-NetHawk- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 @Κυριακος: Χωρις παρεξηγηση,αλλα μαλλον δεν αντιλαμβανεσαι οτι εχεις μπει εσυ σε ενα thread για το iphone 2 και το μονο που κανεις ειναι να το κραζεις...Σαφως και υστερει σε καποιους(πολλους?) τομεις σε συγκριση με αλλα κινητα αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι βρισκεσαι στο thread για το iphone 2!!! Επισης οπως πολυ σωστα ειπωθηκε προηγουμενως δεν προκειται απλα για ενα κινητο.Αποτελει gadget/φετιχ οπως θες πεσ΄το.Δυστυχως φιλε μου κινητο στα λεφτα του iphone 1(200-300$ απο ebay) που να εχει εστω παραπλησιες δυνατοτητες δεν υπαρχει.
light360 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Και καλά όλα αυτά ,αλλα φανταστείτε πόσο πληρώνετε μηνιαία για κινητη τηλεφωνία. Εντάξυ κατι παραπάνω και θα έχετε απεριώρηστο mobile internet (και οχι αυτά τα 12ευρω το mb) . Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε κανονικά αν συμφέρει ή όχι. Τώρα για τα 60 ευρώ που είπε κάπιος πιο πανω, μια εξήγηση είναι οτι μπορεί να βγάλουν περισότερα απο 1 συμβόλαια και 60 ευρώ/μήνα να έχει το άκριβότερο.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Τελευταιο ποστ εδω μεσα για να μην σας χαλαω την ομορφη ατμοσφαιρα...δεν κραζω αναφερω καποια αρνητικα σημεια και ελλειψεις που εμενα και πολλους αλλους ενοχλουν. Ενα thread για το οτιδηποτε δεν ειναι για να μπαινουν ατομα θετικα προδιατεθειμενα και να εκθειαζουν παραλλειποντας τα οποια μελανα σημεια. Ειναι για να ακουγονται τοσο τα θετικα οσο και τα αρνητικα ωστε καποιος που ενδιαφερεται να αποκτησει τη συσκευη να εχει τη πληρη εικονα. Αυτα και τελος απο εμενα...
Psyx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μαλιστα δηλαδη να υποθεσω οτι ολοι ειναι σαν και εσενα...ατομα που δεν τους ενδιαφερουν ελλειψεις οπως κλειδωμενο bluetooth,κακη καμερα χωρις βιντεοσκοπηση και πολλα αλλα και επιπροσθετα με τη δυνατοτητα να το παρουν απο το εξωτερικο! Οντως με καλυψες...οτι εισαι fanboy. Και φυσικα αμα πιστευεις οτι σκετη η συσκευη θα εχει 300? τοτε εισαι βαθεια νυχτωμενος. Τεσπα τσαμπα τη κανουμε αυτη τη κουβεντα γιατι ειναι προφανες πως οτι και να σου πω εσυ θα τσαμπουνας μονιμα τα φοβερα επιχειρηματα "ειναι Apple" και "Ελα μωρε και τι με νοιαζει;"Εδω ενας αλλος χαιροταν που ανεβηκε η μετοχη της Apple λες και θα επαιρνε μερισμα! Τουλαχιστον αυτη την φορα θα εχει αποσπωμενη μπαταρια;Εκτος βεβαια και αν διορθωνεται και αυτο μεσω software! αν δεις τα ποστ μου, ούτε μία φορά δεν είπα "ειναι Apple" και "Ελα μωρε και τι με νοιαζει;"... αντίθετα, σε όσους έφερα iphone, ξέρανε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ τι ελλείψεις έχει η συσκευή γιατί πολύ απλά φρόντισα να τους ενημερώσω... το οτι λέω οτι δεν με απασχολούνε οι ελλείψεις είναι αλήθεια... οχι πως αν η apple αποφάσιζε να τις καλύψει θα με χαλούσε... για να καταλάβεις πόσο δεν είμαι fanboy, θα μπορούσα άνετα να έχω iphone από πέρυσι το καλοκαίρι που βγήκε... το είχανε φίλοι από τους πρώτους Ελλάδα, το είχα δει και δεν ψηνόμουνα λόγω έλλειψης 3G (όχι για βιντεοκλήσεις, αλλά για σερφάρισμα), bluetooth και file transfers... ειλικρινά το πήρα μόνο και μόνο επειδή πήγε η αδερφή μου usa και με ρώτησε "τι να σου φέρω;"... ε με 250 ευρώ φτήνια ήτανε οτι πιο εύκολο... δεν έχω πάρει ποτέ προϊόν της apple λόγω της παπαριάς που λέγετε itunes... αλλά φίλε ότι και να λέμε, αν δεν το έχεις το κινητό δεν μπορείς να καταλάβεις... συνεχίζεις όμως να απαντάς επιλεκτικά και βαριέμαι να σου κάνω την ίδια ερώτηση τρίτη φορά... btw τι κινητό έχεις? και πες μου αν θες και ένα μοντέλο κινητού που θεωρείς ολοκληρωμένο...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Και καλά όλα αυτά ,αλλα φανταστείτε πόσο πληρώνετε μηνιαία για κινητη τηλεφωνία. Εντάξυ κατι παραπάνω και θα έχετε απεριώρηστο mobile internet (και οχι αυτά τα 12ευρω το mb) . Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε κανονικά αν συμφέρει ή όχι. Τώρα για τα 60 ευρώ που είπε κάπιος πιο πανω, μια εξήγηση είναι οτι μπορεί να βγάλουν περισότερα απο 1 συμβόλαια και 60 ευρώ/μήνα να έχει το άκριβότερο. Ακριβώς! Ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός θα υπάρχουν και τα αντίστοιχα προγράμματα. Προσωπικά ήδη πληρώνω αρκετά για τη σύνδεση στη Vodafone + το πάγιο για την 3G data card με 5GB/μήνα προς 29ευρώ επιπλέον! Οπότε σε αυτή την περίπτωση, ακόμη και ένα πάγιο των 60 ευρώ με απεριόριστα data θα μου κόστιζε λιγότερα από όσα δίνω τώρα!
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Το κινητό πιστεύω θα είναι στα ίδια αν όχι -λίγο- λιγότερα απο πρίν για να το πάρετε στο χέρι -με πρίν-... Δε θα δώσουνε τέτοια συσκευή για 200 δολλάρια, ποτέ... εννοείται πως θα θελήσουνε να υπογράψουμε συμβόλαιο... είπαμε... affordable αλλα αυτό θα ήτανε κλεψιά
thomanaki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 μη βιαστείτε μόνο, οι τιμές(συν προσφορές) κατεβάζουν τις τιμές κατακόρυφα-αυτό για όποιον θέλει να πληρώσει και το νοίκι του στην ώρα του.
light360 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 μη βιαστείτε μόνο, οι τιμές(συν προσφορές) κατεβάζουν τις τιμές κατακόρυφα-αυτό για όποιον θέλει να πληρώσει και το νοίκι του στην ώρα του. Μα iphone είναι γίνεται να κρατηθούμε?
Freakster Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Θέμα: Vodafone: Το iPhone 3G στην Ελλάδα «αργότερα μέσα στο 2008» Σχεδόν ταυτόχρονα με τη χθεσινή «αποκάλυψη» του iPhone 3G, τα περισσότερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας με τα οποία θα συνεργαστεί η Apple για τη διάθεσή του, έσπευσαν να... διαδώσουν την «χαρμόσυνη» είδηση. Ανάμεσα σε αυτά και η Vodafone, που όπως ήταν ήδη γνωστό, πρόκειται να διαθέσει στην ελληνική αγορά το δεύτερο iPhone. Sτην Ελλάδα η εν λόγω συσκευή θα φθάσει στις προθήκες των καταστημάτων «αργότερα μέσα στο 2008». Πλήρεις λεπτομέρειες για συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης «θα γίνουν γνωστές σε σύντομο διάστημα από την κάθε θυγατρική εταιρεία της Vodafone». Μέχρι τότε, η Αυστραλία, η Ιταλία, η Νέα Ζηλανδία και η Πορτογαλία θα είναι οι πρώτες χώρες όπου οι συνδρομητές θα μπορούν να αποκτήσουν το iPhone, μέσω του δικτύου της Vodafone, στις 11 Ιουλίου. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το τηλέφωνο της Apple θα διατίθεται από το κόκκινο δίκτυο τόσο με συμβόλαιο, όσο και με «καρτοκινητές» συνδέσεις, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν «οικονομικά πακέτα δεδομένων». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πελάτες της Vodafone σε όλες τις χώρες όπου αυτή θα διαθέσει τη συσκευή, θα μπορούν μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνουν προεγγραφή για το iPhone 3G είτε online μέσω Διαδικτύου, είτε απευθείας στο δίκτυο καταστημάτων της Vodafone. «Είμαστε πραγματικά πολύ ενθουσιασμένοι που σήμερα είμαστε σε θέση να διαθέσουμε το iPhone 3G σε πολλούς πελάτες μας στην Ευρώπη και τις αναδυόμενες αγορές» δήλωσε ο Frank H. Rövekamp Global Chief Marketing Officer, του Vodafone Group. Και προσέθεσε, «Το ευρύ, αξιόπιστο και υψηλών ταχυτήτων δίκτυο της Vodafone σημαίνει ότι οι συνδρομητές μπορούν να γίνουν αποδέκτες μίας φανταστικής εμπειρίας επικοινωνίας και διαδικτύου με το iPhone 3G». «Είμαστε πραγματικά ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με τη Vodafone, τη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής επικοινωνίας παγκοσμίως, για τη διάθεση του iPhone 3G σε δέκα αγορές σε παγκόσμιο επίπεδο» είπε ο Tim Cook, Apple's COO. «Ανυπομονούμε να φέρουμε αυτό το επαναστατικό κινητό τηλέφωνο στα χέρια ακόμα περισσότερων συνδρομητών». Καθώς το συγκεκριμένο θέμα σχετίζεται άμεσα με την χθεσινή πρεμιέρα του iPhone 3G, θα πρέπει να μεταβείτε στο σχετικό θέμα για τυχόν σχόλια. myphone.gr Now we're talking
dali13gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Τελευταιο ποστ εδω μεσα για να μην σας χαλαω την ομορφη ατμοσφαιρα...δεν κραζω αναφερω καποια αρνητικα σημεια και ελλειψεις που εμενα και πολλους αλλους ενοχλουν. Ενα thread για το οτιδηποτε δεν ειναι για να μπαινουν ατομα θετικα προδιατεθειμενα και να εκθειαζουν παραλλειποντας τα οποια μελανα σημεια. Ειναι για να ακουγονται τοσο τα θετικα οσο και τα αρνητικα ωστε καποιος που ενδιαφερεται να αποκτησει τη συσκευη να εχει τη πληρη εικονα. Αυτα και τελος απο εμενα... Δεν απάντησες όμως στη δική μου ερώτηση. Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ το iPhone ή απλά το κρίνεις από τα χαρακτηριστικά του; Πάω στοίχημα ότι όταν βγήκε το τούβλο Ν95, έκανες θετικότατα σχόλια για την "υπερσυσκευή" της Nokia.
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δεν απάντησες όμως στη δική μου ερώτηση. Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ το iPhone ή απλά το κρίνεις από τα χαρακτηριστικά του; Δεν έχει αυτός, έχω εγώ... για πες μας τώρα που το πας;
kavaliotis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δηλαδη απο οτι καταλαβα σημασια εχει οτι παιρνεις iphone...και ας ισχυουν ολα οσα εγραψα προηγουμενως. Και αληθεια αυτο το "δεν εχω επαφη με την αγορα" σημαινει οτι δεν ειμαι προβατο να πηγαινω να παιρνω μια συσκευη μονο και μονο για το ονομα που εχει και για να πουλαω μοστρα στους φιλους μου; Ε τοτε ναι δεν "εχω επαφη με την αγορα"... Τεσπα οπως εγραψε ενας φιλος προηγουμενως ακρη δεν προκειται να βγει με καποιους απο εσας.Οτι και να σας πουνε η μονιμη απαντηση θα ειναι "ελα μωρε τι να το κανεις αυτο;". Εδω φτασαμε στο σημειο να λεμε οτι ελα μωρε τι να την κανεις την ανταλλαγη αρχειων(!!!). Θα κανω μια τελευταια προσπαθεια να βγαλω ακρη...ενα χρονο μετα το πρωτο iphone βγηκε η νεα εκδοση και το μονο που βαλανε ειναι gps και 3g χωρις δυνατοτητα βιντεοσκοπησης αντε και τον αυξημενο αποθηκευτικο χωρο! Αμα ηταν οποιαδηποτε αλλη εταιρια και εκανε κατι τετοιο θα κραζατε ναι ή ου; Ρε φιλε ειναι φανερο οτι δεν σου αρεσει η συσκευη, γιατι προσπαθεις να μας πεισεις και εμας? Προβατα δεν ειμαστε, προβατα θα ημασταν αν ακουγαμε iPhone και τρεχαμε να το παρουμε χωρις να ψαξουμε τα παντα για αυτο. Απο τις συζητησεις μας εδω περα ελπιζω να καταλαβες οτι αυτο κανουμε, δηλαδη μαθαινουμε τα θετικα και τα αρνητικα της συσκευης και αναλογα ειτε ικανοποιουμαστε και το αγοραζουμε ειτε αλλαζουμε γνωμη. Και εγω πχ ηθελα παντα να εχω ενα iPod αλλα ειδα οτι τελικα θα μου ειναι αχρηστο γιατι εχω παντα μαζι μου το κινητο μου και ακουω απο εκεινο, οποτε το να εχω 2 συσκευες μαζι μου μονο μπελας θα ητανε. Και δεν πηρα ποτε. Τωρα με το iPhone, θελω να συνδυασω μια πανεμορφη συσκευη τηλεφωνου με ενα ωραιο mp3 player και μια ωραια συσκευη για γρηγορο "anywhere you are" internet! εδώ δίνει το N82 με 0.78και εδώ το iphone για 0,94 η τιμή 1.36 που αναφέρεις φαντάζομαι ότι την βρίκες στο site της nokia Η διαφορά ανάμεσα στις τιμές προκείπτει γιατί το cnet εννοεί μάλλον τη μέση τιμή του SAR ενώ στο site της nokia αναφέρουν την μέγιστη τιμή του. Συμφωνα με την επισημη Νοκια, το SAR του Ν82 ειναι 1.36 Watts/kg και αυτο ειναι 100% σιγουρο μετα απο 1000αδες παραπονα που δεχτηκε η Νοκια για το οτι δεν λενε ακριβως την τιμη του. Οποτε αυτο να παρεις σαν βαση, μιας και αυτο μας ενδιαφερει, ολα τα κινητα αναφερουν παντα την μεγιστη τιμη της συσκευης. Ενδεικτικα αναφερω οτι το LG KG800, το γνωστο Chocolate, εχει 0.12! Μιλαμε για καψιμο εγκεφαλου το 1.36 οταν η Αυστραλια εχει οριο το 1.6! Τωρα ευρωπη και αμερικη εχουν οριο 2.0 γιατι μαλλον οι μιζες ειναι μεγαλυτερες! iPhone Scratch/Crash Test - PC World iPhone Crash Test... είναι λίγο extreme το συγκεκριμένο τεστ αλλά αντιλαμβάνεσαι τις αντοχές του iphone όσο για το μέγεθος μια χαρά βολικό είναι... Μακαρι να ειναι γερο! Κανονικά το αντίθετο θα έπρεπε να γινόταν.Και 0,97 sar είναι πολύ ή όχι ?Ρωτάω γιατι δέν το έχω ψάξει το θέμα . Στο pdf για το iPhone βλεπω 1.39 SAR ... Τρελο νουμερο παιδια... 1.6 ειναι το οριο...
dali13gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δεν έχει αυτός, έχω εγώ... για πες μας τώρα που το πας; Κι εσύ ποιός είσαι; Ο περίεργος άλλος εαυτός του GLEZAKOS? Δεν το πάω πουθενά, από μόνο του πάει. Και δεν αφορά μόνο τον φίλο αλλά όλους όσους κάνουν κριτική σε κάτι χωρίς να έχουν ιδία άποψη. Μου θυμίζει την κριτική που γίνεται στα αυτοκίνητα: "Hyundai? Πλάκα με κάνεις; Σιγά μην πάρω τη μούφα". Άσχετα αν Hyundai & Kia είναι οι πρώτες εταιρείες σε αξιοπιστία. Είναι η ίδια ακριβώς λογική. Παίρνω το specs sheet του iPhone και βλέπω τι δεν έχει. Δεν έχει 2η κάμερα; Μούφα. Δεν έχει MMS? Μούφα. Δεν έχει αποστολή αρχείων με ΒΤ? Μούφα. Βέβαια μπορεί να έχει την καλύτερη ποιότητα από τα κινητά που κυκλοφορούν(τουλάχιστον το πρώτο), την καλύτερη οθόνη και τέλος το απίστευτο interface που όμοιο θα κάνουν πολλά χρόνια να φτάσουν οι άλλες εταιρείες αλλά "αφού δεν έχει 2η κάμερα, τι με λες τώρα." Εκεί το πάω. Πες μου έναν χρήστη iPhone που δεν εντυπωσιάστηκε και είπε ότι το πουλάει για να πάρει κάτι άλλο. Αλλά να διαβάζω ότι είναι μούφα, χωρίς να το έχει χρησιμοποιήσει αυτός που το λέει, είναι υπερβολικό. Έχω "μαλώσει" με χρήστες Windows γιατί έλεγαν ότι τα Vista είναι άθλια ενώ εγώ υποστήριζα ότι είναι μια χαρά λειτουργικό και καλύτερα από τα XP. E, οι μισοί δεν τα είχαν χρησιμοποιήσει καν, απλά διάβαζαν διάφορα αριστερά και δεξιά και τα αναπαρήγαγαν. Σημείωση: Εγώ είμαι Mac user.
soiramk Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Κι εσύ ποιός είσαι; Ο περίεργος άλλος εαυτός του GLEZAKOS? Δεν το πάω πουθενά, από μόνο του πάει. Και δεν αφορά μόνο τον φίλο αλλά όλους όσους κάνουν κριτική σε κάτι χωρίς να έχουν ιδία άποψη. Μου θυμίζει την κριτική που γίνεται στα αυτοκίνητα: "Hyundai? Πλάκα με κάνεις; Σιγά μην πάρω τη μούφα". Άσχετα αν Hyundai & Kia είναι οι πρώτες εταιρείες σε αξιοπιστία. Είναι η ίδια ακριβώς λογική. Παίρνω το specs sheet του iPhone και βλέπω τι δεν έχει. Δεν έχει 2η κάμερα; Μούφα. Δεν έχει MMS? Μούφα. Δεν έχει αποστολή αρχείων με ΒΤ? Μούφα. Βέβαια μπορεί να έχει την καλύτερη ποιότητα από τα κινητά που κυκλοφορούν(τουλάχιστον το πρώτο), την καλύτερη οθόνη και τέλος το απίστευτο interface που όμοιο θα κάνουν πολλά χρόνια να φτάσουν οι άλλες εταιρείες αλλά "αφού δεν έχει 2η κάμερα, τι με λες τώρα." Εκεί το πάω. Πες μου έναν χρήστη iPhone που δεν εντυπωσιάστηκε και είπε ότι το πουλάει για να πάρει κάτι άλλο. Αλλά να διαβάζω ότι είναι μούφα, χωρίς να το έχει χρησιμοποιήσει αυτός που το λέει, είναι υπερβολικό. Έχω "μαλώσει" με χρήστες Windows γιατί έλεγαν ότι τα Vista είναι άθλια ενώ εγώ υποστήριζα ότι είναι μια χαρά λειτουργικό και καλύτερα από τα XP. E, οι μισοί δεν τα είχαν χρησιμοποιήσει καν, απλά διάβαζαν διάφορα αριστερά και δεξιά και τα αναπαρήγαγαν. Σημείωση: Εγώ είμαι Mac user. +1 Έτσι ακριβώς!
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Κι εσύ ποιός είσαι; Ο περίεργος άλλος εαυτός του GLEZAKOS? Εγώ είμαι ένας από αυτούς που γράφει όταν βλέπει κάτι τύπους σαν και σένα να υποστηρίζουν μια εταιρία λες και είναι δική τους. Δεν το πάω πουθενά, από μόνο του πάει. Και δεν αφορά μόνο τον φίλο αλλά όλους όσους κάνουν κριτική σε κάτι χωρίς να έχουν ιδία άποψη. Μου θυμίζει την κριτική που γίνεται στα αυτοκίνητα: "Hyundai? Πλάκα με κάνεις; Σιγά μην πάρω τη μούφα". Άσχετα αν Hyundai & Kia είναι οι πρώτες εταιρείες σε αξιοπιστία. Είναι η ίδια ακριβώς λογική. Παίρνω το specs sheet του iPhone και βλέπω τι δεν έχει. Δεν έχει 2η κάμερα; Μούφα. Δεν έχει MMS? Μούφα. Δεν έχει αποστολή αρχείων με ΒΤ? Μούφα. Βέβαια μπορεί να έχει την καλύτερη ποιότητα από τα κινητά που κυκλοφορούν(τουλάχιστον το πρώτο), την καλύτερη οθόνη και τέλος το απίστευτο interface που όμοιο θα κάνουν πολλά χρόνια να φτάσουν οι άλλες εταιρείες αλλά "αφού δεν έχει 2η κάμερα, τι με λες τώρα." Εκεί το πάω. Πες μου έναν χρήστη iPhone που δεν εντυπωσιάστηκε και είπε ότι το πουλάει για να πάρει κάτι άλλο. Αλλά να διαβάζω ότι είναι μούφα, χωρίς να το έχει χρησιμοποιήσει αυτός που το λέει, είναι υπερβολικό. Έχω "μαλώσει" με χρήστες Windows γιατί έλεγαν ότι τα Vista είναι άθλια ενώ εγώ υποστήριζα ότι είναι μια χαρά λειτουργικό και καλύτερα από τα XP. E, οι μισοί δεν τα είχαν χρησιμοποιήσει καν, απλά διάβαζαν διάφορα αριστερά και δεξιά και τα αναπαρήγαγαν. Σημείωση: Εγώ είμαι Mac user. Εγώ το πήρα και το έδωσα, αμέσως κιόλας. Και τι με αυτό δηλαδή; Το πρόβλημα το δικό μου δεν είναι το iphone αλλά ότι δικαιολογείται την apple για ότι κάνει λες και είναι αλάθητη ή λες και δεν κάνει μαλακίες. Είναι δυνατόν να μην έχει mms ή αναφορά ένα κινητό; Δεν μιλάω για μπαταρίες, κάμερες και δεύτερες κάμερες... Ναι, μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτά και παραμένει ένα κορυφαίο gadget αλλά όχι και να εθελοτυφλούμε. Πολλοί βγάζουν άχρηστη την μεταφορά αρχείων και μετά από λίγο ρωτάνε αν υπάρχει εφαρμογή για αυτή τη δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.