Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Από ότι διαβάζω στο myphone.gr το μόνο greek στοιχεία που έχει προστεθεί είναι:

Region Format -> Greek

δηλαδή πλέον θα έχουμε ημερομηνία και ώρα στα ελληνικά!

Ναι το επιβεβαιώνω έχει Ελληνικό Region Format. Πάλι καλά αλλάξανε και κάτι

Δημοσ.
Αν δεν βλέπετε το genius, ξετσεκάρετε τα mp3 σας, συγχρονίστε για να διαγραφούν από το iphone και μετά περάστε τα πάλι

πφφφφ πρέπει ντε και καλά να ξανασυγχρονίσει; 15gb μουσική από ethernet δίσκο θα κάνω καμιά ώρα...

Δημοσ.

Τα πρώτα σχόλια για την ταχύτητα του iPhone μετα την εγκατάσταση του νέου firmware είναι θετικά! Για πείτε και εδώ όσοι το βάλατε...

Δημοσ.
Αν δεν βλέπετε το genius, ξετσεκάρετε τα mp3 σας, συγχρονίστε για να διαγραφούν από το iphone και μετά περάστε τα πάλι

Ωχ.... 10gb....

Πάντως οι δικες μου πληροφοριες περι Ελληνικων λενε για Δεκέμβρη. (Η τουλαχιστον μεχρι Δεκέμβρη γιατί δεν τις πολυεμπιστέυομαι).

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να αποσυγχρονιστεί και να ξανασυγχρονιστεί η μουσική. Κάντε απλά ένα sync στο iPhone αφού μπεί η 2.1!

Δημοσ.

Το GPS σας δουλευει κανονικα ρε παιδια? Εδω και μια ωρα το παταω να βρει που ειμαι και δεν μπορει! Βγαινω στο μπαλκονι, που με το προηγουμενο firmware μεσα σε 10 δευτερολεπτα ειχε βρει αμεσως που ειμαι, και δεν μπορει να βρει τιποτα. Εκλεισα το wifi μπας και ξερω γω εφταιγε εκεινο και αφησα το 3G, παλι τιποτα. Μονο σε μενα το κανει αυτο? Θα δοκιμασω να την κανω ενα restart ακομα την συσκευη αλλα μου την εσπασε γιατι περιμενα να βελτιωσουν πολυ το GPS και τωρα ουτε καν μου δουλευει...

Κατα τ'αλλα αλλαξαν εικονιδιο στο 3G, πιανει καλυτερο σημα (δεν ξερω ακομα αν ειναι πραγματικα καλυτερο ή φαινομενικα καλυτερο), κινειται πιο γρηγορα στο μενου και οταν παταω στο general -? date and time, με γυρναει στην αρχικη οθονη... Τι να πω... Μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα...

Δημοσ.

Ρε παιδιά σήμερα έκανα update στο 2.1 αλλά μετά πο τόση ώρα που περίμενα δεν περαστικε τελικά...έλεγε οτι έκανε filmware update αλλα όταν τέλειοσε η διαδικασία πάλι μου έλεγε οτι έχω το 2.0.2...καμιά ιδέα....

• Moderators
Δημοσ.
http://blog.iphone-dev.org/

Χεχε, κάντε ένα scroll Λίγο πιο κάτω και δείτε με τι ασχολούνται τα παιδιά της devteam :lol:

Για το ουζο πλωμαριου λες ε?:lol:

Ε,καπου θα πρεπε να βρισκουν την εμπνευση για να κανουν οτι κανουν:-)

Δημοσ.
Για το ουζο πλωμαριου λες ε?

Ε' date='καπου θα πρεπε να βρισκουν την εμπνευση για να κανουν οτι κανουν[/quote']

έτσι έτσι :lol:

Μια χαρά περνάνε πάντως τα παιδιά

Επίσης με λίγο προσοχή μπορεί κάποιος να παρατηρήσει και υπολοίματα από πιπεριές φλωρίνης!?! Τι διάολο, τους έκαναν το τραπέζι οι δικοί μας? :lol:

Δημοσ.

ρε παιδια πηγα σημερα στην voda καλλιθεα να δειξω του πατερα μου το iphone για να το δει πρωτα και μετα να μου το παρει αφου σε ενα μηνα εχω γενεθλια και δεν το ειχαν πουθενα!!δεν μπορεις να το δεις και να το δοκιμασεις πριν το παρεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...