Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Πςςςςςςς!Μαγεια το trailer οντως!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Και αν θέλετε να το δείτε σε κανονικό time: Dead Island (Backwards-Forwards) Announcement Trailer
john2gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Square Enix to distribute Dead Island in North and South America
john2gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Πρώτο in-game trailer Dead Island – “Tragedy Hits Paradise” Trailer
chek2fire Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Πρώτο in-game trailer Dead Island – “Tragedy Hits Paradise” Trailer john2gr γιατί δεν βάζεις link από το gaming blog σας απευθείας. Κάνετε πολύ καλή δουλειά και δεν νομίζω να σε παρεξηγήσει κανείς εδώ μέσα ουτε να σε κατηγορήσει ότι το προμοτάρεις. Καθημερινά διαβάζω ειδήσεις από εσάς.
john2gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 john2gr γιατί δεν βάζεις link από το gaming blog σας απευθείας. Κάνετε πολύ καλή δουλειά και δεν νομίζω να σε παρεξηγήσει κανείς εδώ μέσα ουτε να σε κατηγορήσει ότι το προμοτάρεις. Καθημερινά διαβάζω ειδήσεις από εσάς. Δημιουργεί αυτόματα τα links για τα forums το CP που έχει και είναι απλά copy-paste η φάση (μιας και με βολεύει όταν πχ είναι κάτι για να μπει και σε ξένα forums), διαφορετικά θα έμπαιναν μόνο τα YT links. Δεν μου αρέσουν όμως τα εντελώς σκέτα links χωρίς έστω έναν τίτλο. Μουφίζει τρελά . Προσωπικά προτιμώ τα σκέτα YT links στα videos και μετά προτιμώ τα links με τίτλους σαν αυτά που post-άρω (δεν θεωρώ προμοτάρισμα όταν βλέπω κι από άλλους σκέτα liks αλλά χτυπάει άσχημα στο μάτι μωρέ).
john2gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Far Cry 2 meets Left 4 Dead. Δεν μου κάνει κούκου για να πω την αλήθεια
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Καθόλου άσχημο, το story δεν έχει ποτε σημασία σε zombie games, αυτό το χρ floating info ποτε δεν το γούσταρα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Για να ακούσουμε και την γνώμη του 2ου expert (ilos). Όοοοοταν μπει.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέχρι τότε ας ακούσουμε την δικη σας Mr. Ghost...ειλικρινά δεν φαίνεται κακό για το στάδιο που βρίσκετε το game.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέχρι τότε ας ακούσουμε την δικη σας Mr. Ghost...ειλικρινά δεν φαίνεται κακό για το στάδιο που βρίσκετε το game. Εγώ δεν είμαι expert του L4D/zombie genre. Εσείς το έχετε λιώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα