτητο να εχει δωρεαν απεριοριστες κλησεις ;)

Δημοσ.
Ναι ρε παιδιά! Αλλιώς τι Douple Play χωρίς δωρεάν τηλέφωνα είναι;

# Χρεώσεις τηλεφωνικών κλήσεων σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του Tellas Double Play Best Price

Δημοσ.
# Χρεώσεις τηλεφωνικών κλήσεων σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του Tellas Double Play Best Price

Ότι βγάλετε από το laptop θα τα δώσετε στα τηλέφωνα (αφού πάνω σε double play δε μπορείς να βάλεις προεπιλογή άλλο πάροχο)... Για 2 χρόνια ούτε άλλο πακέτο της Trellas δε θα μπορείτε να βάλετε... ΔΕΣΜΕΥΣΗ...

Δημοσ.

Οπως ειπαν και οι προλαλησαντες, 2 χρονια δεσμευση ειναι παρα πολλά. Δεν πιστευω να θελετε να γινετε σαν εκεινους που δεσμευτηκαν τα πρωτα χρονια του ελληνικου dsl (δεν τους κατηγορω, δεν μπορουσαν κι αλλιως) και οταν οι τιμες επεσαν, πληρωναν ακομα τα μαλλιοκεφαλα τους, και δεν μπορουσαν να φυγουν? Κι αυτο για ενα λαπτοπ που από τωρα ειναι ετσι κι ετσι?

π.χ. αυριο καταργω την otenet με δεσμευση 1 χρονο, επειδή 17Ε το μηνα ηταν καλα τον περασμενο Μαϊο για Ιωαννινα (μονο ο ΟΤΕ ειχε δικο του δικτυο τοτε) αλλα τωρα με τις forthnet και voda, ειναι μεγαλουτσικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...