kdiamant Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα! θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κανένεα extension για τον Firefox που να κάνει το εξής: Όταν ανοίγω μία σελίδα και έχει Thumbnails με φωτογραφίες, να μην χρειάζεται κάθε φορά να πατάω σε μια-μια φωτογραφία, να ανοίγει άλλη σελίδα με την φωτογραφία σε μεγάλη και να την σώζω(έτσι για ένα Site με 200 φωτογραφίες θέλω 10 ώρες) παρα να μπορώ βλέποντας τα Thumbnails να κάνω download απευθείας τις φωτογραφίες σε μεγάλες.Έψαξα αλλα δεν βρήκα κάτι καλό.Κατέβασα τα "BatchDownload", "SaveImages" αλλά δεν κάνουν δουλειά. Κάποια πρόταση?
alfas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ΜΕ το flashgot νομίζω θα κάνεισ δουλειά... θα αποφασίσεις απο όλη τη σελίδα να τις κατεβάσει όλες!!Για δοκιμασέ το...
kdiamant Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Όχι δυστηχώς δεν γίνεται δουλειά με το flashgot
dali13gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μπορεί να γίνει με μπακάλικο τρόπο. Κάνεις FlashGot All και επιλέγεισ ποιά θέλεις να κατεβάσεις.
kdiamant Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δυστηχώς ούτε με το DownThemAll γίνεται κάτι. Παράδειγμα έστω ότι έχω αυτή τη σελίδα : http://images.google.gr/images?q=iphone&ie=UTF-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi και θέλω να κατεβάσω τις φωτογραφίες σε μεγάλες αλλά χωρίς να πατάω σε κάθε μια να την ανοίγω σε μεγάλη και να πατάω Save Image As. Έ ότι έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα δεν κάνει δουλεία.Όποιος έχει όρεξη και θέλει να βοηθήσει ας προσπαθήσει στο παραπάνω link και ας μου πεί...Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.