Προς το περιεχόμενο

Ubuntu Windows + APM Control ?

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

:shifty:Ηθελα να κανω μερικες ερωτισης διοτι κατι δεν παιζει καλα με τa ομπουντο στο θεμα ψιξης του φορητου μου.

1)Ο ελενχος της ψηξης γινεται εξολοκληρου απο το τη μητρικη η παιζει και καποιο ρολο το λειτουργικο?

2) υπαρχει πιθανοτητα τα λινουξ να μην ελενχουν καλα τη θερμοκρασια και να μην γινεται καλα η ψηξη του υπολογιστη?

Εδω και καιρο εχω σοβαρο προβλημα ψηξης του φορητου μου. ειναι μεγαλο ιστορικο ομως θελω πρωτα να ξεκαθαρισω τις ποιο πανω ερωτισεις πρωτου βαλω ολο το ιστορικο εδω.. αν και εχω αναφαιρθει ποιο παλια σε αυτο.

στα ουμπουντου ο φορητος μου με επεξεργαστη σεντρινο οταν γινεται μαξ επεξεργασια μεσα σε λιγα λεπτα φτανει στους 80κελ και σβηνει αυτοματα για προστασια η φριζαρει.

μεσα στα παραραθυρα ο φορτηος δεν εχει κανενα προβλημα και μαλιστα παιζει το microsoft flight simulator σε μαξ πιοτητα γραφικων χωρις να παθαινει υπερθερμανση και χωρις να κλινει αυτοματα.

'

μηπως τα λινουξ δεν εχουν καλο ελενχο του APM ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω υπαρχει μια παραμετρος του πυρηνα περι APM. Ειναι σαν αυτες που βαζεις για να κανεις boot ενα livecd πχ apm=off.

Επειδη δεν εχω φορητο, δεν ξερω να σου πω στα σιγουρα πως γινεται :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...