Προς το περιεχόμενο

Κόψτε το κάπνισμα πανεύκολα και δωρεάν μέσω ίντερνετ!

minna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι καπνίστρια πολλά χρόνια, από 14 χρονών. Πίστευα ότι θα πεθάνω καπνίστρια ώσπου εντελώς τυχαία έπεσα σε ένα site το οποίο έδινε δωρεάν ένα βιβλίο 100 σελίδων με τίτλο "πώς να απαλλαγείτε από το κάπνισμα πανεύκολα"

Είναι γραμμένο από Έλληνα! Πριν το διαβάσω είχα δει μία κριτική σε ένα μεγάλο site, ότι πρόκειται για το καλύτερο βιβλίο που έχει γραφτεί παγκοσμίως!!

Όμως ήμουν δύσπιστη.. Σιγά μη μου κόψει εμένα το τσιγάρο ένα βιβλίο σκέφτηκα. Όμως αυτό που έπαθα με συγκλόνησε! Το βιβλίο ήταν πολύ ευχάριστο πρώτα απ΄όλα! Δεν κατάλαβα πότε το τελείωσα. Δεύτερον με βοήθησε να κόψω το κάπνισμα!! Είμαι καθαρή εδώ και δύο μήνες σχεδόν!!! Απίστευτό;

Πηγαίντε στη σελίδα του συγγραφέα http://www.skeftomai.gr και κατεβάστε το τώρα. Υπάρχει και έντυπη έκδοση του βιβλίου με ακόμα περισσότερη βοήθεια και υλικό, που εννοείτε ότι αγόρασα (φτηνό είναι) μόνο και μόνο για να ευχαριστήσω το συγγραφέα.

A! Να αναφέρω και μία απορία μιας και είμαι νέα εδώ.. Πήγα να δημοσιεύσω το μήνυμα στην ενότητα "ειδήσεις" αλλά μου λέει ότι δεν έχω δικάιωμα. Νομίζω ότι εκεί θα προβληθεί καλύτερα αυτό που έγραψα. Και νομίζω ότι αυτή ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ που αξίζει να τη μάθουν οι καπνιστές του φόρουμ. Αν διαβάσει κάποιος από τους ιδιοκτήτες του site ας βοηθήσει να προβληθεί λιγο καλύτερα αυτό το νέο δωρεάν βιβλίο.

ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα!B)

Δημοσ.

Κατ'αρχάς καλώς ήρθες.

Μπράβο που κατάφερες και το έκοψες και που προθυμοποιήσαι να μοιραστείς αυτήν την πληροφορία με άλλους.

Στην ενότητα "ειδήσεις" δεν μπορείς να ποστάρεις μάλλον γιατί είσαι νέο μέλος,αλλά και να μπορούσες δεν πηγαίνει εκεί γιατί σ'αυτήν την ενότητα επιτρέπονται ειδήσεις με άμεση ή έμμεση σχέση με την τεχνολογία.

Δημοσ.

Κληρονομικό είναι το ζήτημα,

οπότε αφού ο παπούς μου που κάπνιζε από το δημοτικό 2 πακέτα άφιλτρα και ασπρίζαμε το ταβάνι κάθε χρόνο δεν έπαθε τίποτα από το τσιγάρο (πέρασε τα 80) λέω να τα αυξήσω κανένα πακετάκι ακόμα.

Ζήτω η ελευθερία , κάτω ο φασισμός της τρέλλας της διακοπής καπνίσματος.

Δημοσ.
Κληρονομικό είναι το ζήτημα,

οπότε αφού ο παπούς μου που κάπνιζε από το δημοτικό 2 πακέτα άφιλτρα και ασπρίζαμε το ταβάνι κάθε χρόνο δεν έπαθε τίποτα από το τσιγάρο (πέρασε τα 80) λέω να τα αυξήσω κανένα πακετάκι ακόμα.

Ζήτω η ελευθερία , κάτω ο φασισμός της τρέλλας της διακοπής καπνίσματος.

grats εκανες με διαφορα το πιο ηλιθιο post του ιουνιου

Δημοσ.
grats εκανες με διαφορα το πιο ηλιθιο post του ιουνιου

συμφωνώ:lol::lol:

αν και ίσως κρύβει μια αλήθεια. και μένα ο παππούς μου κάπνιζε 3 πακέτα τι μέρα και έζησε ως τα 104(!) και μέχρι να πεθάνει περπάταγε κανονικά και ανέβαινε dentra9!)

k ο πατέρας μου μανιακός και μέχρι στιγμής δεν έπαθε τίποτα (χτυπα ξύλο)αλλα αυτό δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται να το κόψω εγώ

το δεύτερο μέρος του βιβλίου τι λέει τελικά? (το πρώτο με έπεισε αρκετά) τι τρόπους δίνει?

Δημοσ.
συμφωνώ:lol::lol:

αν και ίσως κρύβει μια αλήθεια. και μένα ο παππούς μου κάπνιζε 3 πακέτα τι μέρα και έζησε ως τα 104(!) και μέχρι να πεθάνει περπάταγε κανονικά και ανέβαινε dentra9!)

k ο πατέρας μου μανιακός και μέχρι στιγμής δεν έπαθε τίποτα (χτυπα ξύλο)αλλα αυτό δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται να το κόψω εγώ

το δεύτερο μέρος του βιβλίου τι λέει τελικά? (το πρώτο με έπεισε αρκετά) τι τρόπους δίνει?

Οπωσδήποτε υπάρχει και κληρονομικό θέμα. Οπότε πιστεύω ότι αν ζήσεις κι εσύ σε ένα μη μολυσμένο περιβάλλον, τρως κόκκινο κρέας μια στο τόσο, κάνεις χειρωνακτική εργασία (όπως υποθέτω ότι έκανε ο παππούς σου), διατηρείς το βάρος και τη χοληστερίνη σου σε πολύ χαμηλά επίπεδα, εξαφανίσεις του κόσμου τις καρκινογόνες ουσίες που υπάρχουν μέσα στα σπίτια μας κτλ. είναι πιθανό να φτάσεις στην ηλικία του παππού σου.

Δημοσ.

Το κάπνισμα είναι θάνατος για όσους ζουν στης πόλης ...

Οι παπούδες που ζουν στα χωριά έχουν και έναν αέρα να αναπνέουν ....

Εδώ ακόμα και αυτοί που δεν καπνίζουν έχουν τα πνευμόνια μαύρα....

Οπότε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης!

Βλέπω τους φίλους μου ξεκίνησαν να καπνίζουν όταν κατεβένουν να παίζουν 5χ5 τέταρτο επάνω δεν μπορούν να πάρουν ανάσα...

Ενώ παλαιότερα τρέχαν σαν ζαγάρια για ώρες.

Δημοσ.

Η αναφορά σε κάποιον που κάπνιζε και έζησε 100+ χρόνια, όταν συζητάμε τέτοια θέματα, είναι ίσως το πιο ηλίθιο επιχείρημα - γενίκευση όλων των εποχών.

Δημοσ.

παντως εγω θα το αγοράσω για να συμπληρώσω την συλλογη μου με τα βιβλια

πως να γινεις πλουσιος,

πως να χασεις κιλα,

πως να ψηλώσεις,

πως να ριξεις στο κρεβατι την διμετρη ξανθια με Iq 180

πως να μαγειρευεις υγιεινα παϊδακια,

πως να κοψεις τον καφέ,

πως να γινεις επιτυχημενος εισοδηματιας απο το σπιτι σου,

πως να γινεις hacker

Πως να μην γινεις transexual λεσβια,

τα οποια οπως ειχα διαβασει στο εγκυρο site ο βρασιδας προτεινει ειναι Best seller

Δημοσ.

dimitris74,

Εσύ είσαι από αυτούς που δεν ψάχνουν για να βρούνε απαντήσεις, τα how to σου είναι εντελώς άχρηστα γιατί τη βρίσκεις με το να κάνεις -καλά προετοιμασμένες- ερωτήσεις ε;

Όχι πως διαφωνώ ότι υπάρχει έντονη εμπορευματοποίηση πάνω στα how to, αλλά το να απορρίπτεις τα how to στο σύνολό τους είναι επιοικώς ηλίθια κίνηση.

Τώρα για το συγκεκριμένο, ίσως να ήταν καλύτερο να το δεις πριν το τσουβαλιάσεις με how to του τύπου: "πως να γίνεται καλύτερος εραστής" ή "πως να να μετατρέψεται τις μελιτζάνες σε διαστημόπλοια".

Γενικώς, από τη στιγμή που εκφράζεις μία κριτική έχει αξία μόνο όταν είναι βασισμένη σε αυτό που κρίνεις και οποιοδήποτε αρνητικό ή θετικό πρόσημο σε αυτήν είναι πλήρως τεκμηριωμένο.

Αλλά δεν εκφράζεις κριτική.

Κάτι άλλο κάνεις. Ε;

Κρίμα που δεν το κάνεις μόνο εσύ, ίσως να ζούσαμε σε πιο όμορφο κόσμο αν το έκανες μόνο εσύ...

Δημοσ.
dimitris74,

Εσύ είσαι από αυτούς που δεν ψάχνουν για να βρούνε απαντήσεις, τα how to σου είναι εντελώς άχρηστα γιατί τη βρίσκεις με το να κάνεις -καλά προετοιμασμένες- ερωτήσεις ε;

Όχι πως διαφωνώ ότι υπάρχει έντονη εμπορευματοποίηση πάνω στα how to, αλλά το να απορρίπτεις τα how to στο σύνολό τους είναι επιοικώς ηλίθια κίνηση.

Τώρα για το συγκεκριμένο, ίσως να ήταν καλύτερο να το δεις πριν το τσουβαλιάσεις με how to του τύπου: "πως να γίνεται καλύτερος εραστής" ή "πως να να μετατρέψεται τις μελιτζάνες σε διαστημόπλοια".

Γενικώς, από τη στιγμή που εκφράζεις μία κριτική έχει αξία μόνο όταν είναι βασισμένη σε αυτό που κρίνεις και οποιοδήποτε αρνητικό ή θετικό πρόσημο σε αυτήν είναι πλήρως τεκμηριωμένο.

Αλλά δεν εκφράζεις κριτική.

Κάτι άλλο κάνεις. Ε;

Κρίμα που δεν το κάνεις μόνο εσύ, ίσως να ζούσαμε σε πιο όμορφο κόσμο αν το έκανες μόνο εσύ...

δηλαδη τι ακριβώς υπονοείς ότι κάνω?

μηπως μπαινω σε ένα ασχετο φορουμ με τεράστιο αριθμό χρηστών ως η οσια μαρια παρθενωπη που ανακάλυψα το αγιο δισκοπότηρο και το διαφήμίζω ανοιχτά με εκφράσεις του τύπου

Είμαι καπνίστρια πολλά χρόνια, από 14 χρονών. Πίστευα ότι θα πεθάνω καπνίστρια ώσπου εντελώς τυχαία έπεσα σε ένα site το οποίο έδινε δωρεάν ένα βιβλίο 100 σελίδων με τίτλο "πώς να απαλλαγείτε από το κάπνισμα πανεύκολα"

αποκρύπτωντας οτι πρέπει να αγοράσεις επιπλέον υλικό το οποίο συμφωνα με την συγγραφέα ειναι το σημαντικότερο μιας και χτυπάει εκει που πόναει κάποιος, πχ πως να μην παρεις κιλά, πως να μην γίνουν τα παιδιά ου καπνιστές κλπ κλπ??/

η μηπως έδωσα το λινκ απο το

Είναι γραμμένο από Έλληνα! Πριν το διαβάσω είχα δει μία κριτική σε ένα μεγάλο site, ότι πρόκειται για το καλύτερο βιβλίο που έχει γραφτεί παγκοσμίως!!

η μήπως εσένα που προφάνως δεν απορρίπτεις τους αντιχτοιχους οδηγούς δεν σου θυμίζει κάτι το

Όμως ήμουν δύσπιστη.. Σιγά μη μου ....ένα βιβλίο σκέφτηκα. Όμως αυτό που έπαθα με συγκλόνησε! Το βιβλίο ήταν πολύ ευχάριστο πρώτα απ΄όλα! Δεν κατάλαβα πότε το τελείωσα. Δεύτερον με βοήθησε να .... Είμαι καθαρή εδώ και δύο μήνες σχεδόν!!! Απίστευτό;

βάζωντας στις τελείες ότι θες εσυ, πλουσιος, αδυνατος ψηλός κλπ....

οσο για τον ομορφο κόσμο που σου χαλάω, μηπως στον χαλάω γιατι απλα δεν γίνομαι ενας ακομα πελατης αλλα απλα σκεφτομαι και κρινω πριν αγοράσω κάτι?

Δημοσ.

lol, επαναπαυθείτε στο DNA σας παιδιά αλλά πολύ πιθανόν έτσι να βρεθείτε σε τέτοια θέση που θα ευχόσασταν να είχατε καρκίνο καλύτερα, λέγεται αποφρακτική πνευμονοπάθεια και διαρκεί δεκαετίες. Ο παππούς μου έζησε μέχρι τα 90 βάλε, λεπτός με επίπεδα χοληστερίνης καλύτερα απ'τα παιδιά του, μυαλό ξουράφι, υγιέστατος σε όλα τα άλλα εκτός από τα σακατεμένα του πνευμόνια, 20 χρόνια με την μπουκάλα οξυγόνου και αργότερα με το μηχάνημα που παρήγαγε οξυγόνο δίπλα στο κρεββάτι και τα πτυελοδοχεία, σχεδόν κατάκοιτος. Υπάρχει και εγχείρηση που το αντιμετωπίζει εν μέρει αν είναι ο άλλος αρκετά νέος, την έκανε ο πατέρας ενός φίλου στο Σωτηρία, σου δίνουν πρώτα μερικά φάρμακα που σε κάνουν χημικό εργοστάσιο και μετά σου ανοίγουν τρύπες στα πλευρά και περνάνε σωλήνες για να ρουφήξουν ότι έχει διαλύθει απ'τα φάρμακα, τα φάρμακα είναι τόσο ισχυρά που μπορεί να προκαλέσουν ψυχωσικά επεισόδια, οι δε πόνοι μετά την εγχείρηση απαιτούν μέχρι και χρήση μορφίνης τον πρώτο μήνα και δυνατά παυσίπονα για τα επόμενα χρόνια. Απ'όλα τα άλλα να γλιτώσουν οι χρόνιοι καπνιστές αργα ή γρήγορα από αυτό θα πάνε.

Δημοσ.

Για χαλάρωσε λίγο κύριε dimitris74..

ΝΑΙ διαφήμιση κάνω στο βιβλίο, ΝΑΙ πρόσεξα τα λόγια που χρησιμοποίησα έτσι ώστε να σας πείσω όσο μπορούσα περισσότερο. Το έκανα γιατί πιστεύω στο αποτέλεσμα που φέρνει το βιβλίο. Νιώθω ότι έτσι συμβάλλω στον αντικαπνιστικό αγώνα έστω και λιγάκι και το κάνω επειδή κι εγώ ωφελήθηκα. Ακόμα και ένας δυο να γράψουν στο φόρουμ ότι το κοψαν με αφορμή αυτή μου τη δημοσίευση, θα με κάνει να νιώσω καλά που πήρα την πρωτοβουλία και σας έγραψα γι αυτό.

Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο εδώ. Το βιβλίο δίνεται τσάμπα. Για όσους δεν το άκουσαν το ξαναλέω. ΤΣΑΜΠΑ. Ναι υπάρχει και η χάρτινη μορφή του βιβλίου με επιπλέον βοήθεια (που φυσικά κοστίζει), αλλά έχετε δει πολλούς συγγραφείς να έχουν το θάρρος να δώσουν όλο το κύριο μέρος του βιβλίου τους τσάμπα, ώστε να ξέρετε αν αξίζει να το πάρετε και σε χαρτί; Εγώ όποτε έπαιρνα βιβλίο προσευχόμουν να μην είναι μούφα, ενώ τώρα ήξερα αν αξίζει ή όχι.

Όσο για τον dimitris74 που εξομοίωσε το βιβλίο με εκείνο που λέγεται "Πως να μην γινεις transexual λεσβια", τον ρωτάω:

το διάβασες;

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ;;

Στο φώναξα δυνατά μπας και με ακούσεις καλύτερα, γιατί αντί να πας να διαβάσεις καμια σελίδα να δεις τι ρόλο βαράει το βιβλίο, σπαταλάς τον (φαντάζομαι πολύτιμο) χρόνο σου για πικρόχολα post που δε βοηθάνε κανένα και σε τίποτα.

Εντάξει εγώ χρησιμοποίησα "διαφημιστικούς όρους" στη δημοσίευσή μου. Αντε σας δίνω και δίκιο να με κατηγορήσετε ότι αυτά που έγραψα φαίνονται λίγο "αμερικανιές".. Όμως πριν πετάξει κάποιος το φαρμάκι του και κατηγορήσει και το ίδιο το βιβλίο, ας του ρίξει πρώτα μια ματιά! Ζητάω πολλά;

Σημείωση: Κατά την προσωπική μου άποψη δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε το χάρτινο βιβλίο. Εγώ όταν το αγόρασα το χα κόψει ήδη μόνο με τη ψηφιακή έκδοση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...