Προς το περιεχόμενο

πια ψήκτρα για την CPU?

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πια ψήκτρα να αγοράσω για τον Core 2 QUAD 9450?(επίσης το κουτί μου είναι cooler master κόσμος S,το λέω γιατί μερικές δεν χωράνε..)το πλαίσιο είχε αυτήν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=1075187 θα κάνω δουλειά με αυτήν?κάνα μικρό Ο/C θα με κράτηση η θα ψήσω αυγουλάκια πάνω?

είναι ευπρόσδεκτες όλες η πρότασης/άποψης σας!

ευχάριστο!

Δημοσ.

μια χαρά είναι αυτή που λες,αλλά μου κ.ανει εντύπωση που λες ότι υπάρχουν ψύκτρες που δε χωράνε στο cosmos!!!μήπως εννοείς πχ λόγω της διαμόρφωσης που έχεις μέσα στο κουτί??

Δημοσ.

Όχι.. το λέει γιατί πράγματι δεν χωράνε όλες... λόγω του βάθους του κουτιού, νομίζω είναι 14inch κάπου τόσο... π.χ. η Thermalright δεν χωράει, την οποία και θα πρότεινα... αυτή που διάλεξες, είναι μια χαρά.. επίσης σου προτείνω και την Zalman 9700NT

Δημοσ.

zalman δεν βρήκα στο πλαίσιο..και έτσι μου πρότεινε αυτή που έγραψα πιο πάνω.. πάντως είναι παρα πολύ μεγάλη!απλά δεν ξέρω αν η μάρκα είναι καλή και αξιόπιστη..(πάντως πολύ καλή κατασκευή,φαίνεται μελετημένη!)πήρα και την mobo strike 2 και έβαλα από πάνω την ψήκτρα και ήταν τέρας! xexe :P

και κάτι άλλο..την pasta πως να την αλείψω στην CPU?

Δημοσ.

Πήρες την Scythe τελικά έτσι; Ναι μια χαρά είναι, πολύ καλές. Η zalman είχε βέβαια περισσότερες στροφές, αλλά από τα 1700rpm και πάνω, κάνει αρκετό θόρυβο.

Για να απλώσεις την πάστα, υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι. Βάζεις ΛΙΓΗ ποσότητα στο κέντρο του headspreader( το πάνω μέρος της cpu), μην το πασαλείψεις, και είτε με το χέρι, είτε με μια καρτούλα, άπλωσέ την, ίσα-ίσα να δημιουργηθεί ένα λεπτό στρώμα... Κάλο είναι επίσης, να σκουπίσεις λίγο και τον επεξεργαστή και την ψύκτρα σου,πριν βάλεις πάστα, με ένα ΛΙΝΟ πανάκι (σαν αυτά που καθαρίζουμε τα γυαλιά), σε περίπτωση που ήρθαν σε επαφή με τα χέρια σου...

EDIT: προτείνω να χρησιμοποιήσεις Arctic Silver 5... επίσης δες εδώ και έναν οδηγό...

Δημοσ.

η Scythe έχει μέσα μια πάστα...να πάρο άλλη η κάνω και με αυτή δουλειά?

πήρα και το κουτάκι cosmos S αλλα πάει πίσω στο πλαίσιο .. αύριο μου φέρνουν άλλο..ήταν ανοιγμένο και ξανά σφραγισμένο έλειπε το φίλτρο του PSU,έλειπαν τα ανεμιστηράκια και ήταν χαλασμένα τα δυο πορτάκια μπροστά δεξιά και αριστερά που τα πατάς και ανοίγουν για να βάλεις τα drives...σπαστικά πολύ με τους μ....ες..

(τόσο γκαντέμης είμαι? :S)

Δημοσ.
η Scythe έχει μέσα μια πάστα...να πάρο άλλη η κάνω και με αυτή δουλειά?

πήρα και το κουτάκι cosmos S αλλα πάει πίσω στο πλαίσιο .. αύριο μου φέρνουν άλλο..ήταν ανοιγμένο και ξανά σφραγισμένο έλειπε το φίλτρο του PSU,έλειπαν τα ανεμιστηράκια και ήταν χαλασμένα τα δυο πορτάκια μπροστά δεξιά και αριστερά που τα πατάς και ανοίγουν για να βάλεις τα drives...σπαστικά πολύ με τους μ....ες..

(τόσο γκαντέμης είμαι? :S)

τι ήταν αυτό ρε;;:shock: δεν νομίζω όμως να σου δημιούργησαν κάνενα πρόβλημα με την επιστροφή;

Δεν έχω χρησιμοποιήσει πάστα της Scythe και δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο ποιοτική είναι... εγώ σου πρότεινα την καλύτερη για επεξεργαστές... Ας πουν όμως και άλλοι, οι οποιοί έχουν εμπειρία με την Scythe

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...