Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και ο νικητής είναι: jason_rethymno

συγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω το κουιζ σου, τι επρεπε να σε ρωτησει, αν αυριο θα βρεξει? με συνδεση ή σκετο που ειναι το κακο, μπορει να το ηθελες πραγματι με συνδεση ή μπορει να το ηθελες σκετο!

Δημοσ.

Εχει βγει εντολή απο τα υψηλά κλιμάκια της Vodafone, η οποία έσκασε χθες στα καταστήματα: Δεν πουλάει κανένας σκέτη συσκευή, παρά μόνο με σύνδεση η retention, μέχρι νεοτέρας ενημέρωσης....

• Moderators
Δημοσ.
Εχει βγει εντολή απο τα υψηλά κλιμάκια της Vodafone, η οποία έσκασε χθες στα καταστήματα: Δεν πουλάει κανένας σκέτη συσκευή, παρά μόνο με σύνδεση η retention, μέχρι νεοτέρας ενημέρωσης....

Πως το εμαθες?

Δημοσ.

LOL

λογικο ειναι αφου οι περισσοτεροι αγοραζουν σκετη τη συσκευη. η vodafone χανει δεν κερδιζει :P

Δημοσ.

Να βγαλουν καμια εντολη με κανα καλο dataplan λεω εγω.... Επισης και να ισχυει αυτο θα ειναι για πολυ λιγο γιατι ειναι παρανομο κατι τετοιο

Δημοσ.

Σας τα λεγα 'γω.

"Πουλάμε ξεκλείδωτες συσκευές, αλλά μόνο με σύνδεση." :confused:

Εδώ είναι Ελλάδα, μην το ξεχνάτε! :fear:

Αν είχαν πρόγραμμα με πχ 2GB data με 15? το μήνα τότε θα το έκανα σύνδεση. Αλλά τα προγράμματα που έχουν τώρα είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!

Δημοσ.

αυτο λειτουργει με αλλη καρτοκινητη πχ wind;γιατι μια υπαλληλος μου ειπε οτι ειναι

κλειδωμενη η συσκευη και δεν θα μπορω να στελνω sms-internet με αλλη εταιρια παρα μονο να κανω κλησεις!!!!

Δημοσ.

Υπάρχουν ακόμα άτομα που ρωτάν το ίδιο χιλιοειπωμένο πράγμα;;;; :shock: :shock:

Άντε, επειδή είσαι και Αεκτζής, θα σου πω να μην πιστεύεις στις υπαλλήλους της Vodafone (αν και νοστιμούλες!!!!) και ότι το κινητό λειτουργεί με όλες τις εταιρίες και όλες τις sim. :-)

Επίσης από χτές κυκλοφορεί μέσω Cydia η τελευταία έκδοση του Cycorder (free!!!!) με καταπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχο!!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δημοσ.

παιδιά SOS,

είχα κατεβάσει μερικές εφαρμογές-παιχνίδια FREE απο το AppStore. Όλα καλά και κανονικά, άλλα πριν απο λίγο όταν πήγαινα να τις "τρέξω" τότε το τηλ με γυρνούσε στην αρχική οθόνη.

Το έχει πάθει κανείς άλλος?

Τι να κάνω για να λυθεί το πρόβλημα?

έχω και πολλά στοιχεία στο τηλ. και δεν θέλω να τα χάσω....το λέω γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με τα στοιχεία όταν κάνεις hard reset.

• Moderators
Δημοσ.
το λέω γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με τα στοιχεία όταν κάνεις hard reset.

Mην ανησυχεις για τα sms,contacts κλπ.Αν χρειαστει να κανεις restore,μολις κανεις sync με το itunes θα επανελθουν στην κατασταση που ηταν την τελευταια φορα που εκανες sync.

Καθε application το κανει αυτο?Εκανες εγκατασταση κατι και μετα το επαθε?Ετσι ξαφνικα?

Δημοσ.

ναι κάθε application το κάνει.

Έκανα εγκατάσταση ένα application πριν το εμφανίσει άλλα δεν ξέρω αν φταίει αυτό

Δημοσ.
Mην ανησυχεις για τα sms,contacts κλπ.Αν χρειαστει να κανεις restore,μολις κανεις sync με το itunes θα επανελθουν στην κατασταση που ηταν την τελευταια φορα που εκανες sync.

να πω εδώ ότι τα contacts δεν υπάρχουν στο outlook γιατί τα είχα όλα στην sim την πρώτη φορά που την έβαλα στο iphone και έτσι τα πέρασα απο την sim

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...