Thresher Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Φίλε reload13 όλα τα μηνύματα σου θα διαγραφούν γιατι είναι σε greeklish κάτι το οποίο απαγορεύεται σε αυτό το forum. Προσπάθησε να τα ξανά γράψεις γιατι μπορεί να είναι χρήσιμα για κάποιον άλλον. Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Διαγράφηκαν όλα τα μηνύματα που είχαν γραφτεί σε greeklish ή τα οποία απαντούσαν σε μηνύματα γραμμένα σε greeklish. Πάνω από κάθε reply box υπάρχει σχετική προειδοποίηση. Κανείς δεν τη διαβάζει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 γράφω από 10.6 Build 10A96, είναι λίιιιιγο πιο γρήγορο σε σχεση με το leopard. Κατά την εκγατάσταση ( 7 λεπτά απο εξωτερικό δίσκο ) είχε κάτι χαλασμένα γραφικά στην πρώτη οθόνη, δεν ξέρω αν φταίω εγώ η το mac μου. Από το home folder το icon library την πρώτη φορά μεφανίζεται σαν κενό και όταν ξαναμπώ στο folder είναι κανονικό ( θα τρέξω ice clean αύριο ). Ο safari είναι πολύ πιο γρήγορος ( 4 developer preview build 6526.10.1 ). Αύριο θα περάσω και μερικές εφαρμογές να δω τι παίζει με συμβατότητα! αυτά για την ώρα πάω για ύπνο ps: στον application folder υπάρχει ένα δέυτερο address book με όνομα address book exchange preview! edit: βλέπω στο software update, battery update και airport utility... το battery update το βλέπει και κανείς άλος? ύποπτο μου κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Έγινε release για developers κάποια beta ή κάποιο leak;; btw... 16TB ram? GIVF! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 είναι developers preview Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Nice then... keep us posted! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jajavax Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Καλό θα ήταν, να έβαζε και ρυθμίσεις μεγέθους επιτέλους !! Τις μπάρες και τα κουμπάκια. Επιπλέον, δεν θα ήταν άσχημα να διαλέγαμε αν θα εμφανίζονται δεξιά, προκειμένου να μην βρίσκουμε άλλες θέσεις στη δουλειά (λόγω windows) και άλλες στο σπίτι (λόγω iMac). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Προς το παρόν έχω περάσει: openoffice beta2 (aqua), cocoa spell, ilife08, smcFan έκανα και όλα τα update μέχρι στιγμής όλα okay. To system preferences, έφαγε ένα quit ( preview είναι ακόμα ). Δεν έχω κάνει ακόμα το battery update γιατί δεν είμαι σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.