THUKIS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Γειά σας παιδιά ... Λοιπόν ψάχνω μόνο για αμάξι ( ταξί ) gps με βάση και destinator γιατί οι χάρτες mio είναι πολύ χαλια . Χρήματα εώς 300? . Με touchscreen λογικά και να μπορώ να το φορτώνω με χάρτες και νέα προγράμματα από τον θείο!!!! Είδα το MLS Destinator 4800 αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό για την δουλειά μου . Επίσης παίρνει σπασίματα ? Ευχαριστώ πολύ....
coolman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 1. Εδώ δεν μιλάμε για σπασίματα γιατί μαλώνουν οι mods. 2. Από τι είδα αυτό έχει μέσα στην τιμή και το πρόγραμμα. Οπότε μέσα στο πακέτο έχεις και το πρόγραμμα και τους χάρτες ΝΌΜΙΜΑ. 3. Αφού τα έχεις νόμιμα θα κάνεις μία ΔΩΡΕΆΝ εγγραφή στην σελίδα της NGI που βγάζει τους χάρτες και θα έχεις δωρεάν και νόμιμα και ενημέρωση χαρτών. Πιθανόν να έχεις δωρεάν και αναβαθμίσεις προγραμμάτων αλλά δεν ξέρω από ποιόν, από την NGI ή από την MLS. Έτσι και αλλιώς η MLS είναι ο αντιπρόσωπος του Destinator στην Ελλάδα. Αυτό καλό θα είναι να το ρωτήσεις εκεί που θα το πάρεις (αν ξέρουν βέβαια). Όπως βλέπεις για αυτό το πράγμα δεν την γλυτώνεις, θα είσαι νόμιμος.
THUKIS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Από ότι είδα το 4800 είναι PNA . Αυτό σημαίνει οτί δεν έχουμε την δυνατότητα να το πολυ πειράξουμε , έτσι δεν είναι ? Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο ή να το πάρω αυτό να τελειώνουμε . Πρέπει να έχει και βάση για αμάξι αυτό από ότι είδα . Και το destinator είναι το καλύτερο από ότι μου λένε .... ευχαριστώωω.
grek77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δες το παρακάτω με εξελιγμένο 3D περιβάλλον: http://homemania.gr/eshop/view_product.php?productid[1]=259&idcat[1]=9&idsubcat[1]=-1&idsubsubcat[1]=-1&keypro[1]=487291246&sIDpro[1]=8300up9t1591ttrs060r1696q082q638&f=1
iero7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 το-ΧΑΡΤΗΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ -δεν ειναι ασαφεσ στο συγκεκριμενο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Γειά σας παιδιά ...Λοιπόν ψάχνω μόνο για αμάξι ( ταξί ) gps με βάση και destinator γιατί οι χάρτες mio είναι πολύ χαλια . Χρήματα εώς 300? . Με touchscreen λογικά και να μπορώ να το φορτώνω με χάρτες και νέα προγράμματα από τον θείο!!!! Είδα το MLS Destinator 4800 αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό για την δουλειά μου . Επίσης παίρνει σπασίματα ? Ευχαριστώ πολύ.... Καλη λυση αλλα με 20 ευρω παραπανω παιρνεις το Tibo A1200i . Εχω 3 Tibo και ειναι αξιοπιστοτατα. http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=7843
iero7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 kαλο μεν αλλα-Οθόνη με μέτρια ευκρίνεια και χρωματική απόδοση Μικρή σε χωρητικότητα μπαταρία Μικρή σε χωρητικότητα κάρτα μνήμης, επαρκεί μόνο για το πρόγραμμα πλοήγησης-για ταξι θα εχει προβλημα-μπαταρια οθονη
coolman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Εγώ έχω το προηγούμενο, το Α1000. Αν έχει κληρονομίσει τα κουσούρια του η μπαταρία είναι χάλια αλλά μιάς και είναι για αμάξι μπορεί να μείνει στον φορτιστή. Έχτρα προγράμματα δεν μπορείς να βάλεις γιατί η μαμά του το έχει κλειδώσει για Destinator, έναν mp3 player και έναν video player που του έχει βάλει και ένα παιχνίδι reversi. Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις τίποτα άλλο. Η οθόνη όταν έχει τον ήλιο φάτσα δεν φαίνεται καλά (αν και υποψιάζομαι ότι αυτό είναι πρόβλημα όλων των συσκευών). Κατά τα άλλα την δουλεία του σαν GPS την κάνει μία χαρά και τώρα με το Destinator 7 πετάει.
iero7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ακριβως-μιλαμε για ταξι-οποτε μπαταρια οθονη βασικα
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Έχτρα προγράμματα δεν μπορείς να βάλεις γιατί η μαμά του το έχει κλειδώσει για Destinator, Ολα γινονται....Εγω εβαλα το Igo και το δουλεψε αλλα το destinator ειναι καλυτερο.
groove54 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Από ότι είδα το 4800 είναι PNA . Τι ειναι το PNA ρε παιδια? Αλλο το PNA και αλλο το PDA? Αλλου τυπου υπολογιστης χειρος?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Τι ειναι το PNA ρε παιδια? Αλλο το PNA και αλλο το PDA? Αλλου τυπου υπολογιστης χειρος? PNA ειναι οι συσκευες που ειναι μονο για πλοηγηση ή ανοιγμα εικονων και μουσικης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.