supermario29 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 360 και τώρα το πήρα και σε wii... Στο Wii τι λεει;;; Αξιζει να το παρω;;
Daredevil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Top Spin 3 seems pretty decent IGN Australia has reviewed both the PS3 and Xbox 360 version of Top Spin 3. They have awarded it a solid overall score of 8/10 which obviously is pretty good. However, they indicate that the risk/power shots just aren't right and it's a game you will need to spend time practicing on before you are good... quote: As longstanding fans of this series, we're partly very impressed with Top Spin 3 and partly let down. On the one hand the new gameplay mechanics have been implemented really well, but on the other we just can't believe the team still hasn't got the risk/power shots right. Still, don't let that stop you giving this a try. The real question you need to ask yourself is whether you want a forgiving tennis game, or a more demanding but potentially more rewarding one. This is a game where it's easy to miscue the ball, and where if youʼre at full stretch trying to get to a ball hit hard down the line, chances are that youʼll hit it into the net or wide. It's a game where you'll need to spend some time practicing before you'll be any good. It may not quite fulfil its promise, but we're still glad we have the option. News Source: IGN
polakis21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Τί έλεγα εγώ? Τα ίδια με το ign λέω κι εγώ... Εμένα με έχει πορώσει. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... Μακράν το καλύτερο τέννις όλων των εποχών για μένα...
p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Στο Wii τι λεει;;; Αξιζει να το παρω;; αμα δεν απλοποιηθει ηλιθιως οπως τα περισσοτερα, ισως και εκει να ειναι η καλυτερη εκδοση απο ολες. φυσικα οχι για Online και πρωταθλητισμο κλπ, αλλα απλα για πλακιτσα. ο bjorn πολακης τι λεει επι τουτου (wii)?
polakis21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δεν έχω πάει σπίτι να το βάλω ακόμα. Είμαι δουλειά. Κατά τις 6 θα το βάλω στο wii και θα σας πω...Χεχε
panosvlass Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μολις επαιξα κανα 30λεπτο στο wii. Εντυπώσεις: Η εγω ειμαι αχρηστος ή θελει χρονο να το συνηθήσεις ή ειναι απαράδεκτο. Δεν μπορώ να κανω ούτε ένα καλο sevice. Στο tutorial περιγράφετε η κίνηση που πρέπει να κανεις και δείχνει και μια μπάρα που σου δείχνει την δύναμη αλλα μεσα στο παιχνίδι ειναι άφαντη. Ακόμα ειναι λίγο ασαφής το πώς πρέπει να κινήσε.Αλλη κινηση εκανα αλλα εκανε ο roger!!H το καταλαβε οτι δεν το εχω ή δεν την παλευει ουτε αυτος πολυ(όπως μας έδειξε στο προσφατο Roland Garros) Το μονο σίγουρο ειναι οτι οι developers για αλλη μια φορα χαντάκωσαν την εκδοση του wii. Πρέπει να έχουν πετσοκόψει μπόλικο πράγμα από οτι βλεπω στις άλλες εκδόσεις.Δεν έχω καποια αλλη αλλα απο αυτά που διαβάζω. Πχ δημιουργία χαρακτήρα δεν έχει Γραφικά ειναι μέτριο όπως αναμενόταν αλλα ειμαι και εγω της άποψης gameplay και τα μυαλα στα κάγκελα. Απο modes εχει 3. Quick Match , Carrier , Party play. Αυτα προς το παρόν.Ασ ακουστούν και αλλες απόψεις και το συζητάμε αν αξίζει ή οχι. Προς το παρών για μένα καλυτερα το wiisport....
Predatorkill Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Πολακη στο 360 ο χειρισμος γινεται και με το Right Thumb; Οπως το Table Tennis;
teofross Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Λοιπον το δοκιμασα και εγω και εχω να πω οτι ειναι κορυφαιο και εχει και τρελλο βαθος οποτε ειναι για να ασχοληται πολυ καιρο καποιος.Τωρα οσον αφορα το gameplay δεν ξερω ενταξη δεν ειναι και ευκολο αλλα δεν ειναι και τρελλα δυσκολο ρε παιδια,τουλαχιστον στην αρχη στο career που δεν εχεις και σουπερ αντιπαλους στο Normal εχω κερδισει ολα τα ματσακια μεχρι που περασα και το μετα απο το junior level. Παντως αυτο που με εχει μπερδεψει λιγο ειναι σχετικα με τα risk shots LT & RT + button δεν βλεπω κανενα μετρητη ή κατι τελος παντων οπως το παλιο topspin με αποτελεσμα να μην ξερω ποτε δεν γεινετε σωστα.Οπως και στα σερβις.Αυτα τα δυο γεινονται λιγο στα χαμενα.Ξερει κανεις κατι?
hudjw Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Στον ίντερνετ ακόμη να εμφανιστεί η έκδοση για wii ?
polakis21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Λοπόν ακούστε: Τα σερβίς για να βγουν καλά με risk πρέπει να κρατάτε το rt πατημένο, μετά να πατήσετε το Α πχ και την ώρα που η μπάλα είναι στο ψηλότερο σημείο να αφήσετε τα κουμπιά. Έβγαλα με Ρόντικ 24 άσους σε 2 σετ με 6 games! Μέσα στο παιχνίδι, με το right stick μπορείς να κάνεις μόνο λόμπα ή drop shot. Κάτω πάνω κάνει λόμπα, πάνω κάτω κίνηση κάνει ντροπ σοτ! Όσον αφορά τα ρισκ, δεν υπάρχει μπάρα και εδώ είναι η μαγεία. Πρέπει να κοιτάς που είναι η μπάλα και που η ρακέτα σου, και αφού έχει φορτώσει την κίνηση, να αφήσεις την κατάλληλη στιγμη τα κουμπιά. Τότε το ρισκ πάει μαγικά... Θέλει πολύ προπόνηση. Τώρα δουλεύω στα drop shots... Όταν το μάθουμε καλά θα γίνουν τρελά ματσάκια! Είπαμε υπομονή, όποιος θέλει ρεαλισμό προπονείται, αλλιώς πηγαίντε στο ψευτο Virtua tennis 3....
supermario29 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Λοπόν ακούστε: Τα σερβίς για να βγουν καλά με risk πρέπει να κρατάτε το rt πατημένο, μετά να πατήσετε το Α πχ και την ώρα που η μπάλα είναι στο ψηλότερο σημείο να .... στο ψευτο Virtua tennis 3.... Στο Wii τελικα το δοκιμασες;;;; Λεει τιποτα ή ειναι πε.λε. ;;;;
polakis21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Το έγραψα αλλά παιδιά δεν πρόλαβα να το παίξω στο wii. Γύρισα πτώμα από δουλειά και το βράδυ πελάτιασα τον petran στο top spin στο 360... Θα σας πω το βράδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.