Steven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Άμα πας απλά στη voda και παίξεις 5 λεπτά πέρα από το wow effect στην αρχή δεν θα καταλάβεις τίποτα. Βρες κάποιον που το έχει και πες του να στο δείξει αυτός και στην καλύτερη, να στο δανείσει για 1-2 μέρες.. Τότε θα καταλάβεις πραγματικά τι διαφορά!
iced Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ε ντάξει δεν θα μπω (πάλι) να απαντήσω για την κάμερα, το flash, τα ΜΜΣ, τα video, την μπαταρία και το voice navigation. Προσωπικά σου λέω ότι σε όλη μου τη ζωή δεν έχω κάνει χρήση κανενός από όλων αυτών των feature και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο σφάζονται όλοι, παρόλο που το προηγούμενο κινητό μου τα είχε... Κατά την άποψη μου το ίδιο με μένα είναι και το υπόλοιπο 70% των χρηστών... Απλά όλοι θέλουν πράγματα που δεν χρειάζονται επειδή τα έχουν τα άλλα κινητα.. Συμφωνω απολυτα σε αυτα που ειπες... Για μενα πρεπει να δωσουν σημασια στην ταχυτητα του safari πρωτα απ'ολα - φορτωνει απειρες φορες τα μενου - στα cookies toy safari και να δυναμωσουν το ηχειο ωστε να το ακουμε οταν χτυπαει
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 11. Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν modem. Άλλος ένας περιορισμός. Αφού μπορούν τόσα smartphone να το κάνουν γιατί το περιορίζουν; Υπαρχει στο cydia ενα app που μαλλον θα σε καλυψει.Ειναι απο το repo του modmyphone και λεγεται iphonemodem.
LL_NEO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Gio αυτό το τελευταίο δεν το πετάς στο wiki να βρίσκεται;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο σε ένα να απαντήσω: 3. Συνδέεται, δοκιμασμένο. Έχω Sony Ericsson car kit και το iPhone (και μάλιστα το πρώτο, όχι το 3G) δουλεύει άψογα.
LL_NEO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο. Αφου δε χρειάζεται να του κάνουμε jailbreak, να στρέψουμε την οθόνη κατα τη Μέκκα, να πούμε τον κινέζικο εθνικό υμνό ανάποδα ενώ ταυτόχρονα κάνουμε ass bleaching σε Μογγόλο πρωταθλητή του σούμο προκειμένου το μπρίκι να κάνει το αυτονόητο είμαι καταενθουσιασμένος.
dali13gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Έλα, έτοιμο και το ελληνικό πληκτρολόγιο για την 2.1 λέμε! Μπράβο στα παλικάρια. Μια αναφορά στις ειδήσεις είναι απαραίτητη πιστεύω(προσωπική άποψη πάντα)
LL_NEO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Το είδα dali και έχω να κάνω ένα σχόλιο επί τούτου Τα παιδιά χρειάστηκαν δυο μέρες απο τον ελεύθερο τους χρόνο για να παρουσιάσουν ελληνικό πληκτρολόγιο. Μπράβο τους και μαγκιά τους. Με όλο το σεβασμό που τους τρέφω κάτι μου λέει ότι η Apple έχει εκεί κανα δυο που ξέρουν πέντε πράγματα παραπάνω* και το πληκτρολόγιο θα μπορούσε να φτιαχτεί ανά πάσα στιγμή σε διάστημα 2-3 ώρων. Αυτή η ατόφια βλακεία είναι που με βγάζει έξω απο τα ρούχα μου και εύχομαι όλοι οι ογκολόγοι που μένουν στην περιοχή του Cupertino σε λίγο καιρό να κυκλοφορούν με lamborghini. *Βλέποντας τη παραπάνω φράση και σκεφτόμενος τα προβλήματα που έχει το iphone αρχίζω να αμφιβάλω.
iced Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 και εύχομαι όλοι οι ογκολόγοι που μένουν στην περιοχή του Cupertino σε λίγο καιρό να κυκλοφορούν με lamborghini. Εισαι κακος...
dali13gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Το είδα dali και έχω να κάνω ένα σχόλιο επί τούτου Τα παιδιά χρειάστηκαν δυο μέρες απο τον ελεύθερο τους χρόνο για να παρουσιάσουν ελληνικό πληκτρολόγιο. Μπράβο τους και μαγκιά τους. Με όλο το σεβασμό που τους τρέφω κάτι μου λέει ότι η Apple έχει εκεί κανα δυο που ξέρουν πέντε πράγματα παραπάνω* και το πληκτρολόγιο θα μπορούσε να φτιαχτεί ανά πάσα στιγμή σε διάστημα 2-3 ώρων. Αυτή η ατόφια βλακεία είναι που με βγάζει έξω απο τα ρούχα μου και εύχομαι όλοι οι ογκολόγοι που μένουν στην περιοχή του Cupertino σε λίγο καιρό να κυκλοφορούν με lamborghini. *Βλέποντας τη παραπάνω φράση και σκεφτόμενος τα προβλήματα που έχει το iphone αρχίζω να αμφιβάλω. Έχεις απόλυτο δίκιο στο σχόλιο, δεν μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο.
mindtrapper Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο. Αφου δε χρειάζεται να του κάνουμε jailbreak, να στρέψουμε την οθόνη κατα τη Μέκκα, να πούμε τον κινέζικο εθνικό υμνό ανάποδα ενώ ταυτόχρονα κάνουμε ass bleaching σε Μογγόλο πρωταθλητή του σούμο προκειμένου το μπρίκι να κάνει το αυτονόητο είμαι καταενθουσιασμένος. Το είδα dali και έχω να κάνω ένα σχόλιο επί τούτου Τα παιδιά χρειάστηκαν δυο μέρες απο τον ελεύθερο τους χρόνο για να παρουσιάσουν ελληνικό πληκτρολόγιο. Μπράβο τους και μαγκιά τους. Με όλο το σεβασμό που τους τρέφω κάτι μου λέει ότι η Apple έχει εκεί κανα δυο που ξέρουν πέντε πράγματα παραπάνω* και το πληκτρολόγιο θα μπορούσε να φτιαχτεί ανά πάσα στιγμή σε διάστημα 2-3 ώρων. Αυτή η ατόφια βλακεία είναι που με βγάζει έξω απο τα ρούχα μου και εύχομαι όλοι οι ογκολόγοι που μένουν στην περιοχή του Cupertino σε λίγο καιρό να κυκλοφορούν με lamborghini. *Βλέποντας τη παραπάνω φράση και σκεφτόμενος τα προβλήματα που έχει το iphone αρχίζω να αμφιβάλω. Ορισμένες φορές αναρωτιέμαι πως και δεν έχεις στραφεί στην ποίηση ακόμα Έχω τη δικιά σου φωνή από τη μια να κράζει και από την άλλη του Steven να λέει τα θετικά. Όλα θα κριθούν από ένα τραγικής σημασίας ερώτημα με 2 σκέλη: α. πόσο συχνά θέλει σκούπισμα το iphone και β. μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο σου ενώ τρως βρώμικο; Καίριας σημασίας ζητήματα στα οποία η παγκόσμια κοινότητα γκατζετάκιδων γυρίζει την πλάτη. Ή μήπως σιωπά αποκαλυπτικά;
kavaliotis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μάκη βάφτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα όπως θα κάνω και γω αν δε βρω τον Jobs για να του το βάλω υπόθετο (και να τον πλάκωσω στις αναπάντητες και να αφήσω την ακτινοβολία να κάνει τα υπόλοιπα εκεί μέσα....) Ελα μωρε, μια χαρα κινητο ειναι, σημερα πχ ημουνα σε μια συναυλια και ολες οι φωτογραφιες βγηκανε κουνημενες και σκοτεινες! Α ρε Jobbs με την τεχνολογια σου... Εμένα πάλι με τη 2.1 έστρωσαν πάρα πολύ οι κλήσεις, μιλάω απροβλημάτιστα και έχω και καλύτερο σήμα.... παράξενο... kavaliotis και neo κάντε ρε ένα FULL RESTORE με την 2.1 να δούμε... Και πως το κανουμε? Να υποθεσω οτι χανουμε τα παντα ετσι? και εγώ νομίζω ότι με την 2.1 βελτειώθηκαν αρκετά πραγματάκιαπάντως μπορεί κάποιος με 2.1 να δοκιμάσει το Settings->General->Date&Time εμένα μου κρασάρει όλη την ώρα (πλάκα έχει....) Kαι μένα Πατε SETTINGS -> GENERAL -> INTERNATIONAL -> REGIONAL FORMAT και διαλεξτε GREECE και μετα δεν θα σας κολλαει! Και εμενα ετσι με εκανε, αυτη η ρυθμιση φταιει!
Steven Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 @mindtrapper: Οι ελλείψεις και οι μαλακίες που έχει κάνει η Apple, όπως σωστά λέει ο LL το ελληνικό πληκτρολόγιο είναι γνωστές. Μπορεί εγώ να μη χρειαστώ ποτέ το ελλνικό, αλλά παραμένει να είναι μαλακία που δεν υπάρχει. Βέβαια θα πρέπει όλοι να κρατάμε και μια πισινή όταν βρίζουμε γιατί συνήθως τα πιο σημαντικά προβλήματα σε αυτά τα θέματα δεν είναι η τεχνική υλοποίηση, αλλά νομικές μαλακίες κλπ που εμείς δεν έχουμε ιδέα.. Όπως είπα λοιπόν όλα τα δεδομένα είναι γνωστά. Όμως όταν το πιάνεις στα χέρια σου και το χρησιμοποιείς, εκεί βλέπεις τι μετράει παραπάνω και το iphone έχει τη δυνατότητα να σε κερδίζει.. Τουλάχιστον εμένα. Αυτό πρέπει να το κρίνεις όμως μόνος σου
KAGOURATION Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το iPhone 3G 2.1 και WIND σύνδεση. Όποτε προσπαθώ να δω στα maps το location μου μου κάνει ζουμ, και μου δείχνει όλο τον περίγυρο του σημείου στο οποίο βρίσκομαι. Αν το συνδέσω μέσω wifi adsl δεν το κάνει αυτό και μου δείχνει ΑΚΡΙΒΩΣ που βρίσκομαι. Ποιό είναι το πρόβλημα με το 3G?
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Gio αυτό το τελευταίο δεν το πετάς στο wiki να βρίσκεται; Done.Οποιος το δοκιμασει στο 3g ας κανει τον κοπο να κανει και ενα edit στο wiki για να επιβεβαιωση οτι λειτουργει και σ αυτο(που λογικα θα λειτουργει,αλλα ας ειμαστε σιγουροι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.