Προς το περιεχόμενο

Top Spin 3

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι να τα ξαναπαίξω από την αρχή για να φτιάξω καλύτερα στατιστικά. Δεν ξέρω, θα δω. Έχω βάλει σερβις 63. Μήπως είναι πολύ?

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ σκέφτομαι να τα ξαναπαίξω από την αρχή για να φτιάξω καλύτερα στατιστικά. Δεν ξέρω, θα δω. Έχω βάλει σερβις 63. Μήπως είναι πολύ?

Φυσικά και όχι. Μην το σκέφτεσαι. Έφαγα στο pro την Sharapova και ο λόγος επειδή είχα σερβίς υψηλό. :-D Α+Rt στο σερβίς, κάνει μούφα επαναφορά και το καρφώνεις. B)

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που να πήρε το top spin 3 original στο ps3? Να μας πει εντυπώσεις.Πώς είναι ο Ναδαλ κλπ...Γιατί είδα ότι στα gaming sites πήρε 0,1-0,2 καλύτερη βαθμολογία από του 360 την έκδοση!

Γιατί είναι τόσο τέλειο που ψήνομαι να το αγοράσω και στο ps3 λόγω Nadal για να παίζω με τον κολλητό μου offline...

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα το "original στο ps3" xD. Ακόμα δεν είμαστε "τυχεροί" όπως εσείς :/. Ένας από τους λόγους που πραγματικά ζηλεύω τους xboxers. Το ps3 μου έχει ξεσκίσει την κάρτα μου lolololol.

Κάνε υπομονή polakis και θα σου κάνω ανάλυση για τον nadal μόλις μου έρθει :). Προχτές έφυγε από το play.com αύριο μεθαύριο ελπίζω να το έχω.

Δημοσ.

polakis εγω εχω το παιχνιδακι σε ps3...o nadal δεν παλευεται σε normal difficulty....το παλικαρι δεν κουραζεται με τπτ..τι δεξια τον στελνω τι αριστερα ολες τις μπαλιες τις κυνηγαει και τις βγαζει τις περισσοτερες...ακουραστος..αμα κιολας σου κανει forehand δεν την βγαζεις τη μπαλια ουτε με σφαιρες...το backhand του ειναι το αδυνατο σημειο του.. εκει κατι γινεται!!παντως το παιχνιδι ειναι το απολυτο sim...καθε λαθος το πληρωνεις...τρομερη η 2ksports!!!μακαρι να εβγαζε και ενα ποδοσφαιρακι να μας εφευγε το διλλημα αναμεσα σε pro kai fifa!!

Δημοσ.

+1000 φίλε σε όλα που λες...Για πείτε κολλάει καθόλου στο ps3? Γιατί κάτι διάβασα για stutters την ώρα του παιχνιδιού, με στιγμιαία κολλήματα. Μην το αγοράσω στο ps3 και ξενερώσω...

Εγώ μέχρι τώρα έχω αυτά:

Forehand: 71

Backhand: 71

Service: 63

Returning: 54

Volley: 54

Power: 69

Speed: 69

Stamina: 52

Overall: 59

Έχω δουλειά ακόμα. Δεν ξέρω ποιό να ανεβάσω από εδώ και πέρα. Μου μένουν περίπου 70 πόντοι να βάλω. Πάντως το σερβις μου με 63 είναι ήδη καλό και σκάω άσσους στο live. Σκέφτομαι να το πάω μέχρι 65 και να το αφήσω εκεί...

Υ.Γ. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ακριβώς την λογική των risk shots, και τον ρόλο που παίζει η κατεύθυνση που πρέπει να βάζουμε. Μια το πετυχαίνω και δέκα δεν το πετυχαίνω...

Δημοσ.

Τα risk shots παραείναι τυχαία γι αυτό που κάνουν..

Οποιωσδήποτε μέτριος παίκτης τένις real life μπορεί να κάνει ένα υπερβολικό topspin σε κάποια γωνία και να του βγεί...

Εδώ παλεύεις.. ντεμέκ κερδίζεις και σε τοπικά τουρνουά... και πάλι μια σωστή (κατα τα άλλα συνηθισμένη) κίνηση δεν μπορείς να την βγάλεις..

Το 4 θεωρώ οτι θα είναι Μέγιστο παιχνίδι... το 3 είναι πολύ καλό αλλα όσο το παίζω τόσο πιο πολύ με εκνευρίζει σε κάποια χτυπήματα...

Πολύ καλή απόδοση έχει γίνει στο σερβίς αλλα η Κατεύθυνση και εκεί είναι τρομερά τυχαία και ευαίσθητη...κανονικά θα έπρεπε όσο πιο νωρίς πατάς την κατεύθυνση τόσο πιο βαθιά (μέσα στο γήπεδο) να βγαίνει η μπάλα.. επειδή ντεμέκ ξέρεις απο νωρίς που θέλεις να την στείλεις.

Τώρα η κατεύθυνση παίζει τυχαία και το ρόλο της δύναμης και περιπλέκει άσκοπα τα πράγματα..

Και στα ground shots αλλα και στα σερβίς κτλ..

polaki φαντάζομαι οτι δεν ανεβαίνεις φιλέ με τα stats που ανέβασες... θα προτιμούσα ένα πιο μέτριο backhand και ένα χειρότερο σερβίς και θα ανέβαζα την επιστροφή και το βολέ.

Αν μάθει κάποιος πως και πότε πρέπει να ανεβαίνει για βολέ νομίζω οτι έχει τελειοποιηθεί και σαν παίκτης...

Απο την baseline όλοι μπορούνε να ρημαδοβαράνε ;)

Δημοσ.

Κοίτα στο σερβίς η κατεύθυνση δεν είναι καθόλου τυχαία. Εγώ με 63 στο σερβίς, κάνω καταπληκτικά πράγματα! Που να είχα και πιο πάνω δηλαδή! Μια χαρά τα έκαναν τα σερβίς! Τώρα για τα risk, πράγματι η κατεύθυνση είναι λίγο κουλή και αλλοπρόσαλλη...

Κι όμως ανεβαίνω φιλέ και με αυτά τα στατιστικά και τα ψιλοκαταφέρνω! Έγω βρει ένα momentum στο πάτημα LT και κουμπιού στο φιλέ και τις περισσότερες φορές πάει καλά...

Συμφωνώ απόλυτα ότι το top spin 4 θα είναι η κορύφωση αυτού του σχεδόν τέλειου αθλητικού παιχνιδιού με εξαλλειμένα όλα τα μικρά λαθάκια (λογικά) και την πρόσθεση καλύτερων visuals, ρόστερ, λίγο βαθύτερο career, και κάποια έξτρα animation (να κυνηγάνε τα ballboys την μπάλα, να κοιτάνε θεατές, επόπτες,παιδάκια την μπάλα δεξιά αριστερά όπου πηγαίνει κλπ)...Λεπτομέρειες δηλαδή, όχι actual gameplay που έχει αγγίξει το τέλειο...

Δημοσ.

Παντως τα risk shots εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν και πιστευω οτι εκει χανει το παιχνιδι.Ειναι λες και ειναι στην τυχη.Δεν λεω οτι ειναι, αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις ακριβως διοτι δεν υπαρχει μια ενδηξη που εκανες λαθος με αποτελεσμα τουλαχιστον εγω να μην τα χρησιμοποιω τοσο γιατι ξενερωνω οταν δεν βγαινουν πολυ ασχημα.Στο 1ο τοπ σπιν θεωρω πολυ καλυτερο το συστημα αν και πολυ δυσκολο ,ηξερες ομως αν θα σου βγει ή οχι αναλογα με το ποσο σωστα το εκανες.Τωρα ειναι πολυ "φλου"

Δημοσ.

Σωστός, αλλά ο ρεαλισμός δεν έχει μπάρες. Αφού βλέπεις ότι δεν έχει μπάρες πουθενά, ούτε στα σερβίς. Όλα γίνονται βάσει θέσης παίκτη, μπάλας, ρακέτας, ισορροπίας παίκτη και ταχύτητας μπάλας. Όπως στο πραγματικό τέννις δηλαδή. Το ίδιο ισχύει και για τα risk shot. Απλά πρέπει να καταλάβουμε μόνο πρακτικά και πάνω στην κίνηση πως γίνεται σωστά. Όταν έχεις τον απόλυτο έλεγχο της φάσης (εμένα προσωπικά), τότε το risk βγαίνει σωστά σχεδόν πάντα. Αν είσαι στην πίεση, ε εκεί θέλει μαεστρία όπως και στο real thing. Έτσι είναι, οι δύσκολες μπαλιές είναι δύσκολες και θέλουν προσπάθεια και συνήθεια...

Σας περιμένω Live. Gamertag: Polakis. Κάντε με add όποιος δεν με έχει...

Δημοσ.
Κοίτα στο σερβίς η κατεύθυνση δεν είναι καθόλου τυχαία. Εγώ με 63 στο σερβίς, κάνω καταπληκτικά πράγματα! Που να είχα και πιο πάνω δηλαδή! Μια χαρά τα έκαναν τα σερβίς! Τώρα για τα risk, πράγματι η κατεύθυνση είναι λίγο κουλή και αλλοπρόσαλλη...

Κι όμως ανεβαίνω φιλέ και με αυτά τα στατιστικά και τα ψιλοκαταφέρνω! Έγω βρει ένα momentum στο πάτημα LT και κουμπιού στο φιλέ και τις περισσότερες φορές πάει καλά...

Δοκίμασε τα risk shots να τα κάνεις όταν ο αντίπαλος σου επιστρέφει "αργά" τη μπάλα. Κάτι αντίστοιχο όταν πατάς το "Χ" δηλαδή. Αν πατήσεις το Rt και το αφήσεις περίπου τη στιγμή που κάνει ο παίχτης σου τη ρακέτα λίγο πίσω (όταν σου έρχεται η μπάλα) οι πιθανότητες να μην πετύχει είναι λίγες. ;)

Όσες φορές έχω δοκιμάσει risk shot αφού μου κάνουν γρήγορη επιστροφή μπάλας, ή βρίσκει φιλέ ή πηγαίνει στο γάμο του Καραγκιόζη. :lol:

Δημοσ.

Για το wii ξερει κανεις ποτε θα το φερουν Ελλαδα η αν πωλειτε καπου?

Το περιμενω πως και πως γιατι γουσταρω το τενις, πολυ.:cry:

Δημοσ.

Ο ''θείος΄'' πάντως το έχει φέρει στο wii...

Αλλά δεν λέει και πολλά. Πολύ χειρότερα γραφικά, χωρίς online, χωρίς player editor, χωρίς Nadal...

Μόνο ο χειρισμός το σώζει λίγο, αλλά δεν είναι αρκετό για να με κρατήσει μακριά από την 360 έκδοση.

Ψήνομαι να το αγοράσω και στο ps3 λόγω Nadal. Λέτε να είναι τσάμπα αγορά επειδή το έχω στο 360?

Και μόνο όμως που έχουν γίνει τόσες σελίδες σε αυτό το τόπικ, φαίνεται η επιτυχία του παιχνιδιού. Ποτέ άλλoτε ένα παιχνίδι τέννις δεν έχει κάνει τόσο ντόρο!

Μπράβο στην 2ksports!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...