Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
ναι κάθε application το κάνει.

Έκανα εγκατάσταση ένα application πριν το εμφανίσει άλλα δεν ξέρω αν φταίει αυτό

Ποιο?Aμφιβαλλω αν φταιει αυτο αλλα ας το ψαξουμε.Δοκιμασε να κατεβασεις το bossPrefs,να τρεξεις το More-->Fix User Dir Permissions και να κανεις ενα restart.

να πω εδώ ότι τα contacts δεν υπάρχουν στο outlook γιατί τα είχα όλα στην sim την πρώτη φορά που την έβαλα στο iphone και έτσι τα πέρασα απο την sim

Απο τοτε που τα περασες στο iphone δεν εχεις κανει sync με το itunes?Αν ναι,λογικα τα εχει ηδη κανει back up.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παίδες πήρα και εγώ το i-phone εχθές και από τα πολλά προβλήματα που συνάντησα και που βρήκα απάντηση σε λίγα από αυτά, έχω να κάνω και μια άλλη ερώτηση βάζω μια sim κάρτα της Wind που έχει μέσα contacts όταν την βάζω στο i-phone δεν τα κατεβάζει στο κινητό όπως γίνονταν και μετά άλλα κινητά που έχω. Υπάρχει καμιά λύση για αυτό? και επίσης βάζω να συνδέσω το blue tooth hands free που έχω και που είναι το i-tech clip v φτάνω στο σημείο που μου ζητάει το Pin το βάζω πατώ connect άλλα αυτό μένει εκεί επί 20 λεπτά προσπαθεί να κάνει connect.

Δημοσ.
Ποιο?Aμφιβαλλω αν φταιει αυτο αλλα ας το ψαξουμε.Δοκιμασε να κατεβασεις το bossPrefs,να τρεξεις το More-->Fix User Dir Permissions και να κανεις ενα restart.

Απο τοτε που τα περασες στο iphone δεν εχεις κανει sync με το itunes?Αν ναι,λογικα τα εχει ηδη κανει back up.

φίλε μου το τηλέφωνο δεν είναι jailbroken οπότε νομίζω ότι αυτό που προτείνεις δεν γίνεται στο δικό μου τηλ ή μήπως κάνω λάθος?

δεν έχω κάνει sync με το itunes, θα το δοκιμάσω άλλα φοβάμαι μην χάσω τις επαφές. Πως κάνω το restore απο το itunes?

• Moderators
Δημοσ.
φίλε μου το τηλέφωνο δεν είναι jailbroken οπότε νομίζω ότι αυτό που προτείνεις δεν γίνεται στο δικό μου τηλ ή μήπως κάνω λάθος?

Αν δεν ειναι jaibroken,οντως δεν μπορεις να το κανεις αυτο που λεω.(Καιρος να το"αναβαθμισεις",δεν εχεις να χασεις απολυτως τιποτα με το jaibreak;))

δεν έχω κάνει sync με το itunes, θα το δοκιμάσω άλλα φοβάμαι μην χάσω τις επαφές. Πως κάνω το restore απο το itunes?

Θα σ ενημερωσει αν ειναι να σβησει επαφες,μην ανησυχεις.

Κανε μια βολτα στο wiki για restore και λοιπες πληροφοριες.Αν εχεις απορια,postαρε την.

• Moderators
Δημοσ.
φίλε μου εδώ http://support.apple.com/kb/HT1414?locale=el_GR λέει ότι θα χάσω και τις επαφές!!!

Οπως ειπα και πριν,θα τις χασεις οταν κανεις το restore φυσικα,αλλα με το που θα κανεις sync θα επανελθουν στην κατασταση που ηταν την τελευταια φορα που εκανες sync.Με αλλα λογια,κανε ενα sync τωρα,restore, και sync μετα και θα εχεις ολα τα contacts/sms σου.Τo χω κανει αμετρητες φορες,δουλευει μια χαρα.

Whenever you restore your iPhone or iPod touch, Apple highly recommends that you perform a sync prior to restoring in order to back up any changes since your last sync. If you have movie rentals on the device, see this document before restoring.

Δημοσ.
Οπως ειπα και πριν,θα τις χασεις οταν κανεις το restore φυσικα,αλλα με το που θα κανεις sync θα επανελθουν στην κατασταση που ηταν την τελευταια φορα που εκανες sync.Με αλλα λογια,κανε ενα sync τωρα,restore, και sync μετα και θα εχεις ολα τα contacts/sms σου.Τo χω κανει αμετρητες φορες,δουλευει μια χαρα.

Whenever you restore your iPhone or iPod touch, Apple highly recommends that you perform a sync prior to restoring in order to back up any changes since your last sync. If you have movie rentals on the device, see this document before restoring.

σωστά τα λες και κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ. Αυτό που με απασχολεί φίλε μου είναι ότι οι επαφές μπήκαν στο τηλ. κατευθείαν απο την SIM και ποτέ δεν έχει συνχρονιστεί το τηλ. με το outlook. Αυτό με φοβίζει μόνο...

• Moderators
Δημοσ.
σωστά τα λες και κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ. Αυτό που με απασχολεί φίλε μου είναι ότι οι επαφές μπήκαν στο τηλ. κατευθείαν απο την SIM και ποτέ δεν έχει συνχρονιστεί το τηλ. με το outlook. Αυτό με φοβίζει μόνο...

Δοκιμασε να κανεις sync με το itunes.Αν παει να σου σβησει contacts σε ενημερωνει πρωτα και σε ρωταει αν θελεις να συνεχισεις!

Πως περνουσες την μουσικη/βιντεο στο iphone βρε αφιλοτιμε χωρις itunes και sync απο τοτε που το πηρες?:-);)

Δημοσ.

μουσική και φωτο περνούσα με το itunes.

Τις επαφές δεν έβαλα με το itunes!

10 δευτερόλεπτα πατημένο το κουμπί Υπνου/Αφύπνισης και Κουμπί Αφετηρίας για hard reset.

Χάνονται οι επαφές με τον τρόπο αυτό?

• Moderators
Δημοσ.
μουσική και φωτο περνούσα με το itunes.

Τις επαφές δεν έβαλα με το itunes!

10 δευτερόλεπτα πατημένο το κουμπί Υπνου/Αφύπνισης και Κουμπί Αφετηρίας για hard reset.

Χάνονται οι επαφές με τον τρόπο αυτό?

Xμμ εννοεις να το βαλεις σε DFU mode για να κανεις το restore?Αφου περνουσες τα υπολοιπα με itunes,ηδη εχεις περασει και τις επαφες σου.

Δημοσ.
Xμμ εννοεις να το βαλεις σε DFU mode για να κανεις το restore?Αφου περνουσες τα υπολοιπα με itunes,ηδη εχεις περασει και τις επαφες σου.

όχι εννοώ να δοκιμάσω και έτσι πριν μπλέξω με restore kai itunes.

• Moderators
Δημοσ.
όχι εννοώ να δοκιμάσω και έτσι πριν μπλέξω με restore kai itunes.

Δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελεις να δοκιμασεις.:-)

Τι εννοεις hard reset?Να κανεις reboot?

Δημοσ.
Δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελεις να δοκιμασεις.:-)

Τι εννοεις hard reset?Να κανεις reboot?

ναι reboot. Λέω να το δοκιμάσω, μήπως γνωρίζεις αν θα σβήσουν οι επαφές?

*** πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την υπομονή σου φίλε μου ;)

• Moderators
Δημοσ.
ναι reboot. Λέω να το δοκιμάσω, μήπως γνωρίζεις αν θα σβήσουν οι επαφές?

*** πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την υπομονή σου φίλε μου ;)

Οχι ρε συ,δεν σβηνονται με ενα απλο reboot:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...