Προς το περιεχόμενο

Dead Island

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το Bug π χάνεις όπλα είναι ότι πιο σπαστικό μπορεί να σ συμβεί!!Έχω χάσει 2 απο τα καλύτερα όπλα μ π κόστιζαν κοντά στο χιλιάρικο.

Το duplicate cheat πάντως εμένα δεν μ βγαίνει στην τελευταία έκδοση γτ νομίζω οτι το φτιάξανε..εσύ το έχεις κάνει?

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαιξα 2-3 ωρες αυτο το game και μου φαινεται πολυ βαρετο και κουραστικο. Πρωτου το βγαλω ας μου πει καποιος:

Σε ποσο καιρο παιρνω οπλα για ν αντικαταστησω τους σωληνες και τα καλαμια?

Δημοσ.

Επαιξα 2-3 ωρες αυτο το game και μου φαινεται πολυ βαρετο και κουραστικο. Πρωτου το βγαλω ας μου πει καποιος:

Σε ποσο καιρο παιρνω οπλα για ν αντικαταστησω τους σωληνες και τα καλαμια?

Αν δεν σου αρέσει η melee προσέγγιση βγάλε το τώρα, ακόμα και όταν πάρεις όπλα δεν θα μπορείς να το παίξεις σαν κλασσικό fps γιατί τα πυρομαχικά θα είναι ελάχιστα. Για μένα πάντως αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο του είδους του γιατί μπορεί να μην είναι horror αλλά έχει πολύ έντονο το στοιχείο της επιβίωσης και νιώθεις να απειλείσαι κάθε ώρα και στιγμή, ειδικά από το act 2 και μετά.

Δημοσ.

Εγω το βρισκω κουραστικο να μαζευεις συνεχως τα λεφτα απο κατω και να σκοτωνεις με τον ιδιο μονοτονο τροπο οποιο ζομπι εμφανιστει μπροστα σου. Στην αρχη εχει πλακα με τρον τροπο που ψοφανε αλλα συντομα γινεται ανιαρο.

Δημοσ.

Βρίσκομαι περίπου στο 30% του παιχνιδιού και έχει αρχίσει να δυσκολεύει αισθητά από τη "εκκλησία" και μετά.

Αρχίζω να κουράζομαι ...

Δημοσ.
Βρίσκομαι περίπου στο 30% του παιχνιδιού και έχει αρχίσει να δυσκολεύει αισθητά από τη "εκκλησία" και μετά.

Αρχίζω να κουράζομαι ...

Που να δεις στην ζούγκλα..ποσο δύσκολο κ κουραστικό είναι. Σε φάση να λες όχι άλλο κάρβουνο..:-S

android.png

• 7 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...