Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Απλώς μου είπαν το γνωστό πλέον ποιηματάκι ότι αν δεν κάνω συμβόλαιο θα μπορώ μόνο να κάνω τηλεφωνήματα και να στέλνω sms, τίποτα άλλο. Κατι που δεν ισχυει αν δεν κανω λαθος ανεξαρτητα απο την εταιρια κινητης που θα βαλεις sim.
islas canarias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπον το εκανα κ γω jailbrake το κινητακι με το quickpwn και μπορω να πω οτι αξιζει τον κοπο. εχει τοσα πολλα apps μεσω cydia και installer (κατι σαν appstore) που αξιζει μονο και μονο για να δεις πραγματικα τι δυνατοτητες εχει το κινητο. για οποιον ενδιαφερεται και ειναι ασχετος με αυτα σαν εμενα, εδω http://ppericleous.googlepages.com/quickpwnforwindows και http://www.iphonehellas.gr/iphone-firmware-ipsw-files/
Apateonas_69 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια καλησπέρα,χθές το πήρα κι εγω το τηλεφωνάκι με συνδεση στο 250 lite Απορίες 1)Πάω να στείλω μήνυμα και μου λέε...error sending message...μηπως δεν έχω καταχωρύσει σωστα το νουμερο της επαφής?η θέλει κάποια ρύθμιση? 2)Τον ογκο δεδομένων,ελευθερου χρόνου ομιλίας και μυνημ'ατων απο που τον τσεκάρω για να δω τι έχω καταναλώσει? 3)Στα δεδομένα που λέει send receive υπολογιζονται συνολικα σαν χρήση mb για σερφαρισμα στο ιντερνετ μεσω 3G 4)Θέλω να σερφάρω μόνο μέσω wifi στο σπιτι κι όταν ειμαι εκτός και χρειαστεί να δω emails μέσω του 3G και μόνο τότε...Πως γινετα αυτο? thanks
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια καλησπέρα,χθές το πήρα κι εγω το τηλεφωνάκι με συνδεση στο 250 lite Απορίες 1)Πάω να στείλω μήνυμα και μου λέε...error sending message...μηπως δεν έχω καταχωρύσει σωστα το νουμερο της επαφής?η θέλει κάποια ρύθμιση? 2)Τον ογκο δεδομένων,ελευθερου χρόνου ομιλίας και μυνημ'ατων απο που τον τσεκάρω για να δω τι έχω καταναλώσει? 3)Στα δεδομένα που λέει send receive υπολογιζονται συνολικα σαν χρήση mb για σερφαρισμα στο ιντερνετ μεσω 3G 4)Θέλω να σερφάρω μόνο μέσω wifi στο σπιτι κι όταν ειμαι εκτός και χρειαστεί να δω emails μέσω του 3G και μόνο τότε...Πως γινετα αυτο? thanks Μπορω να σου απαντησω μονο για την πληροφοριση υπολοιπου χρονου ομιλιας. Κενο sms στο 1284 δωρεαν.
kpartsi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Κατι που δεν ισχυει αν δεν κανω λαθος ανεξαρτητα απο την εταιρια κινητης που θα βαλεις sim. Βεβαίως και δεν ισχύει. Το ενεργοποίησα με sim Cosmote (!!!!) και το έχω δουλέψει και με 3G Wind για σερφάρισμα στο Ίντερνετ (πρέπει μόνο να προσθέσεις εσύ την ρύθμιση apn). Επίσης σερφάρω άνετα wifi, το ipod παίζει φούλ, Ιταλία το δούλεψα με Tim χωρίς κανένα πρόβλημα και γενικά είναι ένα ξεκλείδωτο τηλέφωνο με τα όλα του. :-D
haHa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια καλησπέρα,χθές το πήρα κι εγω το τηλεφωνάκι με συνδεση στο 250 lite Απορίες 1)Πάω να στείλω μήνυμα και μου λέε...error sending message...μηπως δεν έχω καταχωρύσει σωστα το νουμερο της επαφής?η θέλει κάποια ρύθμιση? 2)Τον ογκο δεδομένων,ελευθερου χρόνου ομιλίας και μυνημ'ατων απο που τον τσεκάρω για να δω τι έχω καταναλώσει? 3)Στα δεδομένα που λέει send receive υπολογιζονται συνολικα σαν χρήση mb για σερφαρισμα στο ιντερνετ μεσω 3G 4)Θέλω να σερφάρω μόνο μέσω wifi στο σπιτι κι όταν ειμαι εκτός και χρειαστεί να δω emails μέσω του 3G και μόνο τότε...Πως γινετα αυτο? thanks 1) Για ξαναπροσπαθησε 2) Χρονο ομιλιας(αν θελεις, κανε jailbreak και βαλε το ilog για να βλεπεις ποσο χρονο εχεις μιλησει) και μηνυματων δεν δειχνει το iphone. 3)Στον ογκο δεδομενων υπολογιζει μονο οτι κατεβαζεις μεσω 3g ,οχι μεσω wifi. Προσοχη ομως γιατι δεν ειναι αξιοπιστος.. 4) Οταν εισαι σπιτι και εχει wifi σημα, τοτε μονο του το κινητο επιλεγει το wifi. Οταν δεν βρει wifi, καταφευγει στο 3g.
soiramk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 3)Στον ογκο δεδομενων υπολογιζει μονο οτι κατεβαζεις μεσω 3g ,οχι μεσω wifi. Προσοχη ομως γιατι δεν ειναι αξιοπιστος.. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό? Για το αν είναι ή όχι αξιόπιστος ο μετρητής ρωτάω.
kpartsi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ...Χρονο ομιλιας(αν θελεις, κανε jailbreak και βαλε το ilog για να βλεπεις ποσο χρονο εχεις μιλησει) και μηνυματων δεν δειχνει το iphone. Που δυστυχώς η δωρεάν έκδοση είναι δοκιμαστική 5 ημερών και μετά πρέπει να την πληρώσεις... Πάντως άψογη εφαρμογή.
iced Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εσυ θα εκανες ιδιαιτερα τσαμπα? Δεν νομιζω... Αν θες το κατι παραπανω απο αυτο που εχει ηδη το τηλεφωνο θα το πληρωσεις, λογικο ειναι
haHa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Που δυστυχώς η δωρεάν έκδοση είναι δοκιμαστική 5 ημερών και μετά πρέπει να την πληρώσεις... Πάντως άψογη εφαρμογή. Nαι δυστυχως ειναι demo.. Εδω μια ενδιαφερουσα συζητηση για το demo του iLog: http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic,216.0.html
haHa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εσυ θα εκανες ιδιαιτερα τσαμπα? Δεν νομιζω... Αν θες το κατι παραπανω απο αυτο που εχει ηδη το τηλεφωνο θα το πληρωσεις, λογικο ειναι Καλα απο την στιγμη που καποιος δουλεψε και αφιερωσε χρονο για να γραψει μια εφαρμογη , ειναι δικαιωμα του να ζηταει χρηματα.. Το θεμα ειναι οτι μια τετοια ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΗ λειτουργια επρεπε να την ειχε απο τη μανα του το κινητο ή τουλαχιστον να την προσεφερε δωρεαν μεσω appstore η apple.
jiraya sama Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 για να μην ανοιγω νέο τοπικ το παλιό iphone αποσύρθηκε από την αγορά στην αμερική?? ως πότε μπορώ να το βρώ??
haHa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εχει αποσυρθει και μπορεις να το βρεις μονο μεταχειρισμενο, πχ απο αγγελιες εδω ή απο ebay.
sellsoap Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 μπορι καπιοσ να μοy εξιγισι ποs θα κανο activation? το περνο αuριο απο ιταλια κε θα βαλο αλλι καρτα (orange romania). pali μεσο i tunes? η πρεπει να μπο στο ιταλικο site τις vodafone κε να το κανο απο εκι? ευχαριστο
islas canarias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Nαι δυστυχως ειναι demo..Εδω μια ενδιαφερουσα συζητηση για το demo του iLog: http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic,216.0.html για οποιον θελει (σαν εμενα) να χρησιμοποιει το Iphone σα σκληρο (χωρις itunes δηλαδη) εδω http://www.digidna.net/diskaid/ (σημειωση: ΝΑΙ δουλευει και ειναι free)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.