Critter Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Παιδια καλησπερα. Θελω τα φωτα σας μιας και δεν μου εχει χρειαστει ποτε δυνατη ψυξη σε καποιο συστημα και επομενως δε το κατεχω και πολυ το ζητημα. Θα στησω κατι μηχανηματα σε μια εταιρια όπου μεταξυ αυτων θα ειναι και ενα power pc που θα βαραει ρολο server. Αυτο λοιπον το μηχανημα αναποφευκτα θα μπει σε ένα χωρο με γυψοσανιδα όπου το καλοκαιρι μπορει να αναπτυσονται και 50 βαθμοι κελσιου!!!! Τι μπορω να κανω ωστε ο επεξεργαστης να ειναι οκ (φανταζομαι κανα watercooling....αλλα δεν ξερω πως, τι και που) και γενικοτερα βεβαια το σύστημα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Θα βαραει ο ηλιος το pc κατακουτελα? Εαν ναι και υδροψυξη να βαλεις αθλιες θερμοκρασιες θα εχει... Δεν υπαρχει δυνατοτηα μεταφορα του σερβερ εστω λιγο πιο διπλα να μη το ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ηλιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δεν θα το πετυχαινει ο ηλιος απευθείας. θα ειναι σε κατι σαν εξωτερικο δωματιακι το οποιο ειναι φτιαγμενο απο γυψοσανιδα χωρίς καθολου θερμομονωση. Αυτο σημαινει οτι στο εσωτερικο δημιουργειται θερμοκηπιο. Άλλωστε οταν οι μετεωρολογοι λενε για 45 βαθμους εννοουν υπο σκιαν. Άρα εκει μεσα θα εχει ανετα 45 βαθμους ιδιαιτερα σε μερες καυσωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Οι καλυτερη αεροψυκτρα ανεβαζει +16βαθμους απο τη θερμοκρασια περιβαλλοντος κατα το πληρες Load. Aυτο θα πει 61 (!!) με τη ΚΑΛΥΤΕΡΗ ψυκτρα... Εγω ως μονη λυση βλεπω τη μονωση ή καποιο TEC (= εξτρα κοπος για φτιαξιμο και δυσκολια ευρεσης και εξτρα τροφοδοσια...) Η και aircondition εαν ειναι εφικτο κατι τετοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 AC στο δωμάτιο, ιδίως αν υπάρχουν και άλλα μηχανήματα εκεί. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 όπως είπε ο madsc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δεν μπαινει air ac εκει. Ειναι δυσκολο να περιγραψω το γιατι. Καλα, θα τη βρω αλλιως την ακρη.... Tnx για τις απαντησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaMiKaz1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Εγώ έχω ακούσει ότι τα δωμάτια server χρησιμοποιούν κλιματιστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.