koukkos13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα παιδά,θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος πάροχος που να δίνει τηλεφωνική γραμμή χωρίς πάγιο ή με πολύ χαμηλή τιμή.το θέλω μόνο για τοποθέτηση συσκευής FAX.δεν επιθυμώ να το χρησιμοποιώ για κάτι άλλο παρά μόνο για να λαμβάνω fax
kage Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 hol,vivodi,on,tellas γ hol+τελλας τωρα π το σκεφτομαι δεν ειμαι σιγουρος αν δινουν μονο γραμμη κ οχι κ ινετ
parsifal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Για κάτι τόσο βασικό, δε νομίζω να βρεις κάτι φθηνότερο από μία απλή PSTN γραμμή ΟΤΕ...
AlexNet Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Νομιζω οτι έβγαλε μια προσφορα η Forthnet, αλλά με ιντερνετ. Μήπως να μετατρέψεις μια υπάρχουσα γραμμή σε Isdn και να πάρεις 2ο νούμερο ;
furious99 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Fax + άλλος πάροχος πλην ΟΤΕ = Δεν ξέρεις αν θα δουλέψει Δεν αξίζει, ειδικά αν είναι για δουλειά...
kage Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 k τωρα π το ξαναδιαβασα...εννοειτε πως ολα τα αλλα θα βγουν πιο ακριβα γιατι ειναι πακετα με φρεε κλησεις...αν εσυ δεν τις κανεις τοτε ο οτε εχει το φτηνοτερο παγιο 15ε? το μηνα...
MessengerOfGood Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Νομιζω οτι έβγαλε μια προσφορα η Forthnet, αλλά με ιντερνετ. Μήπως να μετατρέψεις μια υπάρχουσα γραμμή σε Isdn και να πάρεις 2ο νούμερο ; Νομίζω ότι η Forthnet δεν έχει γραμμές ISDN... Απ ότι έχω καταλάβει ISDN έχει μόνο άν πληρώνεις πάγιο ΟΤΕ (20ε/μήνα)... Εγώ για αυτό το λόγο και μόνο (ΦΑΞ) έχω πάγιο ΟΤΕ με ISDN. Λέτε να πληρώνω τσάμπα τόσο καιρό;;;
sakis134567 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 εχω παροχο ον και μου χαλασε το μοντεμ. πηρα ενα us robotics και μου ζηταει user -password. πηρα την ον και μου λεει μονο με το δικο μας δουλευει και θα σας παρει τεχνικος τηλεφωνο. κατι παιζετε με τα μοντεμ τους. μηπως ειναι κλειστα ωστε να δεχονται μεχρι καποια ταχυτητα και για αυτο ζεστενονται γρηγορα και γινονται διακοπες? μηπως ξερει κανεις κατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.