Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6 "Snow Leopard"

NiCk_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε reload13 όλα τα μηνύματα σου θα διαγραφούν γιατι είναι σε greeklish κάτι το οποίο απαγορεύεται σε αυτό το forum.

Προσπάθησε να τα ξανά γράψεις γιατι μπορεί να είναι χρήσιμα για κάποιον άλλον.

Φιλικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Διαγράφηκαν όλα τα μηνύματα που είχαν γραφτεί σε greeklish ή τα οποία απαντούσαν σε μηνύματα γραμμένα σε greeklish.

Πάνω από κάθε reply box υπάρχει σχετική προειδοποίηση. Κανείς δεν τη διαβάζει;;; :mad:

• 1 μήνα μετά...

γράφω από 10.6 Build 10A96, είναι λίιιιιγο πιο γρήγορο σε σχεση με το leopard. Κατά την εκγατάσταση ( 7 λεπτά απο εξωτερικό δίσκο ) είχε κάτι χαλασμένα γραφικά στην πρώτη οθόνη, δεν ξέρω αν φταίω εγώ η το mac μου. Από το home folder το icon library την πρώτη φορά μεφανίζεται σαν κενό και όταν ξαναμπώ στο folder είναι κανονικό ( θα τρέξω ice clean αύριο ). Ο safari είναι πολύ πιο γρήγορος ( 4 developer preview build 6526.10.1 ). Αύριο θα περάσω και μερικές εφαρμογές να δω τι παίζει με συμβατότητα!

αυτά για την ώρα πάω για ύπνο

ps: στον application folder υπάρχει ένα δέυτερο address book με όνομα address book exchange preview!

edit: βλέπω στο software update, battery update και airport utility... το battery update το βλέπει και κανείς άλος? ύποπτο μου κάνει...

post-16497-129062971707_thumb.jpg

Καλό θα ήταν, να έβαζε και ρυθμίσεις μεγέθους επιτέλους !!

Τις μπάρες και τα κουμπάκια.

Επιπλέον, δεν θα ήταν άσχημα να διαλέγαμε αν θα εμφανίζονται δεξιά, προκειμένου να μην βρίσκουμε άλλες θέσεις στη δουλειά (λόγω windows) και άλλες στο σπίτι (λόγω iMac).

Προς το παρόν έχω περάσει: openoffice beta2 (aqua), cocoa spell, ilife08, smcFan έκανα και όλα τα update μέχρι στιγμής όλα okay.

To system preferences, έφαγε ένα quit ( preview είναι ακόμα ). Δεν έχω κάνει ακόμα το battery update γιατί δεν είμαι σίγουρος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...