stavrossak Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ο ''θείος΄'' πάντως το έχει φέρει στο wii... Αλλά δεν λέει και πολλά. Πολύ χειρότερα γραφικά, χωρίς online, χωρίς player editor, χωρίς Nadal... Μόνο ο χειρισμός το σώζει λίγο, αλλά δεν είναι αρκετό για να με κρατήσει μακριά από την 360 έκδοση. Ψήνομαι να το αγοράσω και στο ps3 λόγω Nadal. Λέτε να είναι τσάμπα αγορά επειδή το έχω στο 360? Και μόνο όμως που έχουν γίνει τόσες σελίδες σε αυτό το τόπικ, φαίνεται η επιτυχία του παιχνιδιού. Ποτέ άλλoτε ένα παιχνίδι τέννις δεν έχει κάνει τόσο ντόρο! Μπράβο στην 2ksports! Τα μισά ποστ είναι δικά σου ρε polakis!! LOL Έπαιξα κι εγώ το ντέμο αλλά δεν ενθουσιάστηκα όχι γιατί δεν μου άρεσε το gameplay κλπ αλλά γιατί δεν τρελαίνομαι για τένις. Ποτιμώ να δώσω το 50άρι μου στο 2K9.
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Tennis elbow 0 gamerscore Lose a singles match on Xbox LIVE without winning a game. lol!
Freddie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 To game είναι άκρως ρεαλιστικό και το καταλαβαίνετε αν έχετε προσπαθήσει να παίξετε πραγματικό tennis. To RT είναι risk shot (power) και το LT είναι risk shot (accuracy). Για να καταφέρετε να βγάζετε risky shots απο τα πιο βασικά είναι η στάση του σώματος σας. Δηλαδή πως υποδέχεστε την μπάλα όπως και στο πραγματικό τέννις. Προσπαθήστε να πατήσετε risky στο υψηλότερο σημείο της μπάλας και φροντίστε να την υποδεχθείτε όπως πρέπει. Φυσικά αν θέλετε να παίζεται με τις άκρες πατάτε κυρίως Lt αν και μπορείτε φυσικά να πατήσετε και τα 2 triggers. Mε αυτά που σας είπα παραπάνω και αρκετό training παίζαμε χθες διπλό και οι υπήρξανε πόντοι που ήτανε συνεχώς risky. Όσο για το σερβις αναφέρθηκε κάπου πιο πάνω πως γίνεται με risky. Aλλά μπορείτε και με τον δεξί μοχλό, πατώντας κάτω και την κατάλληλη ώρα πάνω και δίνεται κατεύθυνση. Το συγκεκριμένο μπορεί να πάρει απίστευτα φάλτσα.
Toufas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 καμια σελιδα με τον full χειρισμο εχετε? γιατι δεν υπαρχει πουθενα μεσα στο παιχνιδι
klainmaingr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Στο tennis school έχει τα πάντα πολύ αναλυτικά.. Πολλές φορές βέβαια σε αφήνει λίγο να ψάχνεις.. αλλα τα χοντρά και κάτι παραπάνω τα έχει...
mihranalthaqafi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 απλα εκπληκτικο δεν εχω λογια... Σας εβλεπα τοσο καιρο να μιλατε για το παιχνιδι και δεν μπορουσα να το καψω γιατι ειχε χαλασει το pc μου (ευτυχως πηρα mac :-p) Τεσπα αναγκαστικα να κανω τρελλες αλχημειες και να το καψω τελικα σε ενα φιλο μου.. Να πω οτι το 2 που βγηκε προπερσυ το ειχα λιωσει και ονλινε και τα παντα.. Λοιπον ειναι τρομερα, ρεαλιστικα και πορωτικα δυσκολο.. Καμμια μα καμμια σχεση με το 2. Επειδη παιζω και τεννις μπορω να πω οτι εχουν μπει στο νοημα του παιχνιδιου οι σχεδιαστες και προσφερουν μια τρομερη εμπειρια που οποιος παρακολουθει η του αρεσει εστω και λιγο το τεννις πρεπει να το παιξει. Ακομα δεν το εχω ψαξει τρελλα αλλα 2-3 ωριτσες που ασχοληθηκα καταφερα να βγαλω μερικους αντιπαλους στο νορμαλ..και εχει τρελλο βαθος να το μαθεις και τετοια.. Απιστευτο game δεν μπορω να κοιμηθω και πρεπει να ξυπνησω και νωρις αυριο :-p α ρε 2κ τι μας κανεις, τι pro τι φιφα τι halo και μαλακιες, Top Spin 3 και NBA 2k9 θα λιωσουν φετος στην κονσολα!!!!
polakis21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Άντε άλλος ένας top spinakias στην παρέα μας. Καλως ήρθες... Πάντως παιδιά βρήκα ένα αρνητικό στο παιχνίδι, στο online. Πάνε όλοι ρε παιδιά (και ιδίως αυτοί που βρίσκονται στις πρωτες θέσεις) και βάζουν 90+ σε power,speed,forehand,backhand και τα άλλα τα αφήνουν εντελώς κουλά, και σε νικάνε για πλάκα ρε παιδί μου. Πολύ μουφα αυτό. Νομίζουν ότι παίζουν τέννις, αλλά δεν παίζουν. Είναι πολύ βλάκες και σου την λένε κιόλας με μυνήματα. Τώρα είναι τέννις με το να έχεις 30 σε volley,service,stamina,return και να κερδίζεις χαλαρά? Και ξέρετε είναι άσχετοι, ούτε ντροπ σοτ δεν κάνουν ούτε άσσους στο σερβίς, ούτε τίποτα. Απλά κάνουν διαγώνιο σερβίς και σε ανοίγουν και καρφώνουν με 95 power απέναντι και παίρνουν τα game που σερβίρουν πάντα. Είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις risk όταν σερβίρουν αυτοί και μοιραία χάνεις! Αδικείται το παιχνίδι έτσι. Αυτοί βέβαια με κερδίζουν με το ζόρι γιατί όταν σερβίρω εγώ δεν κερδίζουν με τίποτα γιατί παίζω τεχνικά. Απλά τους φτάνω tie-break και σχεδόν ποτέ δεν τους παίρνω πόντο από την τσατσιά, μέχρι που κάνω εγώ ένα λάθος και πάλι λόγω power μου παίρνουν πόντο όταν σερβίρουν, χωρίς να είναι καλύτεροι. Πάρα πολύ σπαστικό αυτό...
supermario29 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Άντε άλλος ένας top spinakias στην παρέα μας. Καλως ήρθες... Πάντως παιδιά βρήκα ένα αρνητικό στο παιχνίδι, στο online. Πάνε όλοι ρε παιδιά (και ιδίως αυτοί που βρίσκονται στις πρωτες θέσεις) και βάζουν 90+ σε power,speed,forehand,backhand και τα άλλα τα αφήνουν εντελώς κουλά, και σε νικάνε για πλάκα ρε παιδί μου. Πολύ μουφα αυτό. Νομίζουν ότι παίζουν τέννις, αλλά δεν παίζουν. Είναι πολύ βλάκες και σου την λένε κιόλας με μυνήματα. Τώρα είναι τέννις με το να έχεις 30 σε volley,service,stamina,return και να κερδίζεις χαλαρά? Και ξέρετε είναι άσχετοι, ούτε ντροπ σοτ δεν κάνουν ούτε άσσους στο σερβίς, ούτς τίποτα. Απλά κάνουν διαγώνιο σερβίς και σε ανοίγουν και καρφώνουν με 95 power απέναντι και παίρνουν τα game που σερβίρουν πάντα. Είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις risk όταν σερβίρουν αυτοί και μοιραία χάνεις! Αδικείται το παιχνίδι έτσι. Αυτοί βέβαια με κερδίζουν με το ζόρι γιατί όταν σερβίρω εγώ δεν κερδίζουν με τίποτα γιατί παίζω τεχνικά. Απλά τους φτάνω tie-break και σχεδόν ποτέ δεν τους παίρνω πόντο από την τσατσιά, μέχρι που κάνω εγώ ένα λάθος και πάλι λόγω power μου παίρνουν πόντο, χωρίς να είναι καλύτεροι. Πάρα πολύ σπαστικό αυτό... Οφ τοπικ, αλλα μου θυμιζει την κατασταση στο Pro. Παιρνουν ολοι Μπαρτσελονα. Δινουν την μπαλα στον Ετο ή τον Ροναλντινιο, περνανε ολη την αντιπαλη ομαδα και βαζουν γκολ. Βεβαια αν τους δωσεις αλλη ομαδα, οπου δεν θα παιζει κανενας παικταρας, δεν θα μπορουν ν' αλλαξουν πασα, αλλα γι' αυτους λιγη σημασια εχει. Να κερδιζουν και οπως να 'ναι.
polakis21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Γιαυτό κι εγώ φρίκαρα και ξεκίνησα 2ο career με νέο χαρακτήρα για να έχω 2 παίκτες. Έναν φυσιολογικό και έναν τσάτσικο. Θα πάω λοιπόν να τους ξεφτιλίσω με τον τσάτσικο χαρακτήρα (95 power, 95 speed,95 forehand,95 backhand) για να δουν την γλύκα... Απατεώνες
supermario29 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Γιαυτό κι εγώ φρίκαρα και ξεκίνησα 2ο career με νέο χαρακτήρα για να έχω 2 παίκτες. Έναν φυσιολογικό και έναν τσάτσικο. Θα πάω λοιπόν να τους ξεφτιλίσω με τον τσάτσικο χαρακτήρα (95 power, 95 speed,95 forehand,95 backhand) για να δουν την γλύκα... Απατεώνες Nαι, αλλα δεν ειναι μαλακια αυτο;;; Το ωραιο ειναι να κερδιζεις γιατι παιζεις καλα, οχι γιατι εχεις κανει σουπερ-ηρωα τον παικτη.
polakis21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Εγώ με αυτούς που παίζω σωστά, φίλους αλλά και μη τσάτσους στο ranked, παίζω με κανονικό παίκτη. Όταν όμως αποφασίσω ότι θα παίξω με τους τσάτσους, θα βάζω τον σούπερ-ήρωα να παίξω...
privateer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ότι έλεγα polakis. Καλωσήρθες στο online gaming του Top Spin. Εγώ βαριέμαι να κάτσω να παίξω ξανά την career για να φτιάξω τέτοιο χαρακτήρα με τόσα παιχνίδια που βγαίνουν αυτή την εποχή. Ήδη ξεκίνησα coop UT3 και περιμένω μέσα στην βδομάδα το Battlefield.
chill Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μου ήρθε και μένα και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!! Καταπληκτικό, έχει να πέσει τρελό λιώσιμο όταν βρω χρόνο αν και τα όσα λέει ο polakis για το online με προβληματίζουν :/. Αν μου τα κάνουν και μένα αυτά τώρα με το ingame xmb pause και ασύστολο μπινελίκι στους n00bάδες χαχα .
polakis21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Καλά το online του top spin ήταν γνωστό. Άλλωστε στο 2 είχα φτάσει νούμερο 3 στον κόσμο, δεν είχα πρόβλημα. Και την τσατσιά την κάνουν συγκεκριμένοι, όχι όλοι. Με τους περισσότερους παίζουμε μια χαρά ρεαλιστικά. Ήδη ολοκληρώνω την δημιουργία 2ου χαρακτήρα χωρίς πρόβλημα πάντως και ετοιμάζομαι να χτυπήσω τους τσάτσους! Και ταυτόχρονα θα παίξω και ut3 και battlefield χωρίς πρόβλημα. Όλα τα καλά χωράνε! Λίγοι βλάκες στο online δεν θα χαλάσουν αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι...
polakis21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Παιδιά έπαιζα μέχρι τις 5 το πρωί! Έφτασα νούμερο 208 στον κόσμο και ανεβαίνω! Πορώθηκα γιατί νίκησα χθες 2-3 τσάτσους που είχαν full power,speed,forehand,backhand και παίζουν το κλασικό (διαγώνιο ανοικτό σερβις και κάρφωμα από την άλλη) όντας άσχετοι και μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο. Τους πήρα κάτι νίκες 4-3,4-3 και το ευχαριστήθηκα... Το παιχνίδι, όταν ο άλλος δεν είναι τσάτσος, είναι καταπληκτικό... Είναι πάντως γελοίο να προσπαθώ σαν βλάκας να παίξω το τέλειο (ρεαλιστικό) τέννις για να πορωθώ, με drop shots, lob shots, slices κλπ και να έχω μια ποικιλία κινήσεων όπως πραγματικά χρειάζεται, και οι άλλοι απλά να καρφώνουν επειδή έχουν 95 power και σε όλα τα άλλα να είναι άσχετοι και να μην προσφέρουν και καθόλου θέαμα και γίνονται βαρετοί...Κρίμα γιαυτούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.