Προς το περιεχόμενο

Top Spin 3

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μόλις γύρισα από κύπρο. Βρήκα το top spin 3 για ps3 40 ευρώ και λόγω Ναδαλ exclusive δεν άντεξα και το πήρα! Εντυπώσεις και σύγκριση με έκδοση 360 σε λίγες ώρες...

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν εντυπώσεις και σύγκριση των 2 εκδόσεων σε 360 και ps3:

Τα παιχνίδια είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Τα βάλαμε με ένα φίλο μου δίπλα δίπλα με hdmi και τα συγκρίναμε και στις 2 κονσόλες. Το παιχνίδι έχει λίγο καλύτερα χρώματα στο ps3 (παράξενο αυτό) και φαίνεται ελάχιστα πιο ζωντανό. Η παρουσία του Ναδαλ στο ps3 του δίνει αυτό το κάτι που θέλεις. Είναι μαγεία ο Ισπανός ακόμα και στο παιχνίδι! Χθες έλιωσα σε κάτι μάχες Federer - Nadal και έτσι όπως έπαιζα νόμιζα ότι έβλεπα τους πραγματικούς τελικούς μεταξύ τους! Με λίγα λόγια η προσθήκη του Ναδαλ στο ps3 δίνει μια άλλη γοητεία στην ps3 έκδοση...

Κατά τα λοιπά, ο χειρισμός είναι ίδιος, αλλά όπως συμπέρανα και εγώ και ο φίλος μου, είναι πιο βολικός ο χειρισμός στο ps3 (επίσης παράξενο) γιατί με την μια βγάζαμε πολύ εύκολα και με πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας τα risk shots, ενώ την ίδια στιγμή κάναμε περισσότερα λάθη στην 360 έκδοση. Και εδώ βλέπω μια ελάχιστη υπεροχή του ps3...

Στα τεχνικά, είδαμε πράγματι ένα απειροελάχιστο stutter στο ps3, όπου μετά το σερβις και ενώ η μπάλα σκάει στο αντίπαλο γήπεδο, το παιχνίδι πάει ελάχιστα σπαστά, πράγμα ορατό αλλά δεν σου χαλάει το παιχνίδι καθόλου. Και αυτό απότι κατάλαβα γίνεται σε συγκεκριμένες πίστες και με συγκεκριμένους παίκτες, όχι παντού. Στην 360 έκδοση το παιχνίδι δεν κολλάει καθόλου...

Επίσης, στα cut scenes μεταξύ των πόντων, στην ps3 έκδοση κάποιες φορές (όχι όλες) το βιντεάκια αυτά κάνουν νερά (tearing), ενώ στην έκδοση 360 είναι ομαλά.

Όλα τα υπόλοιπα φαίνονται ίδια ακριβώς...

Σαν γενικό συμπέρασμα λέω ότι οι 2 εκδόσεις είναι σχεδόν ίδιες με την μια να υπερτερεί ελάχιστα σε 1-2 πραγματάκια και την άλλη να υπερτερεί σε 1-2 άλλα...

Με λίγα λόγια:

Διπλό με φίλους και παρέα στην ps3 έκδοση (λόγω Nadal και χειριστηρίων-πιο εύκολου χειρισμού), αλλά career live και rankings στο 360 λόγω καλύτερου σαφώς live και περισσότερου κόσμου που το παίζει στο internet...

Αυτά. Ελπίζω να διαφώτισα κάποιους που δεν ήξεραν ποιά έκδοση να διαλέξουν. Εγώ πλέον θα σας συναντώ στα courts του top spin 3 και όχι (ελπίζω) στο thread αυτό...Τα λέμε στο γήπεδο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πόσο γουστάρω την εκδίκηση των τσάτσων! Φρίκαρα κι έκατσα κι έφτιαξα 2ο χαρακτήρα για το live με power 100, forehand 95, backhand 95, speed 80, service 60, return 70 και τα άλλα 30αρια, και ξεφτιλίζω όλους τους τσάτσους που έχανα πριν όλο 4-3,4-3!Έκανα 18 νίκες σερί στο live που δεν είχα κάνει ποτέ μέχρι τώρα. Έχω την δύναμη πλέον, αλλά δεν παίζω τσάτσικα όπως οι άλλοι με wide service και μετά κάρφωμα απέναντι. Παίζω κανονικό τέννις με τους άσσους μου, τα drop shots μου, τα slices μου κλπ, πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι οι εραστές μόνο της δύναμης και της τσατσιάς. Ήδη είμαι 200 στο κόσμο και ανεβαίνω ασταμάτητος...Πήρα και το 1ο μου grand slam στο live χθες άνετα...

Βλέπω όμως ότι και πάλι δεν δίνετε καμία σημασία στο (ίσως) κορυφαίο αθλητικό παιχνίδι που έχει βγει ποτέ (άποψή μου) μαζί με το nba2k8 (εκτός από το pro που είναι διαχρονικό)! Κρίμα...

Δημοσ.

Ανασύρω πάλι το θέμα για μια απορία μου, αν ξέρει κανείς:

Ρε παιδιά έχει καταλάβει κανείς πως λειτουργεί το σύστημα πόντων στο παιχνίδι στο live? Δηλαδή πόσους season points παιρνεις όταν νικάς κάποιον? Είναι το ίδιο όταν νικάς το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στο live και το ίδιο όταν νικάς τον 10000? Γιατί δεν το λέει πουθενά αυτό...

Δημοσ.

Ύποπτη η ερωτησή σου...

Μήπως θέλεις να κερδίζεις τον 10000 για να ανεβαίνεις θέσεις?

Πλάκα κάνω έτσι...

Άντε μετά τον Παγδατή να δούμε και εσένα στα μεγάλα σαλόνια!

Δημοσ.

Παιδιά κολπάκι για να φτιάξετε γρήγορα χαρακτήρα με full stats και να τον βάλετε στο live!

When you first get some exp points, go the Player Area -> Player Evolution

Then put all the points (or however much you want to duplicate) into one attribute and push A.

Then go to the same attribute again, push A, and take back all the points back by pushing 'left' on the d-pad or left analog stick.

Once you've taken the points away, push B, NOT A. This should cause the attribute to go back to the same number that you had when you put the points in. However, the total exp that you have will increase.

I used this to level a brand new character; maxed him out without even exiting the Amateur stage of career.

Έχω φτιάξει ήδη 3 χαρακτήρες και ψάχνω να δω ποιός είναι ο πιο βολικός...Χαχα

Δημοσ.

Κοίτα στο ranking αλλάζει κάθε 15μερο. Κάθε 15ημερο είναι και νέα σαιζόν. Έφτασα μέχρι 49 στην προηγούμενη, χωρίς να παίζω κάθε μέρα. Τώρα όμως ξεκίνησα σοβαρά, και είμαι ήδη νούμερο 53. Χθες κέρδισα τα νούμερα 6,11 και 20 του κόσμου. Άρα αν παίζω κάθε μέρα λογικά μπορώ την κορυφή! Έχω ρεκόρ 17-1 αυτή την σαιζόν και την ήττα μου την έκανε ένας τσάτσος που έκανε quit και πήρε αυτός την νίκη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...