geioannou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 το antivirus διεγνωσε κατι σε ενα αορατο φακελο. συγκεκριμενα λεει C:\RECYCLER\S-1-5-21-606747145-....\Dg1.zip παω να βρω αυτον τον φακελο και δεν υπαρχει. κανω "show hidden files & folders" μπας και ανηκει σε αυτους τους φακελους που ειναι κρυφους αλλα δεν εμφανιζετε τιποτα ουτε και τωρα. τριτι και τελευταια επιλογη να κανω search για Dg1.zip, αλλα ουτε και τωρα βρεισκω τιποτα. μα πλακα μου κανει ? προτεινετε κατι ρε παιδια ?
angmar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Λίγο κάτω από εκεί που έιναι η επιλογή εμφάνισης κρυφών φακέλων θα δεις κάτι σαν "show protected system files and folders" κάνε ένα τικ αυτό και ξαναδοκίμασε.
geioannou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 εισαι αρχηγος.... ουτε που το ηξερα αυτο. λοιπον ο φακελος που εψαχνα, ο RECYCLER δηλαδη βρεθηκε. μεσα σε αυτον εχει πολλα εικονιδια καδου ανακυκλωσεις. ολα εκτος απο 1 με αφησε και τα εσβυσα,αλλα αυτο το 1 δεν με αφηνει. αυτος ο φακελος τι ειναι ?
angmar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Το τι είναι ακριβώς αυτός ο φάκελος δε γνωρίζω, η microsoft πάντως δίνει απλόχερα αυτές τις πληροφορίες. Σύμφωνα με αυτά που διάβασα δεν υπάρχει πρόβλημα να σβήσεις αρχεία από κει μέσα, όσο γι αυτά που δε σ αφήνει να σβήσεις, η λύση είναι εδώ.
geioannou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 θα προτιμουσα να μην βαλω το unlocker. εσβυσα οτι με αφησε και τωρα το εχω βαλει να κανει παλι scan. εαν δεν βγαλει τιποτα, ειμαι οκ.... ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.