Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος αν του δουλεύει κανονικά το push email από Mobile Me μέσω απλής σύνδεσης vodafone και όχι εταιρικής ? Μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα ....

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπορεί να μου πει κάποιος αν του δουλεύει κανονικά το push email από Mobile Me μέσω απλής σύνδεσης vodafone και όχι εταιρικής ? Μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα ....

Σε εμένα δουλεύει κανονικά το MobileMe μέσω Wind κανονικότατα. Επίσης δουλεύει ο εταιρικός μας Exchange και μέσω Wind και μέσω προσωπικής σύνδεσης Vodafone.

Δημοσ.

Αν μου στειλουν iphone απο Αμερική μια θεία μου(εκει είναι πιο φθηνό) μετά τι χρειάζεται να κάνω για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω εδώ;

Δημοσ.
Σε εμένα δουλεύει κανονικά το MobileMe μέσω Wind κανονικότατα. Επίσης δουλεύει ο εταιρικός μας Exchange και μέσω Wind και μέσω προσωπικής σύνδεσης Vodafone.

Thanks

Αν μου στειλουν iphone απο Αμερική μια θεία μου(εκει είναι πιο φθηνό)μετά τι χρειάζεται να κάνω για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω εδώ;

Ρίξε μια ματιά στο σχετικό wiki που μόλις ανέβηκε με χρήσιμες πληροφορίες για το iPhone 3G.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271759

Δημοσ.

Δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν τηλέφωνο αλλά μόνο σαν ipod... Δεν έχει ''σπάσει'' ακόμα το firmware 2.0 για να του βάλεις άλλη sim εκτός από την AT&T. Μόνη λύση είναι να παραγγείλεις από Ίντερνετ μία TurboSim (που δεν είναι πάντα αποτελεσματική) και βέβαια το συνολικό κόστος του κινητού που ανεβαίνει πολύ ψηλά!!!!

Και μετά ας σταματήσουμε να λέμε ότι Αμερική είναι πιο φθηνό γιατί δεν είναι αλήθεια. Αν βάλεις το κόστος συνδρομής και ενδεχομένως το κόστος διακοπής της θα δείς πόσο περισσότερο σου βγαίνει. Πάνω-κάτω τα ίδια με Ελλάδα. Αν προσθέσεις και την τιμή της TurboSim πάς στα ύψη... Κάπου ο George Addams είχε κάνει τους λογαριασμούς και απέδειξε ότι πλέον από Αμερική δεν συμφέρει.

Δημοσ.

Άντε να κάνω και εγώ μια ερώτηση :)

Ο πατέρας μου ακόμα δεν έχει μπει φουλ στον virus που λέγεται apple και κάνει synchronise το iphone απο windows MS Outlook 2003

Η ερώτηση είναι αν γίνεται με κάποιο τρόπο να γίνονται synchronise και τα Notes και τα Tasks. Αν μπορούσε κάποιος με windows και outlook να βοηθήσει θα τον ευχαρισούσα πολύ :)

Δημοσ.
Και μετά ας σταματήσουμε να λέμε ότι Αμερική είναι πιο φθηνό γιατί δεν είναι αλήθεια. Αν βάλεις το κόστος συνδρομής και ενδεχομένως το κόστος διακοπής της θα δείς πόσο περισσότερο σου βγαίνει. Πάνω-κάτω τα ίδια με Ελλάδα. Αν προσθέσεις και την τιμή της TurboSim πάς στα ύψη... Κάπου ο George Addams είχε κάνει τους λογαριασμούς και απέδειξε ότι πλέον από Αμερική δεν συμφέρει.

Βασικά οικονομικά μπορεί ίσως να συμφαίρει λίγο, αλλά σε καμία περίπτωση όπως συνέφερε με το iPhone 1st gen. ΑΛΛΑ άμα βάλεις και όλο τον κόπο που μπαίνεις δεν αξίζει σε καμία περίπτωση για να έχεις μετά και ένα κλειδωμένο iPhone από τη στιγμή που η βόντα στο δίνει και ξεκλείδωτο...

Δημοσ.
Άντε να κάνω και εγώ μια ερώτηση :)

Ο πατέρας μου ακόμα δεν έχει μπει φουλ στον virus που λέγεται apple και κάνει synchronise το iphone απο windows MS Outlook 2003

Η ερώτηση είναι αν γίνεται με κάποιο τρόπο να γίνονται synchronise και τα Notes και τα Tasks. Αν μπορούσε κάποιος με windows και outlook να βοηθήσει θα τον ευχαρισούσα πολύ :)

Ο συνδυασμός itunes+Ms Outlook 2003 δίνει συγχρονισμό μόνο για contacts και calendar.

Δημοσ.
... από τη στιγμή που η βόντα στο δίνει και ξεκλείδωτο...

Ναι τα δίνει ξεκλείδωτα η Voda, αλλά έλα που όμως δεν θέλουν να τα πουλήσουν σκέτα αλλά πακετάκι με κάποιο πρόγραμμα. Ε ρε τρέλα...

Δημοσ.
Ναι τα δίνει ξεκλείδωτα η Voda, αλλά έλα που όμως δεν θέλουν να τα πουλήσουν σκέτα αλλά πακετάκι με κάποιο πρόγραμμα. Ε ρε τρέλα...

Φίλος μου που δουλεύει σε Vodafone Shop (franchise και όχι ιδιοκτησίας vodafone) μου είπε πως από την πώληση της συσκευής σκέτης το κέρδος τους είναι λιγότερο από 5 ευρώ! Γι' αυτό προτιμούν να τα δίνουν με συμβόλαιο.

Φυσικά, εμάς ως καταναλωτές δεν μας νοιάζει αυτό, θα έπρεπε να το δίνουν σκέτο ακόμα κι αν δεν έβγαζαν καθόλου κέρδος.

Δημοσ.
Φίλος μου που δουλεύει σε Vodafone Shop (franchise και όχι ιδιοκτησίας vodafone) μου είπε πως από την πώληση της συσκευής σκέτης το κέρδος τους είναι λιγότερο από 5 ευρώ! Γι' αυτό προτιμούν να τα δίνουν με συμβόλαιο.

Φυσικά, εμάς ως καταναλωτές δεν μας νοιάζει αυτό, θα έπρεπε να το δίνουν σκέτο ακόμα κι αν δεν έβγαζαν καθόλου κέρδος.

Την περασμενη βδομαδα παντως που το πηρε η κορη μου στο κατασημα στο TheMall (δεν ξερω αν εναι ιδιοκτησια Vodafone) δεν αρνηθηκαν να το δωσουν σαν συσκευη μονο. Η κορη μου επελεγξε νεα συνδεση.

Δημοσ.

Εγώ που το αγόρασα από κατάστημα franchise στην πλατεία Κορυδαλού στις 21 Αυγ. πρωί-πρωί αμέσως μου το έδωσαν σαν συσκευή.... Απλώς μου είπαν το γνωστό πλέον ποιηματάκι ότι αν δεν κάνω συμβόλαιο θα μπορώ μόνο να κάνω τηλεφωνήματα και να στέλνω sms, τίποτα άλλο. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...