Προς το περιεχόμενο

Top Spin 3

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιός ηλίθιος τους είπε οτι για να βγεί τέλειο ένα χτύπημα πρέπει να τελειώνει η φάση προετοιμασίας μόλις η μπάλα χτυπήσει στο έδαφος;

Αυτό είναι τρομερά σχετικό και ισχύει μόνο για δυνατά forehand και όχι για όλα τα χτυπήματα...

Και επίσης πόσο ανάπηρος μπορεί να είναι κάποιος ώστε να μην μπορεί να τρέχει και παράλληλα να ετοιμάζει το χτύπημα;

Το παιχνίδι όντως το πάνε να γίνει ρεαλιστικό και μου άρεσε πολύ...

Πάνω όμως σε αυτό σου κόβουν τη χαρά με κάτι μικροβλακείες...

Ρίχτε xbl accounts για να σας βγάλω πελάτες απο δευτέρα ;p

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το έγραψα αλλά παιδιά δεν πρόλαβα να το παίξω στο wii. Γύρισα πτώμα από δουλειά και το βράδυ πελάτιασα τον petran στο top spin στο 360...

Θα σας πω το βράδυ.

ετσι πελατωνεις εσυ ρε? :-D φτιαξε παιχτη και ασε το roddick

Δημοσ.

Όλα καλά μέχρι τώρα, το έχω προχωρήσει αρκετά. Δεν έχω καταλάβει ακόμα όμως πως στο καλό κάνει τα χτυπήματα με τα triggers... Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος; Όποτε το προσπαθώ, ο μπάλα είτε χτυπάει πάνω μου, είτε περνάει δίπλα. :P

Δημοσ.

Καθόλου καλό στο wii , δηλαδή σε σχέση με κάτι βιντεάκια που είδα απο 360 και πσ3 , παίζοντας το παιχνίδι στο wii δεν μου άρεσε καθόλου , εντάξει δεν περίμενα να είναι κόντα σε σχέση με αυτά τα δύο , αλλά το βρήκα πολύ λίγο ειδικά στα γραφικά και στα Game modes. Να μην αναφέρω και την απουσία του Online που με ξενέρωσε εντελώς.... :)

To παιχνίδι αξίζει μόνο για Multiplayer με φιλαράκια , κατα τα άλλα μετριο ως κακό !

Ρε παιδιά δεν μου παίζει στο wii! Έχω γράψει 2 δισκάκια μέχρι τώρα....

Αν αναφέρεσε για την έκδοση αυτή που κυκλοφορεί και είναι γύρω στο 1,7 gb , παίζει μια χαρά σε μένα !

Δημοσ.

Το έχω λιώσει το παιχνίδι και career και live!

Όσο προχωράς τόσο πιο τέλειο γίνεται, αφού το μαθαίνεις περισσότερο...Πανικός...

Δημοσ.

Το παιχνίδι παιδιά είναι κορυφαίο. Σήμερα το έβαλα και έλιωσα μερικές ώρες. To gameplay είναι πάρα πολύ ρεαλιστικό και οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι τένις παλιάς γενιάς φαίνεται πλέον σα παιδικό. Μόλις κέρδισα έναν αρκετά καλύτερο μου σε skill Σουηδό online και έχω πωρωθεί :P

Ρε παίδες πρόσεξα κάτι περίεργο online. Από τη στιγμή που μπεις στο lobby και εμφανιστεί η φάτσα του αντιπάλου σου αν κάνεις exit το μετράει σα ήττα παρόλο που είσαι ακόμα στα μενού. Αυτό μου φαίνεται λίγο μλκία...

Και κάτι άλλο που δε μου φάνηκε σωστό είναι ότι στα records των παιχτών Online μετράει και τις offline νίκες vs CPU. Συνυπολογίζονται δηλαδή κι αυτές στα leaderbords και στα rankings; :rolleyes:

Δημοσ.

Άκυρο αυτό που είπα για τα ρεκόρ. Είναι διαφορετικά off και online. Η μούφα όμως να μη μπορείς να κάνεις quit χωρίς να γραφτεί στο online lobby παραμένει.

Φανταστείτε ότι στο 4ο μου ματς online σε quick match μου έσκασε ο νο 2 στο παγκόσμιο ranking ενώ εγώ είχα skill 32 LOL

Δημοσ.

Φανταστείτε ότι στο 4ο μου ματς online σε quick match μου έσκασε ο νο 2 στο παγκόσμιο ranking ενώ εγώ είχα skill 32 LOL

ε, δεν επαιρνες τον πολακι ενα τηλεφωνο κι εσυ να καθαρισει? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχα...

Πέρα από την πλάκα, το παιχνίδι είναι κορυφή! Έπαιζα χθες online φιλικά (πρώτα θα τελειοποιήσω τον χαρακτήρα μου στο career και μετά θα μπω σοβαρά στο online για την κορυφή του κόσμου!), και είχα πορωθεί απίστευτα! Ώρες ώρες νόμιζα ότι έβλεπα κανονικό αγώνα τέννις! Φοβερά πράγματα!Τί κάνει αυτή η 2ksports ρε παιδιά?

Για μένα άκρως επιτυχημένη η επιλογή αυτού του gameplay. Φανταστείτε τί θα γίνει στο Top Spin 4 που θα εξαλείψουν τις ατέλειες του 3, θα βελτιώσουν τα γραφικά (αλήθεια θα βάλουν επιτέλους τα παιδάκια να τρέχουν να πιάνουν την μπάλα, και ο διαιτητής, οι θεατές και οι επόπτες μπορούν να κοιτάνε δεξια αριστερά την μπάλα που κινείται?), θα προσθέσουν άτομα στο ρόστερ (ελπίζω να λήξει του χρόνου το Nadal ps3 exclusive) και θα βάλουν 2vs2 από 4 διαφορετικές κονσόλες για να γίνει πανικός! Όχι ότι το 3 δεν είναι τέλειο δηλαδή!

Μέχρι τότε όμως: keep top spining guys...

Δημοσ.

Μακάρι να έβαζαν το διπλό με 4 κονσόλες από τώρα. Είπαν ότι το απέφυγαν λόγω lag.

Πάντως δεν αξίζει πολύ να παίζεις online αν δεν είσαι ήδη σε καλό επίπεδο εκτός αν παίζεις με κάποιο φίλο που είστε σε παρόμοιο skill. Τη πρώτη μου μέρα χτες έπαιξα κάπου 10-15 ματσάκια και μόλις 3-4 ηταν στα κυβικά μου. Οι περισσότεροι ήταν 60++

Btw, αυτή η πίστα που κάτω από το γήπεδο έχει aquarium και βλέπεις τα ψάρια να κολυμπάνε όπως παίζεις είναι κορυφαία :mrgreen:

Δημοσ.

Απίστευτο το γήπεδο με το aquarium όντως...

Χθες έπαιξα κάτι εκπληκτικά ματς στο live. Είμαι επίπεδο 54 αυτή την στιγμή στα στατιστικά του παίκτη μου και κοντράρω στα ίσα παίκτες επιπέδου 70! Άρα πάω καλά. Όταν κερδίζεις έναν αντίπαλο που είναι ψηλότερα από εσένα, νιώθεις μεγάλη ευχαρίστηση! Η πόρωση όμως είναι ότι με τις νίκες (αλλά και τις ήττες) στο live, παίρνεις XP και ανεβάζεις στατιστικά χωρίς να παίζεις career, με αποτέλεσμα μετά να πηγαίνεις στο career και να νικάς πιο εύκολα απότι πριν! Μιλάμε για φοβερή ιδέα...

Μακράν το κορυφαίο τέννις όλων των εποχών. Φαντάζομαι ήδη το top spin 4 και τρελένομαι...

Δημοσ.

Όντως είναι φοβερό game. Τελείωσα το career και ξεκίνησα multiplayer wοrld tour (14-3 ρεκορ για την ώρα με μια τσάμπα ήττα επειδη έκανα back στο lobby και με χρέωσε) με τον χαρακτήρα μου. Κρίμα που το max είναι 70. Θα έπρεπε να ήταν στα 75 όσο δηλαδή έχει ο καλύτερος παίχτης του παιχνιδιού Federer.

Επίσης βλέπω πως υπάρχει η τάση να φτιάχνουν χαρακτήρες με full forehand backhand speed power και να αγνοούν τα υπόλοιπα stats γιατί δεν πολυπαίζουν ρόλο. Αυτό δεν μου άρεσε γιατί αν κάποιος πάει να φτιάξει ενα συνολικά καλό παιχτη εναντίον τέτοιων χαρακτήρων δεν θα έχει τύχη.

Δημοσ.

Κοίτα μπορεί κάποιος να έχει full forehand,backhand,speed,power αλλά μην νομίζεις ότι και το 50αρι στα άλλα stats δεν μετράει. Φαντάσου ότι εμένα ο χαρακτήρας μου είναι τώρα στο 54 και με 50αρια στα υπόλοιπα στατς μια χαρά κάνω volley,service,drop shots...Όχι τέλεια αλλά το παιχνίδι παίζεται μια χαρά. Γιαυτό όλοι βάζουν αυτά τα 4 stats για να έχουν τέλεια χτυπήματα. Πάντα έτσι γινόταν...

Δημοσ.

Ε μα αυτό λέω. Τερμάτίζεις αυτά τα 4 και για το υπόλοιπα δεν τρέχει πρόβλημα να είναι πολύ χαμηλά. Ποιό το νόημα να υπάρχουν? Τεσπα εγώ συνεχίζω με αυτόν που έφτιαξα και βλέπουμε.B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...