Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μεσα σε αυτη την μεγαλη αγανάκτηση υπαρχει και μια ερωτησουλα... Θα πρεπει λοιπον να χρησιμοποιεις το itunes για να περασεις οτι μουσικη,βιντεο,εικονες θελεις στο iphone σου.Για να το πετυχεις αυτο θα πρεπει να κανεις syncronization.Με αλλα λογια τα δεδομενα που εχεις στο φακελο του itunes(δηλαδη στο pc σου)θα ειναι τα ιδια και στο iphone σου,εξου και ο ορος"syncronization",συνγχρονιζεις δηλαδη τις δυο συσκευες.Αυτα για αρχη
Mr V Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Αγόρασες το Ν95 700+ ευρώ (υποθέτω) και μιλάς για απάτη τα 569 που έχει το iphone. Και τί μέγεθος οθόνη έχει το Ν95;;;; Πόση μνήμη έχει;;;; Δουλεύει ακόμα με το κωμικοτραγικό Symbian;;;; Έχει οθόνη αφής;;; Για να μην μιλήσω για ευκολία χρήσης... Επίσης την αισθητική του Ν95 δεν την αναφέρω κάν... Μάλλον σου πιάσαν τον κώλο!!!! Ααααα... Πήγαινε να αγοράσεις τώρα το Ν96 στα 750 ευρώ!!!! ""Μάλλον σου πιάσαν τον κώλο!!!!"" Ενα θα πω σας εχει κανει τοσο μεγαλη πληση εγκεφαλου το iphone που κανετε λες και ειναι δικο σας και οχι της apple απλα τραγικο.και φιλε οσο και αν δεν θες να το πιστεψεις τα νοκια υπεερτερουν του iphone και σε καμερα και σε ηχειο και σε bleutooth και το σιμπιαν ειναι απο τα καλυτερα λειτουργικα.μαλλον σ εσενα επιασαν τον κολο που εδωσες 500 ευρω μονο και μονο για να κουβαλας ενα ορθογωνιο κινητο που αν πεσει κατω μια φορα θα το κλαις με τα πλαστικα που ειναι φτιαγμενο....
kpartsi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 ""Μάλλον σου πιάσαν τον κώλο!!!!""Ενα θα πω σας εχει κανει τοσο μεγαλη πληση εγκεφαλου το iphone που κανετε λες και ειναι δικο σας και οχι της apple απλα τραγικο.και φιλε οσο και αν δεν θες να το πιστεψεις τα νοκια υπεερτερουν του iphone και σε καμερα και σε ηχειο και σε bleutooth και το σιμπιαν ειναι απο τα καλυτερα λειτουργικα.μαλλον σ εσενα επιασαν τον κολο που εδωσες 500 ευρω μονο και μονο για να κουβαλας ενα ορθογωνιο κινητο που αν πεσει κατω μια φορα θα το κλαις με τα πλαστικα που ειναι φτιαγμενο.... Δεν μου έχει γίνει πλύση εγκεφάλου από την Apple, μου έχει γίνει απόλαυση να χρησιμοποιώ αυτό το κινητό.... Τελεία και παύλα. Όποιος δεν το έχει δουλέψει, δεν μπορεί να καταλάβει. Εγώ δεν ήρθα σε θέματα Νόκια να κατηγορώ από εδώ και από εκεί.... Εσείς έρχεστε συνέχεια σε ξένα χωράφια και μας πρήζετε. Tόσο πολύ δηλαδή σας τσούζει αυτό το κινητό και έρχεστε συνέχεια εδώ να βγάλετε την χολή σας;;; Αν δεν σας αρέσει το iphone με γειά σας και χαρά σας... Τι δουλεια έχετε όμως εδώ;;;; Να υποθέσω ότι δεν σας είναι και τόσο αδιάφορο;;;; Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία και αφήστε εμάς να απολαύσουμε το κόσμημά μας. Όσο για το αν πέσει κάτω και σπάσει ή όχι, μην ανησυχείς, του έχω πάρει ωραία θηκούλα και το προστατεύει!!!! :lol: Και εμένα αρχικά μου φάνηκαν πολλά τα 569 ευρώ. Όταν όμως ακούω τιμές 600 ευρώ π.χ. για το Diamond ενός φίλου το οποίο είχα για δοκιμή μερικές μέρες, ή 600 ευρώ για το Ν95 το οποίο επίσης έχω δουλέψει, ή 750 ευρώ για το Ν96 ή 850 ευρώ για το Touch Pro, λέω τότε το iphone είναι φτηνό!!!! Είναι φτηνό για αυτά που προσφέρει. Έχει μια ευκολία χρήσης απίστευτη, μέσα σε 5 λεπτά το δούλευα, διάβαζα emails, surfάρισμα στο Ίντερνετ χωρίς να ανοίξω καθόλου το manual, η οθόνη είναι η καλύτερη της αγοράς, μεγάλη και άνετη όπως την θέλω, έχει απίστευτη ευκρίνεια και φωτεινότητα, το κινητό είναι στυλάτο, το λειτουργικό εχει πολύ γρήγορη ανταπόκριση και βέβαια είναι και το καλύτερο media player που κυκλοφορεί. Δεν έχει κάτι που χρειάζομαι και δεν το έχει, π.χ. η κάμερα είναι επαρκής για τις ανάγκες μου, αν θέλω καλύτερες φωτογραφίες αγοράζω με 150 ευρώ μία 7 megapixels και κάνω την δουλειά μου... Όσο για το Symbian το χρησιμοποιώ 7 χρόνια τώρα (από το 7650) και ξέρω τί μεγάλη πατάτα είναι!!!! Καμία σχέση με το Mac λειτουργικό του iphone. Αλλά αν θέλω να μιλήσω για το Symbian θα έρθω να επέμβω στα δικά σας θέματα. Μην ανησυχείς όμως, δεν θα το κάνω. Ποιός ασχολείται πλέον με άλλα κινητά;;;;
littlelouievegos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 το diamond δεν μου αρεσε καθολου καθολου....χαλια το gui του Εμενα παλι μια χαρα μου κανει και γενικα την βρισκω πολυ πιο ολοκληρωμενη συσκευη απο το i-phone 3g.. Αλλα περι ορεξεως .. Εξαρταται τι ζηταει κανεις απο το phoni του ..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 [...]Αλλα περι ορεξεως .. Εξαρταται τι ζηταει κανεις απο το phoni του .. Kαι αυτή η φράση είναι η ουσία και η απάντηση σε όλους τους κατά καιρούς 'διαπληκτισμούς'. Μερικούς τους καλύπτει το Α κινητό, μερικούς τους καλύπτει το Β, μερικούς τους καλύπτει το iPhone. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος "άσχετος" ή "fanboy" ή να του'χει γίνει πλύση στον εγκέφαλο. Αν σε καλύπτει, με γειά σου και χαρά σου. Αν δεν σε καλύπτει, να'σαι καλά. Το εκνευριστικό είναι οι διάφοροι τυχάρπαστοι και ως επί το πλείστον άσχετοι με το θέμα που μπαίνουν στο thread και αρχίζουν να επιτίθενται στους κατόχους των iPhone. Ρε παιδιά, δεν θέλετε; Μην το πάρετε. Γιατί πρέπει να πλακωθούμε; Γιατί να συμμετέχετε σε thread ενός προϊόντος που δεν έχετε και δεν θέλετε να αποκτήσετε;
soiramk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 ""Μάλλον σου πιάσαν τον κώλο!!!!""Ενα θα πω σας εχει κανει τοσο μεγαλη πληση εγκεφαλου το iphone που κανετε λες και ειναι δικο σας και οχι της apple απλα τραγικο.και φιλε οσο και αν δεν θες να το πιστεψεις τα νοκια υπεερτερουν του iphone και σε καμερα και σε ηχειο και σε bleutooth και το σιμπιαν ειναι απο τα καλυτερα λειτουργικα.μαλλον σ εσενα επιασαν τον κολο που εδωσες 500 ευρω μονο και μονο για να κουβαλας ενα ορθογωνιο κινητο που αν πεσει κατω μια φορα θα το κλαις με τα πλαστικα που ειναι φτιαγμενο.... Φοβερό το αλουμίνιο του Ν95!!! Τι άλλο θα πείτε ρε παιδιά... Έλεος δλδ!
tempo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 παιδιά νομίζω ότι δεν πρέπει να μαλώνουμε άλλα απλά να συζητάμε τα + και - του κάθε κινητού. Εγώ δηλώνω ενθουσιασμένος με το iphone σε πολλά πράγματα που με ενδιαφέρουν πραγματικά ενώ τα υπόλοιπα (πχ MMS) δεν τα ήθελα και δεν τα χρησιμοποιούσα. Πάντως να πω ένα - του iphone που διαπίστωσα σήμερα. To wifi του είναι εξαιρετικά αδύναμο. Το είχα δίπλα-δίπλα με ένα Nokia σειρά Ν και εκείνο έπιανε 5 δίκτυα και το iphone 2. Επίσης σπίτι το συγκρίνω με τον φορητό, το PSP και τα δίκτυα wifi που καταφέρνει να δει το iphone είναι πάντα λιγότερα.
lamarko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια , μπηκα στην σελιδα της vodafone και τα προγράμματα είναι μάμησέ τα. είμαι αγγλία λόγο σπουδών, έχω πάρει το iphone με συμβόλαιο(δεν το πουλούσανε με κάρτα, αλλά στις 16 Σεπτεμβρίου θα το πουλάνε). το συμβόλαιο μου είμαι με 39 ευρώ 600 min 500 sms και unlimited data(3g και wifi της Ο2)... Έτσι μάλιστα, όχι σαν της μαμοVodafone...
Loser Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 ...το συμβόλαιο μου είμαι με 39 ευρώ 600 min 500 sms και unlimited data(3g και wifi της Ο2)... και 2 χρόνια συμβόλαιο? στο site της O2 το συμβόλαιο που λες το δίνει με 35λίρες το μήνα = 43.35ευρώ για 18 μήνες, συν 99λίρες(122ευρώ) για το 8 και 159λίρες(197ευρώ) για το 16. Η vodafone hellas το δίνει με συμβόλαια 1 έτους εξού και η ποιο ακριβή τιμή του. Τις τιμές των συμβολαίων τις θεωρώ λογικές για την αγορά της Ελλάδος. Προσωπικά θα πληρώνω μια διαφορά 13ευρώ (αν θυμάμε σωστά) με το προηγούμενο πάγιό μου και θα έχω 30λεπτά δωρεάν παραπάνω + 500MB.
lamarko Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 δεν είναι 2 χρόνια είναι 18 μήνες, 1,5 χρόνια... οκ, εγώ θα πληρώνω 43 για 600 λεπτα, 500 μηνύματα και unlimited data και εσύ θα δίνεις 35 για 100 λεπτα 150 sms και 500 data...ποιο συμφέρει? ακομά και το ακριβότερο να πάρεις με 89,50 πάλι πίσω είναι η vodafone, έχεις 500 λεπτά, 250 sms και 1 gb τζάμπα...ποιο συμφέρει???? όσο αφορά το συμβόλαιο αυτό δεν με νοιάζει καθώς έτσι κι'άλλιώς αγγλία θα είμαι οπότε δεν με νοιάζει. τα λεπτα,τα μηνύματα και τα data θα τα χρειάζομαι. πάμε και αλλιώς 18επι 44+122=914 18επι 35+375=1005 άρα για να συγκρίνουμε ίδια διάρκεια συμβολαίων έχουμε και λέμε έχω καλύτερο πακέτο και μου κοστίζει φτηνότερα κατα 91 ευρώ, έχω 500 λεπτά παραπάνω,350 μηνύματα παραπάνω, και κάτι απεριόριστα data...ποιος είναι ο κερδισμένος????
mindtrapper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 άρα για να συγκρίνουμε ίδια διάρκεια συμβολαίων έχουμε και λέμεέχω καλύτερο πακέτο και μου κοστίζει φτηνότερα κατα 91 ευρώ, έχω 500 λεπτά παραπάνω,350 μηνύματα παραπάνω, και κάτι απεριόριστα data...ποιος είναι ο κερδισμένος???? Με τα εισιτήρια για να έρθεις Ελλάδα για διακοπές βγαίνει μια ή άλλη (Δεν κρατήθηκα sorry, συνεχίστε...)
Kostas75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα. Πριν λίγες ημέρες απέκτησα και εγώ ένα iPhone 3G. Ειλικρινά είναι πανέμορφη συσκευή και τεχνολογικά και λειτουργικά σε πολλά πράγματα πολύ μπροστά από άλλες συσκευές του παρελθόντος αλλά και του παρόντος. Όμως υπάρχουν πράγματα, γνωστά και άγνωστα (για μένα τουλάχιστον ήταν άγνωστα κάποια), που είναι από μικρές εώς μεγάλες ελλείψεις-παραλείψεις και δημιουργούν ερωτήματα, απογοήτευση και λίγο σύγχυση για συσκευή της εποχής μας: 1. (Γνωστό) Το Bluetooth μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο σαν hands free. Οπότε: α) Αποκλείεται η ανταλλαγή αρχείων, business cards κτλ. on the fly (στο "δρόμο", π.χ. συναντιέσαι με ένα φίλο για ένα καφέ και σου λέει ότι έχει μερικά καλά mp3s να σου δώσει να ακούσεις και τα έχει στο κινητό του. Δεν μπορείς να τα πάρεις γιατί απλά το bluetooth σου δεν δουλεύει και έτσι. β) Αποκλείεται να συνδέσεις στο iPhone 3G κάποιο π.χ. wireless bluetooth receiver (π.χ. Holux για όσους γνωρίζουν) ώστε να έχεις καλύτερο σήμα π.χ. μέσα στο αυτοκίνητο ή σε μια πιο δύσκολη περιοχή-σημείο. 2. (Άγνωστο) Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις SMS. Αποτέλεσμα: Εκτός των άλλων minor ρυθμίσεων για τα SMS δεν μπορείς να λάβεις αναφορά παράδοσης!! Τραγικό και απαράδεκτο λίγο. 3. (Άγνωστο για μένα) Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το iPhone 3G για browsing στο Vodafone Live! και στο Internet μέσω GPRS/3G. Απίστευτο και όμως αληθινό. Επίσης είναι μια "ακαταλαβίστικη" έλλειψη εφόσον η συσκευή φαίνεται να έχει τη δυνατότητα.. Τι να πει κανείς και για αυτό. 4. (Άγνωστο) Δεν υπάρχουν profiles για τη χρήση του κινητού, π.χ. "Γενικό", "Συνάντηση", "Αθόρυβο" κτλ. Το μόνο work-around που βρήκα είναι απλά να σιγάσεις τη συσκευή οπότε να έχει μόνο δόνηση π.χ. σε μια συνάντηση (meeting) στη δουλειά σου. 5. (Γνωστό) Δεν υποστηρίζονται ελληνικά σαν επίσημη γλώσσα της συσκευής ακόμη, οπότε γραφή ελληνικού SMS και sorting στα ελληνικά contacts (που μπορεί να τα έχετε περάσει μέσω π.χ. Outlook) ξεχάστε τα. ΕΥΤΥΧΩΣ οι φήμες λένε ότι μέσα σε 1-2 μήνες θα υπάρξει update που θα λύνει αυτό το θέμα. Για να δούμε... 6. (Γνωστό) Δεν υπάρχει δεύτερη κάμερα μπροστά ώστε να μπορείς να κάνεις video-κλήση. Θα μπορούσαν να το παρέχουν αυτό, χώρος διαθέσιμος υπάρχει, π.χ. πάνω δεξιά της συσκευής, για μια μικρή τυπική καμερούλα να μπορεί να σε βλέπει και ο άλλος. Χαζή και "ακαλαβίστικη" πάλι έλλειψη για μια συσκευή αυτού του "βεληνεκούς". Τόσο δύσκολο ήταν να υπάρχει;;;; Αυτά πιστεύω είναι που ενδιαφέρουν τους υποψήφιους αγοραστές της συσκευής. Τώρα τα ξέρετε, αποφασίστε αν μπορείτε να "ζήσετε" με αυτά αν προχωρήσετε στην αγορά του. Εμένα με ενοχλούν κυριότερα η έλλειψη ελληνικών (θα διορθωθεί), η έλλειψη αναφοράς παράδοσης στα SMS, η μη δυνατότητα video-κλήσης (δεν διορθώνεται ποτέ αφού δεν υπάρχει μπρος κάμερα), αλλά και η μη δυνατότητα browsing στο VF Live! (μάλλον θα διορθωθεί και αυτό στο μέλλον) και Internet μέσω GPRS/3G. Δεν είναι και λίγα.. ας ελπίσουμε σύντομα σε διορθωτικά firmwares πάνω σε αυτά γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, πρωτοποριακή, όμορφη και πρωτότυπη συσκευή και είναι κρίμα να υπονομεύεται έτσι λόγω "ιδιότροπων" ελλείψεων-παραλείψεων.
Loser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ...πάμε και αλλιώς18επι 44+122=914 18επι 35+375=1005... δεν είπα ότι τα συμβόλαια είναι φθηνά, είπα ότι είναι ικανοποιητικά για την Ελληνική αγορά. Δες τα υπόλοιπα συμβόλαια της vodafone σε τι τιμές είναι, δες και τα συμβόλαια της O2. Θα δεις ότι η διαφορές που λες υπάρχουν και στα μη iphone προγράμματα. ΑΛΛΑ και πάλι δεν μπορείς να κάνεις αυτή την πράξη γιατί μετά τον πρώτο χρόνο είμαστε ελεύθεροι να αλλάξουμε συμβόλαιο, εταιρία,.... Άρα είναι 35*12+375=795 1. (Γνωστό) Το Bluetooth μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο σαν hands free. Οπότε:α) Αποκλείεται η ανταλλαγή αρχείων, business cards κτλ. on the fly (στο "δρόμο", π.χ. συναντιέσαι με ένα φίλο για ένα καφέ και σου λέει ότι έχει μερικά καλά mp3s να σου δώσει να ακούσεις και τα έχει στο κινητό του. Δεν μπορείς να τα πάρεις γιατί απλά το bluetooth σου δεν δουλεύει και έτσι. β) Αποκλείεται να συνδέσεις στο iPhone 3G κάποιο π.χ. wireless bluetooth receiver (π.χ. Holux για όσους γνωρίζουν) ώστε να έχεις καλύτερο σήμα π.χ. μέσα στο αυτοκίνητο ή σε μια πιο δύσκολη περιοχή-σημείο... Για το BT έχουν γραφτεί πολλά, κατά την γνώμη μου , ποτέ δεν θα το δούμε πλήρως υλοποιημένο στο iPhone. Η Apple, για άλλη μια φορά, ποντάρει σε μια συγκεκριμένη τεχνολογία το Wi-Fi. Αν θες να ανταλλάξεις αρχεία κάντο μέσω wi-fi και όχι bt. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple κάνει τέτοια κίνηση (βλ. firewire-usb,κ.α.) και θα δείξει αν θα της βγει επιτυχημένη ή όχι. Πάντος εντύπωση μου έκανε και αυτό το άρθρο στο IEEE Spectrum για το θέμα Wi-fi και Bluetooth. Τέλος αυτό που μου αγάπησα στο iPhone είναι ότι το έβγαλα από την συσκευασία του,το σύνδεσα με το macbook, το έκανα register, πάτησα sync και βγήκα για καφέ με όλη την μουσική που είχα στο ipod και όλα τα τηλέφωνά μου περασμένα στο κινητό. Ούτε περίμενε να φορτίσει, ούτε φασαρίες για να βάλεις τα τηλέφωνα στο κινητό, ΑΠΛΑ έπαιξε.
LL_NEO Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μερικούς τους καλύπτει το Α κινητό, μερικούς τους καλύπτει το Β, μερικούς τους καλύπτει το iPhone. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος "άσχετος" ή "fanboy" ή να του'χει γίνει πλύση στον εγκέφαλο. Αν σε καλύπτει, με γειά σου και χαρά σου. Αν δεν σε καλύπτει, να'σαι καλά. Ναι σκύλο, αλλά φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα απο τους μπατζανάκηδες του Jobs, αν τα κινητά με WM είχαν τους μισούς περιορισμούς απο αυτούς που έχει το iphone? Νομίζω ότι πολλούς τότε θα τους πείραζε το γεγονός ότι η κάμερα είναι παπάρια, η Apple κάνει σα μαλακισμένο 8χρονο και δεν αναιρεί τους περιορισμούς χρήσης στο SDK (κάτι που είναι συνήθης πρακτική όταν πλέον έχει βγει στην αγορά ένα προιόν), το γεγονός ότι οι ver 2.0.2.01,2.02 είναι για τον φούτσο καβάλα και τα @@ σπιρούνια κτλ κτλ κτλ. Αν εσένα αυτά (και όλα τα άλλα προβλήματα/ελλείψεις) που έχει βγάλει αυτή η μ@λ@κία δε σε πείραζαν ακόμα και αν δεν είχε το μήλο πάνω αλλά πχ το σήμα της samsung τότε θα σου πω ότι είσαι σωστός. (Μαζόχας μεν αλλά) σωστός. Αλλιώς τότε μπαίνουμε στα χωράφια του fanboyσμου. Προσωπικά το έχω σιχαθεί. Του έχω δώσει διορία μέχρι το 2.1 update. Αν και τότε δε με κερδίσει θα το κάνω media player και θα πάρω το diamond. Να το κάνει υπόθετο ο βλακέντιος ο Jobs.
Steven Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ντάξει ρε συ LL..το τραβάς λίγο. Και εμένα μου την δίνει όταν κάνει 4-5 sec να φορτώσει τα contacts και γενικά τα υπόλοιπα bugs που έχει, αλλά κάποιες φορές πρέπει να βλέπουμε και αντικειμενικά την πραγματικότητα... Οι 2.0.1 και 2.0.2 ασχολήθηκαν με άλλα ζητήματα και όχι με αυτό, όπως πχ το σήμα λήψης 3G και τα προβλήματα που υπήρχαν στις US of A. Επίσης, λέω αντικειμενικά γιατι έγινε major update σε hardware και software..blablabla. Ναι τα έχουμε ακούσει πολλές φορές και ίσως δεν θα έπρεπε να είναι δικαιολογία, αλλά δυστηχώς είναι με την πίεση που υπάρχει στην σημερινή αγορά για το launch των καινούριον προιόντων.. Και σκέψου ότι σε 2 μήνες θα έχουμε 3 firmware updates... Ειναι ΠΟΛΛΑ και δεν το κάνει κάθε εταιρεία αυτό! Ευελπιστώ αύριο να έχουμε το 2.1 και να λυθούν όλα τα προβλήματα, αλλά όπως και να έχει εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος... Και dude άμα σε ένοχλει η ταχύτητα του iPhone, dont touch the diamond... Θα το πετάξεις στον τοίχο σε 1 μέρα.. Τα ζα μας πάν αργά είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.