Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το GPS σας δουλευει κανονικα ρε παιδια? Εδω και μια ωρα το παταω να βρει που ειμαι και δεν μπορει! Βγαινω στο μπαλκονι, που με το προηγουμενο firmware μεσα σε 10 δευτερολεπτα ειχε βρει αμεσως που ειμαι, και δεν μπορει να βρει τιποτα. Εκλεισα το wifi μπας και ξερω γω εφταιγε εκεινο και αφησα το 3G, παλι τιποτα. Μονο σε μενα το κανει αυτο? Θα δοκιμασω να την κανω ενα restart ακομα την συσκευη αλλα μου την εσπασε γιατι περιμενα να βελτιωσουν πολυ το GPS και τωρα ουτε καν μου δουλευει...

Κατα τ'αλλα αλλαξαν εικονιδιο στο 3G, πιανει καλυτερο σημα (δεν ξερω ακομα αν ειναι πραγματικα καλυτερο ή φαινομενικα καλυτερο), κινειται πιο γρηγορα στο μενου και οταν παταω στο general -? date and time, με γυρναει στην αρχικη οθονη... Τι να πω... Μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα...

Ωραια. Τωρα με το 2.1 εχω και προβληματα με dropped calls. Πριν λιγο μιλουσα και 3 φορες εκει που μιλουσαμε δεν με ακουγανε. Και μιλαμε για συνομιλια που την κανω καθημερινα και ξερω οτι δεν υπαρχει και απο τους 2 μας προβλημα σηματος κτλ. Τι να πω, αντι να φτιαχτει κατι σε μενα ολα πανε χειροτερα. Τι να κανω?

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάκη βάφτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα όπως θα κάνω και γω αν δε βρω τον Jobs για να του το βάλω υπόθετο

(και να τον πλάκωσω στις αναπάντητες και να αφήσω την ακτινοβολία να κάνει τα υπόλοιπα εκεί μέσα....)

Δημοσ.

Εμένα πάλι με τη 2.1 έστρωσαν πάρα πολύ οι κλήσεις, μιλάω απροβλημάτιστα και έχω και καλύτερο σήμα.... παράξενο... kavaliotis και neo κάντε ρε ένα FULL RESTORE με την 2.1 να δούμε...

Δημοσ.

και εγώ νομίζω ότι με την 2.1 βελτειώθηκαν αρκετά πραγματάκια

πάντως μπορεί κάποιος με 2.1 να δοκιμάσει το

Settings->General->Date&Time

εμένα μου κρασάρει όλη την ώρα (πλάκα έχει....)

Δημοσ.
και εγώ νομίζω ότι με την 2.1 βελτιώθηκαν αρκετά πραγματάκια

πάντως μπορεί κάποιος με 2.1 να δοκιμάσει το

Settings->General->Date&Time

εμένα μου κρασάρει όλη την ώρα (πλάκα έχει....)

Kαι μένα :-)

Δημοσ.

Όποιος έχει περάσει από windows mobile αν μη τι άλλο έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη υπομονή ώστε να μη τον πειράζουν τέτοια προβλήματα...personally speaking

Δημοσ.
Όποιος έχει περάσει από windows mobile αν μη τι άλλο έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη υπομονή ώστε να μη τον πειράζουν τέτοια προβλήματα...personally speaking

Άρα έχει παρόμοια προβλήματα με το Windows Mobile; :-)

Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την αγορά iPhone επειδή πίστευα ότι θα κάλυπτε τις ανάγκες μου κτλ αλλά μετά από ορισμένα σχόλια (βλέπε LL) μάλλον το ξεχνάω.

Και σας παρακαλώ μη μου πείτε ότι αφου πιστεύω ότι δε με καλύπτει μην το πάρω και να μην ποστάρω εδώ. Πίστευα ότι με καλύπτει, ήθελα να το πάρω. Αλλά είναι δικαίωμα μου να πω ότι έχω απογοητευτεί από τα σχόλια αυτών που το έχουν ήδη. Δεν αξίζει τα λεφτά του μάλλον. Και το επιχείρημα ότι κανένα κινητό σε αυτή την κατηγορία (ή ακριβότερη) δεν τα αξίζει δε με ενδιαφέρει. Δε θα πάρω κανένα τότε, γιατί να πάρω το iPhone; Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος; Don't think so.

Με λίγα λόγια δεν αξίζει για εμένα τα λεφτά απλά για την οθόνη και το touch feeling και να μου πετάει μετά τα bugs που ακούγονται και να μη λέω τίποτε αρνητικό επειδή έχω καεί και το έχω πληρώσει ήδη.

Δημοσ.

Για πες μου λοιπόν μερικά bugs που έχει αυτή τη στιγμή και είναι dealbreakers για σένα.. Έτσι κουβέντα να γίνεται δηλαδή...

Το λέω επειδή εγώ προσωπικά αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε ένα...

Δημοσ.

Εντάξει το bugs μπορείς να το αντικαταστήσεις με bugs/έλλειψη features.

Δεν είμαι της ιδεολογίας ότι πρέπει κάθε μια έλλειψη να είναι deal breaker. Μπορεί να μη σε ενοχλούν μεμονωμένα αλλά όλες μαζί να σου ανάβουν τα λαμπάκια. Επίσης για ένα προϊόν της intuitive φιλοσοφίας "works great out of the box" φαίνεται να θέλει πολύ ψάξιμο για να το σετάρεις :-) Θέλεις να κρίνω το iPhone όπως έρχεται out-of-the-box με τις εφαρμογές του Apple store;

1. Δεν έχει καλή κάμερα. Δεν είχε στο πρώτο gen δεν έχει και τώρα. Αν μου πεις δεν το παίρνεις για να βγάζεις photos, πάρε μια φωτογραφική να έχεις θα σου πω: τότε γιατί την έβαλαν in the first place; Ας την έβγαζαν να είναι φθηνότερο, μικρότερο, ελαφρύτερο. Αφού την άφησαν μπορούσαν να την βελτιώσουν. Αν ήθελα να κουβαλώ 500 συσκευές δε θα σκεφτόμουν το iPhone, θα είχα μια τσαντούλα μαζί μου με ένα φθηνό τηλέφωνο, μια φωτογραφική και ένα μικρό laptop.

2. Δεν έχει flash. Δε με ενδιαφέρει αν έχει το potential να έχει στο μέλλον, τώρα δεν έχει και εγώ τώρα θα το πληρώσω όχι λίγα λίγα με κάθε feature που βάζουν.

3. Δεν συνδέεται με bluetooth car kit και το να πας να απαντήσεις κλήση ενώ οδηγάς είναι ήδη επικίνδυνο, περισσότερο με το iphone.

4. No cut and paste. Σχεδόν deal breaker από μόνο του, για την κοροϊδία μόνο και μόνο.

5. MMS, Video μόνο και μόνο στα πλην γιατί ενώ το τηλέφωνο μπορεί να τα κάνει πρέπει εγώ να ψάξω να βρω πως. Χέστηκα για το MMS. Deal breaking φιλοσοφίας out of the box εδώ. Από την στιγμή που μπορεί να τα κάνει δεν έχουν δικαιολογία να μην τα φτιάξουν αυτοί εξαρχής.

6. Δεν αλλάζει η μπαταρία. Θέλω επιλογές έστω και από τη μαμά του πριν το αγοράσω. Ας το πληρώσω παραπάνω, ξέρεις για μερικούς από εμάς έχει σημασία να μπορεί να κρατήσει το κινητό πάνω από μια μέρα on-the-road ή, λέω εγώ τώρα, όταν έχεις εφημερία στο νοσοκομείο και δε θες να φέρεις και την προίκα σου μαζί.

7. Δεν έχει voice navigation ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σαν σφάλμα της Apple. Θα το διορθώσουν; Δεν ξέρω, τώρα έτσι είναι έτσι θα κριθεί.

8. Προβλήματα με την ισχύ 3g. Έτσι ακούω, μπορεί να είναι μια χαρά, διέψευσε με.

9. Dropped calls. No comment. Deal breaker από μόνο του.

10. Θα μπορώ απλά να δω office documents χωρίς να μπορώ να τα κάνω edit. Όχι τρελή έλλειψη αλλά γιατί όχι;

11. Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν modem. Άλλος ένας περιορισμός. Αφού μπορούν τόσα smartphone να το κάνουν γιατί το περιορίζουν;

12. Τα καθαρά bugs. Έχουν αναφερθεί αρκετά σε αυτό το topic και υπάρχουν κι άλλα. Μη μου ζητάς να στα γράψω εδώ ένα ένα, google it θα βρεις πολλά.

Αν προσθέσεις ότι, χωρίς να φταίει η Apple/το iPhone, τα data plans εδώ στην Ελλάδα είναι για γέλια η όλη φιλοσοφία του iPhone καταρρέει και σου μένει μια όμορφη (υποκειμενικό και αυτό) συσκευή στην οποία δε θα κάνεις και πολλά πολλά επειδή έχεις 1002 παράγοντες να σε περιορίζουν. Και όλα αυτά από κάποιον που όταν βγήκε λίγο έλειψε να δεθεί σαν τον Οδυσσέα για να μην τρέξει να το πάρει αμέσως.

Δημοσ.

Ε ντάξει δεν θα μπω (πάλι) να απαντήσω για την κάμερα, το flash, τα ΜΜΣ, τα video, την μπαταρία και το voice navigation. Προσωπικά σου λέω ότι σε όλη μου τη ζωή δεν έχω κάνει χρήση κανενός από όλων αυτών των feature και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο σφάζονται όλοι, παρόλο που το προηγούμενο κινητό μου τα είχε... Κατά την άποψη μου το ίδιο με μένα είναι και το υπόλοιπο 70% των χρηστών... Απλά όλοι θέλουν πράγματα που δεν χρειάζονται επειδή τα έχουν τα άλλα κινητα..

Όσο για τα υπόλοιπα:

3. Μια χαρά συνδέεται με bluetooh car kit. Το έχω δει και με τα μάτια μου στη BMW του αφεντικού μου.

4. Πράγματι είναι μεγάλη έλλειψη. Προσωπικά δεν θα το χρειαζόμουν κάθε μέρα, άλλα έχουν τύχει στιγμές που θα μου έκανε τη ζωή πιο εύκολη.

5. Κρατάει πάνω από μια μέρα η μπαταρία. Φυσικά όχι άμα παίζεις όλη τη μέρα. Και η Apple απότι θυμάμαι προσέφερε στο πρώτο iPhone αλλαγή μπαταρίας επι πληρωμή φυσικά.

8. Σε διαψεύδω. Εγώ ποτέ δεν είχε πρόβλημα και από χτες δείχνει και περισσότερες γραμμές. (δεν σημαίνει κάτι βέβαια αυτό..)

9. Δεν μου παρουσιάστηκε ποτέ αυτό το πρόβλημα και απότι λένε όσοι το είχαν έχει λυθεί πια.

10. Well ντάξει αλλά άμα θες νε αλλάξεις και αρχείο... Σιγα μη φτιάξεις και spreadsheet στις 3.5 ιντσες...

11. Θα μου χρησίμευε και εμένα. Υπήρχε ένα πρόγραμμα για κάποιες μέρες και στο App Store και νομίζω γίνεται κανονικά με jailbreak.

12. Τα ξέρω. Δεν έχω κανένα μετά την 2.1.

Εγώ είμαι υπερευχαριστημένος και επιτέλους ξένοιαστος και δεν έχω καν ούτε καν jailbreak ακόμα. Και το ίδιο λένε και άτομα σαν κι εσένα που είχαν ενδιασμους και τελικά το πήραν. Απλά δεν μπορούν να καταλάβουν οτι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από την κάμερα και το flash.

Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα να τον πάρει. Στην τελική δεν με πολυενδιαφέρει :) Άσε που όσο λιγότεροι το έχουν τόσο καλύτερα για εμάς που το έχουμε :lol:

Δημοσ.

χτες το πιασα,

στα χερια μου,

φοβερη καμερα,

φοβερες φωτογραφιες,

πολυ απλο, στο χειρισμο

καλιφορνια αλλα η τσαινα

ειναι τσαινα,

ευχομαι να ανοιξει λιγο το λειτουργικο

και να μη μεινει κλειστο,

φοβερο keyboard

Δημοσ.
...

Damn you. Πάλι στο τριπάκι θα με βάλεις.

Πρέπει να το δω από κοντά. Δεν μπορώ να το πάρω αν δεν το δουλέψω λίγο και δεν μπορώ να το ξεχάσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...