Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Το co-op έχει πολύ γέλιο...4 τυπάδες να δίνουν σουτια ένα zombie με bikini... :-D :-D Πας για Rule 34 Skull?
activex Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Το co-op έχει πολύ γέλιο...4 τυπάδες να δίνουν σουτια ένα zombie με bikini... :-D :-D Co-op Παίζεις με γνήσιο μόνο ε ;
gavros10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 παιζει και με το tunggle νομιζω. ρε παιδια ειναι πολυ lame το παιχνιδι. πεθανα ενω ημουν σε αποστολη, ειχα ενα αυτοκινητο με κατι χυμους μεσα. εξαφανιστηκε οταν ξαναζωντανεψα! γυρναγα πισω στο lifeguard station με το αυτοκινητο και τους χυμους πισω και βοηθησα καποιον με κατι zombie. οταν τελειωσα το αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενο απ'εξω δεν ηταν εκει! επρεπε να ξανακανω ολη την αποστολη απο την αρχη
OROKUSAKI Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 παιζει και με το tunggle νομιζω. ρε παιδια ειναι πολυ lame το παιχνιδι. πεθανα ενω ημουν σε αποστολη, ειχα ενα αυτοκινητο με κατι χυμους μεσα. εξαφανιστηκε οταν ξαναζωντανεψα! γυρναγα πισω στο lifeguard station με το αυτοκινητο και τους χυμους πισω και βοηθησα καποιον με κατι zombie. οταν τελειωσα το αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενο απ'εξω δεν ηταν εκει! επρεπε να ξανακανω ολη την αποστολη απο την αρχη μαλλον καποιο bug θα εχει δεν εξηγηειται αλλιως.... Ειπαν οτι η ολοκληρωμενη εκδοση θα βγει την παρασεκυη γι αυτο και εγω με τοσα που διαβαζω δεν το εχω παρει ακομα. Υπομονη 2 μερες ακομη :devil: Βασικά βγήκε νέο build στο Steam (για όσους μένουν Αμερική). Dev build -> 4.4GB Final build -> 6.6GB εχει bugs η λειτουργει κανονικα?
JohnVani18 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εκανα κατι τελειως τρελο που νομιζω οτι εχει να κανει σχεση με το release. πρεπει να ειναι god mode πατησα το Υ και μπορουσα να δω ολο το νησι. λεω ωραια. μπορεις να δεις το νησι. και ημουν πανω απο κατι βουνα. παταω παλι το Υ και με εβγαλε εκει στα βουνα. το εκανα και αλλου και μπορουσα να παω παντου στο νησι με αυτον τον τροπο Πατώντας το Υ ενεργοποιείται το NoClip (οι παλιοί ίσως θυμηθούν κάτι ). Και ναί, είναι λόγω του dev build.
thomasG4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πατώντας το Υ ενεργοποιείται το NoClip (οι παλιοί ίσως θυμηθούν κάτι ). Και ναί, είναι λόγω του dev build. χαχα τι μου θυμισες παλιες καλες εποχες doom
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Yes indeed my friend Επίσης να προσθέσω κάποια που μου κάναν εντύπωση: Ότι σπάνε μέρει του σώματος και ότι πνίγονται...ειδικά ο ήχος που πνίγεται το zombie είναι όλα τα λεφτά! Θέλει μονο steam για να παίξει χωρίς tungle και @@....
thomasG4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον,βρηκα πως λυνεται το προβλημα με τα save.Δημιουργηστε ενα φακελο στο κυριο φακελο που ειναι εγκατεστημενο το παιχνιδι και ονομαστε τον "Out" και μετα μεσα σ'αυτο το φακελο δημιουργηστε αλλους δυο φακελους και οναμαστε τους "Profiles" και "Save".Πρεπει να ξαναρχισετε απο την αρχη ομως για να δημιουργηθουν τα save.
gavros10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 αφου υπαρχει god mode μηπως υπαρχει και κανα αλλο κρυφο μυστικο;
Toufas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 μου αρεσει που στηριζουμε τα καλα και ενδιαφεροντα παιχνιδια...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον,βρηκα πως λυνεται το προβλημα με τα save.Δημιουργηστε ενα φακελο στο κυριο φακελο που ειναι εγκατεστημενο το παιχνιδι και ονομαστε τον "Out" και μετα μεσα σ'αυτο το φακελο δημιουργηστε αλλους δυο φακελους και οναμαστε τους "Profiles" και "Save".Πρεπει να ξαναρχισετε απο την αρχη ομως για να δημιουργηθουν τα save. Εχεις κανα save κοντα στις 2 ωρες παιχνιδιου να μου στειλεις ,γαιτι επαιζα σαν τον λαλακα τσαμπα ..?
thomasG4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εχεις κανα save κοντα στις 2 ωρες παιχνιδιου να μου στειλεις ,γαιτι επαιζα σαν τον λαλακα τσαμπα ..? Δυστηχως δε το προχωρησα πολυ.Εκανα μονο δυο αποστολες και ειμαι στο 4%. Παντως αμα τα θες ακομα τα save τα ανεβασα εδω http://www.mediafire.com/?73lvh0vbcoxn43s
GnG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Είχα κάνει preorder στο public και μου έστειλε mail να πάω να το παραλάβω σήμερα. Θα μπορώ να παίξω σήμερα ή θα πρέπει να περιμένω το release αύριο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα