dali13gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Οπότε έρχεσαι στα λόγια μου. Αρπαχτή και κανένας σεβασμός στον καταναλωτή... Με το σκεπτικό σου δηλαδή, όλες οι εταιρείες που διαθέτουν το iPhone κάνουν αρπαχτή. Το μόνο που προσάπτω στην APPLE και ΟΧΙ στην Vodafone, είναι ότι δεν έχει βάλει Ελληνικά. Από κει και πέρα, σου λέει ότι το iPhone έχει αυτό, αυτό κι αυτό. Δεν έχει αυτό, αυτό κι αυτό. Το θέλεις; Έλα πάρ' το. ΔΕΝ σου κάνει; ΜΗΝ το παίρνεις. Και απ' ό,τι δείχνουν οι πωλήσεις, μάλλον το θέλουν πολλοί. Πιο το νόημα να κράζει κάποιος μια εταιρεία επειδή επέλεξε να ΜΗΝ βάλει κάποιο feature στην συσκευή της; Ελικρινά δεν καταλαβαίνω την λογική κάποιων... Μάλλον θέλουν πολύ να το πάρουν και τους χαλάει. Άμα δεν σ' αρέσει, μην το παίρνεις(όχι εσύ, γενικά). Αυτό ισχύει για όλα τα προϊόντα.
kfyros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ξεχνάς κάτι βασικό άμα μου επιτρέπεις. Αν για το MoBo δεν υπάρχουν λειτουργικοί drivers είναι απουσία support του προϊόντος. Τα MMS, GPS navigation κτλ που αναφέρεις, είναι τα features της συσκευής τα οποία θα έπρεπε να γνωρίζεις πως λειτουργούν στην εκάστοτε συσκευή πριν προβείς σε αγορά. Δε σε κορόιδεψε κανείς. Δεν διαφωνώ. Γνωρίζω τις ελλείψεις και ΔΕΝ θα το αγοράσω αν δεν διορθωθούν. Το κράξιμο αφορά στο ότι ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν τέτοιες ελλείψεις , και για την προσωπική μου άποψη δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει η συσκευή έτσι. Είναι το ίδιο με το να σου πουλάει κάποιος ένα NAVIGATOR χωρίς λογισμικό navigation! Φυσικά και δεν θα το αγοράσεις... Πολλοί αρκούνται στο να πάρουν το iphone με τη μισή λειτουργικότητα. Μαγκιά τους. Εγώ το θεωρώ κοροϊδία. Και μάλιστα όταν απευθύνεσαι σε απαιτητικό κοινό, και στο ακριβό κομμάτι της αγοράς των gadgets. Ξαναλέω, δεν με νοιάζει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει η vodafone για να πιέσει την apple. Το θέμα είναι ότι το προϊόν είναι ελλιπέστατο. Δεν μου αρκεί να σέρνω τα δάχτυλα μου πάνω στη οθόνη του iphone για να αισθανθώ ικανοποιημένος. Θέλω να μπορώ να κάνω και αναζήτηση στα ελληνικά ρε αδερφέ και να βρω ένα δρόμο χωρίς να ψάχνω να βρω σήμα.. Δεν δίνω μια πεντακοσάρα για μια συσκευή που δεν μπορεί να το κάνει αυτό...
kfyros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Πιο το νόημα να κράζει κάποιος μια εταιρεία επειδή επέλεξε να ΜΗΝ βάλει κάποιο feature στην συσκευή της; Ελικρινά δεν καταλαβαίνω την λογική κάποιων... Μάλλον θέλουν πολύ να το πάρουν και τους χαλάει. Άμα δεν σ' αρέσει, μην το παίρνεις(όχι εσύ, γενικά). Αυτό ισχύει για όλα τα προϊόντα. Αυτό ακριβώς. Θέλω να το πάρω και με χαλάνε αυτές οι μαλακίες. Είναι αδιανόητο να έχεις τέτοιο hardware και να μην μπορείς να το ντύσεις με software που υπάρχει σε πολλές άλλες συσκευές εδώ και χρόνια. Δε ζήτησα να ακουμπάω την οθόνη και να μου κάνει καρδιογράφημα (αν και φαντάζομαι ότι γίνεται). Να μπορώ να στείλω ένα κωλομήνυμα στα ελληνικά ζήτησα και να βάλω και μια GPS εφαρμογή που να αξιοποιεί το ήδη υπάρχον hardware.
littlelouievegos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Παλι η ιδια συζητηση ρε παιδια; Αφου τα χουμε πει πολλες φορες.. Παντως πριν 3 μερες εγινα και εγω χρηστης του iphone αν και αρχικα πηγαινα για HTC.. Αυτο που εχω να πω εγω ειναι πως αν και αρχικα φοβομουν για την επιλογη μου τελικα επεσα διανα..Οσες ελλειψεις και να εχει.. Χαλαλι.. Οσο δουλευεις μαζι του τοσο πιο πολυ σου αρεσει και το συμπαθεις.Δημιουργει μια τρομερη αισθηση στον χρηστη οσο το δουλευεις και το μαθαινεις.. Μπορει εν μερει να μην συμφωνω με τις τακτικες της Apple σε καποια θεματα αλλα σιγουρα ξερουν να φτιαχνουν ηλεκτρονικα "κοσμηματα"
LL_NEO Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Που τελικά καταλήγουν να είναι αυτό και να επιτελούν μόνο αυτή αυτή καθαυτή τη λειτουργία. Να είναι δλδ διακοσμητικά. Και πως ρε μάγκες ακριβώς να βγάλουν χάρτες όταν κατα τη μαμά Apple μόνο 500 MB μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εφαρμογές. Μήπως περιμένετε να σκάσει η iGo και να σας πει, πριν εγκαταστήσετε το gps προγραμμά μας Plz παντε μια απο Boss Prefs και μεγαλώστε το partition των εφαρμογών; Έχω επαινήσει χαρακτηριστικά του iphone 3g και το έχω σκυλοβρίσει (μαζί και τον π0ύστη που διοικεί την εταιρία που το έφτιαξε) για πράγματα που ΕΙΤΕ δεν ήξερα εξαρχής (όπως ας πούμε ότι έχει τόσα bug που αν τα είχε WM συσκευή θα πήγαινε το κράξιμο γόνα) ΕΙΤΕ για πράγματα που ενώ μας είχαν υποσχεθεί ότι θα μπουν ΑΚΟΜΑ δεν τα έχουμε δει. Λίγο ακόμα με άλλα λόγια και θα ανοίξω το βιβλίο Ογκολογίας που έχω εδώ και θα αρχίσω να στέλνω ευχούλες για μεταστάσεις στο Cupertino...
dali13gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Οι εφαρμογές που μπαίνουν από το App Store έχω την εντύπωση ότι μπαίνουν στο μεγάλο partition. Ας το επιβεβαιώσει/διαψεύσει κάποιος.
Kostas75 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 κοστας 75 δοκιμασε να τα ξετικαρεις ολα στο sync και μετα παλι να τα τικαρεις. επισης φτιαξε εναν φακελο και βαλε ολα τα rings μεσα. Μόλις το δοκίμασα. Δυστυχώς ακόμη τίποτα... Καμία άλλη πρόταση;;;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Και πως ρε μάγκες ακριβώς να βγάλουν χάρτες όταν κατα τη μαμά Apple μόνο 500 MB μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εφαρμογές. Μήπως περιμένετε να σκάσει η iGo και να σας πει, πριν εγκαταστήσετε το gps προγραμμά μας Plz παντε μια απο Boss Prefs και μεγαλώστε το partition των εφαρμογών; Οι εφαρμογές που μπαίνουν από το App Store έχω την εντύπωση ότι μπαίνουν στο μεγάλο partition. Ας το επιβεβαιώσει/διαψεύσει κάποιος. Confirmed.Στο μεγαλο partition μπαινουν.
haHa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Οι εφαρμογές που μπαίνουν από το App Store έχω την εντύπωση ότι μπαίνουν στο μεγάλο partition. Ας το επιβεβαιώσει/διαψεύσει κάποιος. Ετσι ειναι,σωστος!
Whiteyez Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 το 2.1 firmware είναι πλέον διαθέσιμο μέσο itunes...για να δούμε τι θα δούμε..
Hal9000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ξεχάστε ελληνικό πληκτρολόγιο και μενού. Πάμε για το επόμενο firmware Ούτε genius βλέπω (άκυρο)
HaPagan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του νέου firmware: http://www.apple.com/iphone/softwareupdate/
HaPagan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Από ότι διαβάζω στο myphone.gr το μόνο greek στοιχεία που έχει προστεθεί είναι: Region Format -> Greek δηλαδή πλέον θα έχουμε ημερομηνία και ώρα στα ελληνικά!
Snolly Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ε ήτανε φως φανάρι αφού δεν ήταν στο Touch δε θα ήταν κι εδώ. Σύντομα πιστεύω θα τα προσθέσουν, σε καμιά 2.1.1. κλπ. Υπομονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.