Προς το περιεχόμενο

Dead Island

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον εχεις αδικο φιλε μου το παιχνιδακι ειναι διαμαντι. γιαυτους που ασχολουνται με zombies απλα δεν εχς κατι αλλο να πω τελειο...αλλο borderlands και αλλο το dead island διαφορετικα παιχνιδια διαφορετικα πραγματα θελουν να δειξουν....εγω προσωπικα στο multiplayer κομματι δεν ειδα διαφορα μια χαρα παιζω με τον φιλο μου μεσω hamachi βεβαια λαν αλλα το παραμικρο δεν εχει οποτε αμα δεν μπορεις να βαλεις να το παιξεις συνεργασια μεσω ιντερνετ παιξε το παιχνιδι μεσω hamachi η με καποιο αλλο προγραμμα.

εγω παντως κοντευω να το τερματισω και μου αρεσει απιστευτα ουτε πολλα bug εχω δει ουτε crash και τα zombie πεταγοντε πολυ ωραια πανω σου χωρις να το καταλαβεις ειδικα στα τελευταια του παιχνιδιου εκει που πηγαινεις στο εργαστηριο των πειραματων αυτα.

Καταρχάς αν και δεν απαντάς directly στα σημεία που παρέθεσα παραπάνω, κάθε άποψη είναι σεβαστή και περι ορέξεως... Γιατί να μην συγκρίνω όμως το Borderlands με το Dead Island? Αφού έχουν τα ίδια gameplay mechanics - action rpfps το ένα action rpmelee-fps και το άλλο. Τα items, η οικονομία, το loot, το HUD με τα DPS, το dying penalty, τα sidequests είναι παρόμοια. Μόνο στο vehicle combat διαφέρει γιατι δεν έχει mounted gun πάνω. Βέβαια δανείζεται πολλά πράματα και από το dead rising 2 όπως το gun modifying και το durability στα guns. Οι specials κόπιαραν πολλά πράματα απο τους αντίστοιχους στα L4D σε εμφάνιση και attacks επίσης. Το "ασχολούνται με zombies" πάλι δε το κατάλαβα όταν έδινα πανελλήνιες δεν υπήρχε αντίστοιχη ειδικότητα σε ιατρική - ανθρωπολογία jk - no offence

FYI steampage.jpg

Uploaded with ImageShack.us

. Εγώ το game τo είχα κάνει preorder και το ακύρωσα όταν "έπιασα" το leak γιατί ήξερα οτί δύσκολα θα μαζευτούμε όλοι τόσες ώρες σερί να το παίξουμε. Δεν είναι L4D να παίξεις πχ 1-2 μισάωρα την ημέρα. Και προφανώς δεν έθαψα το game, απλά επισημαίνω ότι δεν είναι τόσο πρωτότυπο όσο νομίζουν μερικοί και είναι φτιαγμένο για coop με τα τραγελαφικά και απρόοπτα που θα συναντήσετε στο playthrough. Λύσε μου επίσης μια απορία παίζεις με x360 gamepad ή kb/mouse γιατί για κάποιο μαγικό λόγο πολλά bugs εξαφανίζονται με το gamepad (άσχετα αν θα τον πίνεις λόγω του fov και του αργού turning). Φιλικά

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καταρχάς αν και δεν απαντάς directly στα σημεία που παρέθεσα παραπάνω, κάθε άποψη είναι σεβαστή και περι ορέξεως... Γιατί να μην συγκρίνω όμως το Borderlands με το Dead Island? Αφού έχουν τα ίδια gameplay mechanics - action rpfps το ένα action rpmelee-fps και το άλλο. Τα items, η οικονομία, το loot, το HUD με τα DPS, το dying penalty, τα sidequests είναι παρόμοια. Μόνο στο vehicle combat διαφέρει γιατι δεν έχει mounted gun πάνω. Βέβαια δανείζεται πολλά πράματα και από το dead rising 2 όπως το gun modifying και το durability στα guns. Οι specials κόπιαραν πολλά πράματα απο τους αντίστοιχους στα L4D σε εμφάνιση και attacks επίσης. Το "ασχολούνται με zombies" πάλι δε το κατάλαβα όταν έδινα πανελλήνιες δεν υπήρχε αντίστοιχη ειδικότητα σε ιατρική - ανθρωπολογία jk - no offence

FYI steampage.jpg

Uploaded with ImageShack.us

. Εγώ το game τo είχα κάνει preorder και το ακύρωσα όταν "έπιασα" το leak γιατί ήξερα οτί δύσκολα θα μαζευτούμε όλοι τόσες ώρες σερί να το παίξουμε. Δεν είναι L4D να παίξεις πχ 1-2 μισάωρα την ημέρα. Και προφανώς δεν έθαψα το game, απλά επισημαίνω ότι δεν είναι τόσο πρωτότυπο όσο νομίζουν μερικοί και είναι φτιαγμένο για coop με τα τραγελαφικά και απρόοπτα που θα συναντήσετε στο playthrough. Λύσε μου επίσης μια απορία παίζεις με x360 gamepad ή kb/mouse γιατί για κάποιο μαγικό λόγο πολλά bugs εξαφανίζονται με το gamepad (άσχετα αν θα τον πίνεις λόγω του fov και του αργού turning). Φιλικά

δανειζεται απο παντου και οπως και να το κανουμε ολες οι ταινιες ολα τα παιχνιδια εκτος ελαχιστων(δες l4d) εχουν οπλα homemade με καρφακια κτλ...

απλα ηθελα να πω οτι οντως δεν ειναι l4d αλλα ουτε kai dead rising εκαναν ενα παιχνιδακι το οποιο πειρμενα να βγει πως και πως...ενταξει οι αποστολες καταντουσαν βαρετες μετα απο λιγο αλλα ειχε ενα τοπιο τα γραφικα δεν εδωσα σημασια παρα πολυ ουτε με ενιαζαν μερικα bug ειδικα στο τελος που το boss εμπαινε μεσα στους τοιχους και επεφτε κατω λογο του τοιχου.

επισης μπορει να εκφραστηκα λαθος ασχολεισαι με zombie games και οχι σαν σπουδες η υπαρχει επιστημη.Δεν θα ανοιγα ενα θεμa για να επιτεθω σε καποιον απλα εκφερουμε γνωμες και θελουμε να ακουμε τα αρνητικα και τα θετικα ετσι ωστε ο αλλος να τα δει να τα σχολιασει και να παιξει ενα game το οποιο αξιζει εν μερη.

εγω με τον φιλο μου παιζαμε 1-3 ωρες την μερα και το παιχνιδι ηταν διασκεδαστικο μου αρεσε η συνεργασια του

δεν παιζω με gamepad kb/mouse και δεν εχω προβλημα me ta bug

τι ενοεις bug με το kb/mouse?

Δημοσ.

Να το βαλω το παιχνιδι η να περιμενω να βγουν και αλλα patch? με τοσα που διαβαζω το σκεφτομαι ακομα. Αν βαλω το παιχνιδι χωρις κανενα patch θα δουλεψει χωρις προβληματα?

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει ότι το game θα έχει και rifles/pistols/shotguns αλλά μέχρι τώρα δεν τα έχω δει σε κανένα vid. Μόνο melee weapons έχει το dead island τελικά;

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει ότι το game θα έχει και rifles/pistols/shotguns αλλά μέχρι τώρα δεν τα έχω δει σε κανένα vid. Μόνο melee weapons έχει το dead island τελικά;

εχει τα παντα οπλακια μικρα που αναβαθμιζοντε αν θες σε οπλα με ρευμα rifles semi auto rifle,εχει και αυτοματα εχει απο ολα δηλαδη προς το τελος βεβαια και χρησιμοποιησε τις σφαιρες χωρις να κανεις σπαταλες ειναι λιγες :P:P

Δημοσ.

www.youtube.com/watch?v=qy8ZMplfNfc

Δείχνει το zombie butcher όμως οπότε μπορεί να θεωρηθεί spoiler??

Δημοσ.

Καταρχήν έχεις την έκδοση 1.2??Αν όχι κατέβασε την.

Αν την έχεις τότε δοκίμασε να αλλάξεις τα regional settings σε αυτα π ήδη έχεις(δλδ ξανά επέλεξε το ίδιο κ κάνε restart).

Αν δεν κάνει τπτ postαρέ το στο official forum του di..για ότι δεν κατάλαβες googlαre για να το βρείς.

(Aν στο φερε θείος ζήτα απο άλλο θειο να στο ξαναφέρει.)

Δημοσ.

Έπαιξα λίγο (6 ώρες) για να δω αν το σηκώνει ο υπολογιστής μου, και το παιχνίδι με εξέπληξε. Σίγουρα θα το αγοράσω κάποια στιγμή όταν πέσει στα 30.

Δημοσ.

Έπαιξα λίγο (6 ώρες) για να δω αν το σηκώνει ο υπολογιστής μου, και το παιχνίδι με εξέπληξε. Σίγουρα θα το αγοράσω κάποια στιγμή όταν πέσει στα 30.

δικό σου!

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0619251&catid=070201

:-D

Δημοσ.

Καταρχήν έχεις την έκδοση 1.2??Αν όχι κατέβασε την.

Αν την έχεις τότε δοκίμασε να αλλάξεις τα regional settings σε αυτα π ήδη έχεις(δλδ ξανά επέλεξε το ίδιο κ κάνε restart).

Αν δεν κάνει τπτ postαρέ το στο official forum του di..για ότι δεν κατάλαβες googlαre για να το βρείς.

(Aν στο φερε θείος ζήτα απο άλλο θειο να στο ξαναφέρει.)

χαχαχαχα ωραίος...

Βγήκε λύση ήταν ένα λάθος στο update.. Ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ.

Το χειρότερο που έπαθα στο παιχνίδι ήταν εχθές.Πέταξα σε ένα zombie το katana μου το οποίο ήταν και random drop και ακόμα το ψάχνω.

Όποιος έχει βρεί κάποιο καλό katana msg me να χρησιμοποιήσουμε το exploit που κάνεις duplicate τα weapons να του δώσω και εγώ ότι legendary έχω βρεί.Αφού γίνονται και τέτοια θα παίξω και εγώ ανάλογα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...