Προς το περιεχόμενο

Dead Island

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πως πετάς στα σκουπίδια μια επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια ενός 6μήνου σε 3 μέρες.

Το παιχνιδι, εστω και αν η εταιρια εκανε γκαφες, ειναι μαζι με το Deus Ex τα καλυτερα της χρονιας.Μην κοιτατε τα reviews.Ειναι καταπληκτικο.

Δημοσ.

χ0αχ0αχ0α00!

Συρτάκι;Ο τύπος δεν πάει καλά :-D:-D

Πάντως και γω που το παίζω,έχει πααααρα πολλά προβλήματα,θέλει κάπως φτιάξιμο!

Δημοσ.

δεν καταλαβα πως το παιχνιδι το κανεις 3rd person

Βλέποντας το video θα 'θελες να το παίζες σε 3rd p???Ευτυχώς είναι λόγο της dev version κ δεν μπορείς ποια...

Κατα τ άλλα εχω δεί ελάχιστα bugs(π μ τράβηξαν την προσοχή) στην version 1.2 κ δεν έχω φάει ούτε ένα crash.

Πραγματικά πιστεύω οτι το game είναι διαμαντάκι!

Δημοσ.

Ένα borderlands με ολίγον τι απο dead rising είναι nothing more nothing less. Παίξτο single και θα σου φανεί boring μετά απο 5-10 ώρες όσο looter και να είσαι, παίξτο με ΦΙΛΟΥΣ και θα σου φανεί απίστευτα διασκεδαστικό (για το 1 time walkthrough του, γιατί για 2η φορά απλά ΔΕΝ). Υπο αυτές τις συνθήκες μάλλον αξίζει τα λεφτά του παρά τα άπειρα Bugs αν καταφέρετε να οργανωθήτε με τους άλλους στην fl σας για coop. Κρίμα που βγήκε ίδια μέρα με WH40KSM βέβαια.

Δημοσ.

Ένα borderlands με ολίγον τι απο dead rising είναι nothing more nothing less. Παίξτο single και θα σου φανεί boring μετά απο 5-10 ώρες όσο looter και να είσαι, παίξτο με ΦΙΛΟΥΣ και θα σου φανεί απίστευτα διασκεδαστικό (για το 1 time walkthrough του, γιατί για 2η φορά απλά ΔΕΝ). Υπο αυτές τις συνθήκες μάλλον αξίζει τα λεφτά του παρά τα άπειρα Bugs αν καταφέρετε να οργανωθήτε με τους άλλους στην fl σας για coop. Κρίμα που βγήκε ίδια μέρα με WH40KSM βέβαια.

μαλλον εχεις αδικο φιλε μου το παιχνιδακι ειναι διαμαντι. γιαυτους που ασχολουνται με zombies απλα δεν εχς κατι αλλο να πω τελειο...αλλο borderlands και αλλο το dead island διαφορετικα παιχνιδια διαφορετικα πραγματα θελουν να δειξουν....εγω προσωπικα στο multiplayer κομματι δεν ειδα διαφορα μια χαρα παιζω με τον φιλο μου μεσω hamachi βεβαια λαν αλλα το παραμικρο δεν εχει οποτε αμα δεν μπορεις να βαλεις να το παιξεις συνεργασια μεσω ιντερνετ παιξε το παιχνιδι μεσω hamachi η με καποιο αλλο προγραμμα.

εγω παντως κοντευω να το τερματισω και μου αρεσει απιστευτα ουτε πολλα bug εχω δει ουτε crash και τα zombie πεταγοντε πολυ ωραια πανω σου χωρις να το καταλαβεις ειδικα στα τελευταια του παιχνιδιου εκει που πηγαινεις στο εργαστηριο των πειραματων αυτα.

Δημοσ.

Βλέποντας το video θα 'θελες να το παίζες σε 3rd p???Ευτυχώς είναι λόγο της dev version κ δεν μπορείς ποια...

Κατα τ άλλα εχω δεί ελάχιστα bugs(π μ τράβηξαν την προσοχή) στην version 1.2 κ δεν έχω φάει ούτε ένα crash.

Πραγματικά πιστεύω οτι το game είναι διαμαντάκι!

1. ναι θελω να παιξω σε 3rd person μαμαει

2. την dev version εχω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...