Προς το περιεχόμενο

Top Spin 3

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια κατεβαινει η παιχνιδαρα και σε κανα 2ωρο θα πω πρωτες εντυπωσεις!!!

Top Spin 3 (PAL,AU,NTSC-U) μολις τωρα βγηκε...

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομιζω το παρακανανε δυσκολο. Εφαγα 2 ωρες μονο για να κανω νικη στο normal με μετριους παιχτες.

Καμια σχεση με το 2 παντως. Αλλο παιχνιδι τελειως.

Δημοσ.

Παιδιά το έχω το παιχνίδι! Μιλάμε για το πιο επαναστατικό και δύσκολο gameplay που έχει βγει ποτέ σε παιχνίδι τέννις! Εντελώς ρεαλιστικό και καθόλου pick up and play! Ξεχάστε τα arcade, ξεχάστε τα όλα! Ο ρεαλισμός είναι εδώ! Πάρα πολύ καλά γραφικά και χειρισμός που σπάει κόκκαλα! Μιλάμε έπαιζα χθες 5 ώρες μέχρι τις 4 το πρωί για να μπορέσω να μάθω τον χειρισμό! Απίστευτο τέννις μπορείς να παίξεις με το παιχνίδι!

Μία λάθος κατεύθυνση, ένα λάθος κουμπί και πάει ο πόντος πέταξε. Δεν μπορείς να τον σώσεις, δεν μπορείς να πατήσεις άλλο κουμπί.

Τα RT,LT χρησιμοποιούνται για κάτι σαν risk shot,αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει την σωστή λειτουργία τους. Τα drop shots πολύ δύσκολο να επιτευχθούν. Θέλει τρελή προπόνηση για να μπεις να παίξεις αγώνα! Μετά από 4 ώρες προπόνηση, πήγα έπαιξα φιλικό με έναν ανύπαρκτο χαρακτήρα (εγώ πήρα Ρόντικ) στο normal και με ξεφτίλισε...

Δεν απευθύνεται σε άσχετους με το άθλημα, αλλά και σε παίκτες που είναι του arcade, και θέλουν να καρφώνουν συνέχεια! Μιλάμε για κορυφαίο gameplay, και όταν τελειοποιήσεις την τεχνική σου, θα μιλάμε για σχεδόν realtime tennis!

Αντε γειά...

Δημοσ.

Μόλις γυρίσω σπίτι θα μάθω...

Btw.. κανένα βλακοπαίχνιδο δεν θα αγγίξει ποτέ real tennis... (εκτός απο μελλοντικές και εξελιγμένες τύπου wii εκδόσεις ώστε να παίζεις και με πόδια)

Δημοσ.

Να ξέρεις πάντως ότι το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο. Και θα ξενερώσει πολύ κόσμο ο δύσκολος χειρισμός. Εμένα πάντως με έχει πορώσει η δυσκολία!

Πρέπει να τελειοποιήσεις τον δύσκολο χειρισμό για να παίζεις σούπερ. Εκτιμώ ότι χρειάζεται κανά μήνα προπόνηση για να πεις ότι το κατέχεις! Είπαμε το τέννις δεν είναι για arcade παιδιά πλέον. Οι εποχές άλλαξαν! Επιτέλους δηλαδή...

Δημοσ.
Γιατί ρε dare να το θάψω? Αφού το περιμένω πως και πω...Πλάκα κάνεις?

Ναδαλ μαγεία σε αυτό το βίντεο!

όπως και διάφορα άλλα games... και μετά τα έθαψες ;)
Δημοσ.

Αυτό έγινε μόνο με το pro2008 που έπεσα στην παγίδα της παραπληροφόρησης κι επειδή είμαι τρελός φαν της σειράς και πίστεψα σε αυτό το παιχνίδι...Αλλά πέσαμε έξω...

Όσο για το top spin 3, το παιχνίδι είναι πανδύσκολο και πόρωση. Δες το και θα καταλάβεις...

Δημοσ.

οντως δεν ειναι ευκολο.

πχ αν αρχικα κανω κινηση για χτυπημα δεξια και στην πορεια θελησω να αλλαξω για αριστερα,

προς το παρον παιρνω τα @@ μου.

ενω σε ολα τα αλλα τεννις, κρατας πατημενο το σουτ και ανακατευεις το joypad σαν κουταλα στη σουπα

και τελικα ριχνει εκει που σημαδευεις την ωρα της επαφης.

υποθετω οτι για καποιον που αναζητα ενα πιο <<βαθυ>> τεννις, αυτα ειναι καλα στοιχεια.

περισσοτερα οταν το ξαναπιασω...

p.s

λουμπινα πολακι, για να σε δω το απογεμα σε καννα διπλακι.. παιχτη εσιαξες?

θα πας και σε αυτο για νο.1 στον κοσμο? εσυ δεν ησουνα στο προηγουμενο στο τοπ3?

Δημοσ.

Μιλάς με το Νο3 του κόσμου στο top spin 2!

Χαρακτήρα δεν έφτιαξα ακόμη γιατί χθες ελιωσα στην προπόνηση! Θα πάω σπίτι το απόγευμα να φτιάξω και σε περιμένω για διπλάκι ή για face to face αντίπαλοι να σε πελατιάσω...Εδώ δεν είναι forza...

LOL

Δημοσ.

Το βραδυ ισως προλαβω να το δω αλλα απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα χαιρομαι παρα πολυ διοτι ειχα απογοητευτει απο το V.Tennis που ητανε στην αρχη φαινομενικα δυσκολο αλλα τελικα το συνηθζες αμεσως και περαν αυτου καταντουσε βαρετο (ενω γενικα ηταν αξιολογο παιχνιδακι) διοτι απλα πηγαινες γρηγορα στο σημειο που επρεπε και πατουσες ενα κουμπι πολυ ωρα.Τιποτα παραπανω.Ηταν περισσοτερο για ανοιγω-παιζω μπαμ μπαμ 1 gameτο κλεινω.Aν καποιος θελει παρισσοτερα οπως το να βαζει καποια skils στο παιχνιδι του για να καταφερει να μην στειλει το μπαλακι αουτ(που δεν επαιζε στο V.tennis με τιποτα-μεγαλη μουφα) και να στελενει εκει που θελει κλπ και να εχει βαθος τοτε μαλλον παει για topspin3.γουσταρω...

Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει τρελά out και unforced errors! Πρώτη φορά βλέπω τόσα λάθη και ρεαλισμό...Κόλαση!

Petran σε περιμένω το απόγευμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...