staytrue Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Φίλες και φίλοι γεια σας... επισκεπτομαι αυτο το φόρουμ για ενημερωθώ , μέχρι τώρα δυστηχώς δεν είχα κάτι στο οπίο να είχα παραπάνω γνώσεις απο εσάς για να γράω σχετικά με την τεχνολογία... εδώ και πολύ καιρο ασχολούμε με τα αδέσποτα , με αποτελέσμα να υπάρχουν πολλά διαθεσιμα κουτάβια απο 30 ημερων εως 10 μηνων να χαρίζονται, το ίδιο και νεαρά γατάκια αλλα και ενήλικες γατούλες... αναζητούν φολοξενες οικογενείες ! εύχομαι να βρεθούν κάποιο υποχήφιοι γονείς και απο δω , σεβόμενη τους κανονες του φόρουν δεν μπορω να γραψω το λινκ εαν ενδιαφερεστε να ενημερωθειτε μπορειτε να στειλετε μαιλ.στο [email protected] η να ψαξετε σε μηχανες αναζητησης για το αδεσποτολόγιο. Δεν αφορά φόρουμ μη παρεξηγηθω απλα μια σελίδα με φωτογραφιες και τηλέφωνα για τα ζωακια τα οποία χαρίζονται ευχαριστω για το χρόνο σας και μην ξεχνάτε ..στειρώστε τα ζωάκια σας δεν έχουμε άλλους κάδους σκουπιδιών!
washcloud Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 σεβόμενη τους κανονες του φόρουν δεν μπορω να γραψω το λινκ ...λινκ...για ΠΟΙΟ πραγμα όμως ; ! Επίσης, εφ' όσον το λινκ-φάντασμα, ΔΕΝ οδηγεί κάπου "παράνομα", ή ΔΕΝ έχει να κάνει με "κλικάρετε το λινκ εσείς, για να βγάλω ? εγώ", ΔΕΝ νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να δημοσιοποιήσεις κάτι. (...μην πω ότι μου ακούγεται καλή ιδέα, ένα "sticky-topic",στο οποίο θα μπορεί να ποστάρει κανείς λινκς σχετικά με αδέσποτα...Δεν ξέρω, το γράφω στο πόδι αυτό- μήπως ήδη υπάρχει κάτι...)
staytrue Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 αληθεια ειτρ'επεται??/!!! τελεια! http://www.adespotologio.wordpress.com http://www.adespotologio.blogspot.com http://www.strayshelp.blogspot.com http://www.pets.gr http://www.mycat.gr (εχει γατάκια και στο αλλαζωακια πολλα σκυλάκια) http://www.hugforpet.com είναι όλα ελληνικά και όλα χαρίζονται!!!
Darkman_dd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μπράβο για τα συγκεντωμένα links γι'αυτό το θέμα. Ελπίζω να διαβαστούν από όσο περισσότερους γίνεται, όχι μόνο για να αποκτήσουν κάποιο ζώο αλλά για να μάθουν επιτέλους να τα σέβονται κιόλας. Κι επίσης, όταν θέλετε κάποιο ζώο, ΜΗ πάρετε από τα pet-shops, έχουμε χιλιάδες αδέσποτα εκεί έξω... Καλή συνέχεια σε όσους ασχολούνται με τέτοιες προσπάθειες και ας ελπίσουμε κάποτε να δούμε έναν κόσμο χωρίς αδέσποτα και με αγάπη για τα ζώα.
staytrue Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 να συπληρώσω τον μαγικό αριθμό! 195 !τηλεφωνόντας στο 195 του δήμου αθηναίων, μπορείτε να ενημερώθειτε για το πρόγραμμα υιοθεσίας πρώην αδέσποτων , ή να αναφέρετε κάποιο περιστάτικο ατυχήματος ζώου η απλά να καταγραψούν το αδέσποτο της γειτωνιάς σας και να το στειρώσουν! ενημερωθείτε στο 195 . εάν δείξουμε ενδιαφέρον όλοι μαζί , αποκτούν συμμάχους οι αδέσποτοι φίλοι μας! Δείχνουμε σημάσια στα προγραμματα υπερ των αδέσποτων έστω κι αν είναι πιλοτικά, δίνουμε ένα δευτέρο δικαιώμα ζωής σε χιλιάδες ψυχές που είναι στα αζήτητα!! αδεσποτα δήμου αθηναίων τηλ: 195
kage Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 μηπως ξερεις τι απεγιναν το 2004 κ μεχρι σημερα τα αδεσποτα που κυκλοφορουσαν στον δρομο?μπογιας ?κατι ειχε ακουστει τοτε αλλα ξεχαστηκε το θεμα...
staytrue Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 θα απαντήσω μόνο με νούμερα και όσα ξέρω. τον ιουνιου του 1996 ο μπόγιας καταργήθηκε οριστικα απο την ελλάδα οχι βεβεαια με προτωβουλία το κράτους αλλα με τρομερη πιεση απο φιλοζωους (μαλλον σκεπτόμενους θα έλεγα) πολίτες. σχετικά με το 2004 ακούστηκαν πολλά κανεις όμως δεν κατειγγειλε τιποτε... είναι ένας λόγος που επιμένω να ενημερωνομαστε και να πιέζουμε κει που πρεπει με επιμονή και σταθερότητα ακούγεται η φωνή μας για οποιοδήποτε θέμα. Πρέπει αν το αποδείξουμε οτι μας ενδιαφέρει κατι με συνεχή παρουσια και παρακαολούθηση του γεγόνοτος και απιτηση απο τους αρμοδιους για ενημέρωση και επιτέλους ανα ασκήσουν το έργο τους κανεις δεν κατειγγειλε τιποτε! ναι ειχαμε 5 αδεσποτα σκυλια στη γειτωνια και εξαφανιστηκαν...παραδειγμα...δεν εμφανιστηκε κανεις πουθαινα , κατι σπασμωδικές κινησεις και τιποτα..εγω δεν λέω οτι δεν έγινε κατι τετιο. αλλα γιατι κανεις δεν νοιάστικε να καταγγειλει το περιστατικο της περιοχής του? καποιοι δηλωσαν οτι τα σκυλια εξαφανιστηκαν για μια εβδομάδα και επέστρεψαν στειρωμενα,αυτο αποσο γνωριζω ισχυει για αρκετες περιοτωσεις γιαυτο παιρνουμε τηλ και πιέζουμε στο 195. φορολογούμαστε για αυτο όλοι, ακομη και αυτοι πουρίχνουν τις φόλες φορολογούνται για τα αδέσποτα που σκοτώνουν. το 195 συνηθως στειρώνει , καταγράφει και τσιπαρει ένα ζωωο , είναι πολύ δυσκολο να το συλεξει και να το παει στη στεγη που διαθετει γιατι η στεγη χωρα μαξιμουμ 200 σκυλιά και φυσικά κανεις δεν παει να υιοθετησει σκυλάκια απο κει γιατι ολοι στηριζονται στον βλακωδη μυθο "θελω κουταβι για να με μαθει"και αγοραζουν απο πετ σοπ.. ξερετε ποσα καθαροαιμα σκυλια υπαρχουν σε στεγες αλλα και στο δρόμο αυτη τη στιγμη? για να επανερθω το 2004 μπορει να περασε αλλα πριν περασει η επταετια οσοι γνωριζετε κατι καταγγειλτε το!!! οι ευθανασιες σε υγυει ζωα αποτελουν ποινικο αδικημα. η ριψη φολας εχει προστιμο 1500 ευρο και εως 2 ετη φυλακισης μια απλη καταγγελια , μια μαρτυρια αρκουν για να μπουν στην θεση τους ολοι οι τραμπουκοι η εγκαταλειψη ζωου διωκεται επισης.
kage Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 δηλ.στην γειτονια σου δεν ειδες οτι δεν περνανε πια σκυλοι αδεσποτοι? καταγγελια κανεις μονο αν μπορεις να αποδειξεις κατι...
staytrue Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Στους αμπελοκηπους που .εμενα τοτε τα μαζεψαν οντως αλλα μετα απο 8-9 μερες τα επέστρεψαν ,ηταν 4 ημιαιμα λυκοσκυλα και αλλα 2 τυπου στοπανοσκυλακια.... Γύρισαν με το κλασσικο μπλε κολαρο που γραφει δημος αθηναιων... στο συνταγμα τα ιδια... τωρα στο χαλανδρι που ηρθα λενε οτι εξαφανηστηκαν... μπορεις να καταγγειλεις κατι τετοιο αν εισαι μονιμος κατοικος της περιχοης μαζι με αλλον εναν. σε ένα κεπ. αν το κανουν αυτο πολλοι πιστεψε με θα αρχισουν να ξεκουνιουνται και να αποδοθουν ευθυνες...εστω και τωρα... τωρα εαν υπαρχει ενα αδεσποτο στη περιοχη σου (η περισσοτερα ζητας απο το δημο να ερθει με το βανακι να τους βαλει κολαρα και να τα καταγραψει , ενω ειναι υποχρεωμενοι για τη δωρεαν στειρωση τους) ενα τραγικο συμπερασμα ειναι ενω πια τα περισσοτερα αδεσποτα ανω των 2 ετων ειανι στειρωμενα ειτε απο ευσυνειδητους πολιτες ειτε απο το δημο...οτι κουταβι και γατι πεταμενο εχω βρει φετος δεν προερχεται απο γεννα αδεσποτου αλλα απο γεννες δεσποζομενων ζωων ! αυτο ειναι φρικτο...πηγαινω να πεταξω σκουπιδια και δεν ξερω τι ψυχούλα θα βρω πάλι μεσα σε ναυλον σακούλα (ειδικά εω στο χαλάνδρι με τα ψώνια που έχουμε) εχω βαρεθει να βλεπω μωρά περσικά γατάκια και λαμπραντοράκια καναδέζικα... δεν καταλαβαίνω...πια έχω χάσει τη μπάλα.... μου φαίνεται θα βάλω κάμερα στο συγκεκριμενο κάδο.... Γενικά πρεπει να σταματήσουμε να σιωπούμε για θεματα που μας αφορούν. Όλοι μας έχουμε ένα σκασμό προβλήματα και άπειρα χρέη που δεν μας αφήνουν να σκεφτούμε την ποιότητα ζωής μας και να διεκδικήσουμε αυτα που δικαιούμαστε αλλα οι ανώτεροι μας αρνούνται να μας τα παραχωρήσουν, στηριζόμενοι στη μέση απεπλιπισία πιστέουν οτι θα αλωνίζουν ανενοχλητοι και θα κάνουν τις αρπαχτές τους εις βάρος μας... αισιοδοξώ με τον διαδυκτιακό κόσμο που φαίνεται πιο υποψιασμένος και αφηπνοσμένος. Επιμονή και πίεση σε οτι μας αφορά ειτε ειναι τα αδέσποτα (γιατι ακνείς αμς δεν γουστάρει να βέπει σκοτωμένα ζωα στο δρόμο) είτε ειναι το πετρελαίο θέρμανσης , είτε οι χώροι ελεύθερης στάθμευσης!!! Δυστηχώς εμείς οι Έλληνες πρέπει να κάνουμε δυθυραμβικούς αγώνες ακόμη και για τα ήδη κεκτημένα και αναγνωρισμένα δικαιώματα μας.... (συγνώμη για το σεντόνι αλλου ήθελα να καταλήξω και αλλού κατέληξα...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.