Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό? Για το αν είναι ή όχι αξιόπιστος ο μετρητής ρωτάω.

Κοίτα εδώ για την αξιοπιστία του μετρητή.

Δημοσ.

έστειλα μήνυμα στο 1284 αλλα ηρθε στο iphone μου ενα μήνυμα που μου ελεγε οτι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται απο το πρόγραμμα που εχω συμβόλαιο....Εχω το πρόγραμμα 250 lite με 250 λεπτα ομιλίας 150 sms και 250mb ογκο δεδομένων(άσχετο με το οτι λενε οτι 2πλασιαζονται τα mb)....και με τα mb και τα λεπτα πως τα βρίσκουμε τι εχουμε ξοδεψει τώρα για να μην ξεφύγουμε και υπεχρεωθούμε και πάνω απο το πάγιο????

Δημοσ.
έστειλα μήνυμα στο 1284 αλλα ηρθε στο iphone μου ενα μήνυμα που μου ελεγε οτι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται απο το πρόγραμμα που εχω συμβόλαιο....Εχω το πρόγραμμα 250 lite με 250 λεπτα ομιλίας 150 sms και 250mb ογκο δεδομένων(άσχετο με το οτι λενε οτι 2πλασιαζονται τα mb)....και με τα mb και τα λεπτα πως τα βρίσκουμε τι εχουμε ξοδεψει τώρα για να μην ξεφύγουμε και υπεχρεωθούμε και πάνω απο το πάγιο????

Επειδη τα προγραμματα σνδεσης του iphone ειναι ειδικα ισως να μην τα υποστηριζει. Εγω πριν λιγο με Vofafone 200 μια χαρα πηρα ενημερωση μεχρι χθες. Εινα απο τους λιγους λογους που μενω σε Voda αυτη η υπηρεσια της.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για το data counter, πήγαινε Settings > Usage. Εκεί, κάτω-κάτω, φαίνεται τι ΜΒ έχεις καταναλώσει.

Προϋπόθεση βέβαια είναι να μηδενίζεις τον μετρητή κάθε μήνα που αλλάζει η χρήση. ;)

Δημοσ.
Για το data counter, πήγαινε Settings > Usage. Εκεί, κάτω-κάτω, φαίνεται τι ΜΒ έχεις καταναλώσει.

Προϋπόθεση βέβαια είναι να μηδενίζεις τον μετρητή κάθε μήνα που αλλάζει η χρήση. ;)

Αν δεν κανω λαθος ειχα πει στην κορη μου οτι αυτο μετραει συνολικα και δεδομενα μεσω ασυρματης συνδεσς που δεν χρεωνεται και μεσω 3G που χρεωνεται.

Ισως κανω και λαθος.

Δημοσ.

To θεμα ειναι οτι δεν ειναι και οτι πιο αξιοπιστο...

http://www.iphonehellas.gr/2324/iphone-v202-bug-cellular-network-data-counter/'>http://www.iphonehellas.gr/2324/iphone-v202-bug-cellular-network-data-counter/

Αν δεν κανω λαθος ειχα πει στην κορη μου οτι αυτο μετραει συνολικα και δεδομενα μεσω ασυρματης συνδεσς που δεν χρεωνεται και μεσω 3G που χρεωνεται.

Ισως κανω και λαθος.

Οχι μετραει μονο των δεδομενων που κατεβαινουν μεσω 3g..Δεν μετραει αυτα του wifi..

Ομως δεν ειναι τοσο αξιοπιστο!

http://www.iphonehellas.gr/2324/iphone-v202-bug-cellular-network-data-counter/

Οποτε, προσοχη!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Σύμφωνοι, διάβασα το σχετικό thread για την "αξιοπιστία" του Data Counter αλλά αν δεν κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις για να αναπαραχθεί το bug, δεν βλέπω να έχεις πρόβλημα. :-)

Δημοσ.
έχει δοκιμάσει κανείς jailbreak σε 3G και να είναι σε Vodafone

υπάρχει περίπτωση να χάσει τίποτα ρυθμίσεις?

Οχι απολυτως τιποτα!

• Super Moderators
Δημοσ.
Σύμφωνοι, διάβασα το σχετικό thread για την "αξιοπιστία" του Data Counter αλλά αν δεν κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις για να αναπαραχθεί το bug, δεν βλέπω να έχεις πρόβλημα. :-)

Και στο κάτω κάτω ευτυχώς που μετράει περισσότερα από όσα ξοδεύεις και όχι λιγότερα...

B)

Δημοσ.

Πήγα και εγώ ο καημένος στην βοδαfone της περιοχής μου (Αλμυρός) και τους ρωτάω:

- Θέλω να αγοράσω ένα iphone παρακαλώ;

Τι μου απάντησε, το τσακάλι, ο μαγαζάτορας;

α) Ναι, πόσα θέλετε;

β) Με σύνδεση ή σκέτο;

γ) 8GB ή 16GB και τι χρώμα;

Όποιος το βρει κερδίζει χαρτομάντιλα για το iphone του.

Αν νομίζουν πως με αυτό τον τρόπο θα πουλήσουν συνδέσεις είναι βαθιά νυχτωμένοι. Κρίμα και για το iphone δηλαδή. Να τους δίνουμε λεφτά και να μην μας το πουλάνε. Κρίμα...

Δημοσ.
Πήγα και εγώ ο καημένος στην βοδαfone της περιοχής μου (Αλμυρός) και τους ρωτάω:

- Θέλω να αγοράσω ένα iphone παρακαλώ;

Τι μου απάντησε, το τσακάλι, ο μαγαζάτορας;

α) Ναι, πόσα θέλετε;

β) Με σύνδεση ή σκέτο;

γ) 8GB ή 16GB και τι χρώμα;

Όποιος το βρει κερδίζει χαρτομάντιλα για το iphone του.

Αν νομίζουν πως με αυτό τον τρόπο θα πουλήσουν συνδέσεις είναι βαθιά νυχτωμένοι. Κρίμα και για το iphone δηλαδή. Να τους δίνουμε λεφτά και να μην μας το πουλάνε. Κρίμα...

Βασικά και τα τρία μπορεί να τα ρώτησε :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...