Προς το περιεχόμενο

μπορω να παιξω το oblivion?

Ampalon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα καποιος να μου πει αν θα μπορω να παιξω το oblivion με το συστημα που εχω.

εχω το παρακατω μηχανιμα :

cpu: intel pentium 4 @ 3.35 GHz

gpu: geforce 6600 le 256 mb

ram: 1GB

τι λετε μπορει να το παιξει?

Δημοσ.

καλημέρα!Το oblivion έχει υψηλές απαίτήσεις και αν θα στο τρέξει με τις ελάχιστες ρυθμίσεις θα ναι καλά!Σε εμένα να καταλάβεις το παίζει στα 1024 χ 768 μια χαρά αλλά έχω 7800 gs !Γενικά είναι Βαρύ παιχνίδι!

cpu p4 3 giga

TAGAN 530 WAT SLI

mobo gigabyte 8KNXP 875

VGA 7800 GS 256 MB AGP

1.5 GIGA DDR 1 DUAL CHANEL

IDE 320 WD

SATA 200 MAXTOR

SATA 80 SEAGATE

AUDIO CARD AUDIGY

WINDOWS XP SP 2

Δημοσ.

σαφως και θα παιξει . μονο που θα χρειαστει να κατεβασεις λιγο τα γραφικα (αμα κολλαει) . η αναλυση δεν παιζει και τοσο σημαντικο ρολο βαλτην στο 1024 χ 768 . αμα κολλαει κατεβασε λιγο το View Distance , Tree, Actor, Item and Object Fade Grass slider to bloom of και αλλα τετοια κατεβασε γενικα τις αποστασεις και το γρασιδι αν και νομιζω πωσ δεν θα εχει προβλημα

. download και αυτα (αμα κολλαει) - Short Grass V3-1188151253-TESSource -

Deadly_Reflex_3_331-1186784799-TESSource

lowpoly grass

operation optimization

αμα τα βρεις . εμενα μου τα εδωσε ενας φιλος μου

Δημοσ.
θα ηθελα καποιος να μου πει αν θα μπορω να παιξω το oblivion με το συστημα που εχω.

εχω το παρακατω μηχανιμα :

cpu: intel pentium 4 @ 3.35 GHz

gpu: geforce 6600 le 256 mb

ram: 1GB

τι λετε μπορει να το παιξει?

Αν δεν έχεις TFT οθόνη, ίσως να χρειαστεί να δοκιμάσεις την 800*600 ανάλυση. Και όπως είπαν οι προλαλήσαντες, δοκιμάζεις το παιχνίδι και κατεβάζεις τις λεπτομέρειες μέχρι να γίνει playable.

Στην τελική, αν δεν έχεις παίξει το Morrowind, θα είναι απόλαυση στο pc που διαθέτεις. Why bother με το βαρύ oblivion?

Δημοσ.

παντως εγω καθε φορα που προσπαθω να παιξω το oblivion ενα error εμφανιζεται και λεει

¨Η εφαρμογή Oblivion αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση μπλα μπλα μπλα ....

Τι να κανω ??

τα δοκιμασα ολα εκανα επανεκινηση το pc

ξαναεκανα εγκατασταση το directx 9

ξαναεκανα εγκατασταση το oblivion

μπηκα στο site του oblivion και ακουλουθησα τις οδηγιες για το προβλημα αλλα παλι τιποτα . καμια ιδεα ?

παλια επαιζα κανονικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...