Danny7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 το εχω ξανα αναφερει πριν λιγες μερες αυτο με το μσν και αυτους που πουλανε απο το μσν και ζητανε πρωτα τα λεφτα και μετα στο στελνουν!αυτη τη φορα ομως ειναι αλλιως το μσν αυτου του πωλιτη το εχω εδω και εναν χρονο και συνεχιζει και μπαινει καθε μερα επισης ενα παιδι απο εδω τον εχει ξανα αναφερει([email protected])!σημερα μου ειπε οτι το δινει 350ευρω με τα μεταφορικα και ολα!και μου λεει οτι θα μου πει τον αριθμο απο την ups που θα το μεταφερει για να ειμαι σιγουρος οτι θα μου ερθει!το ερωτημα μου δεν ειναι να το ρισκαρω η οχι απλα επειδη οπως ειπα και πριν εχει πει και αλλο παιδι απο εδω για αυτον μηπως καποιος εχει αγορασει η εχει ακουσει κατι!ευχαριστω
kpartsi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ;2297293'']@paredwse:Μηπως μπορεις να μου πεις πως λεγεται αυτη η εφαρμογη για να ανοιγεις αρχεια word στο κινητο? Είχα διαβάσει σε άλλο φόρουμ ότι η εφαρμογή FileBrowser (Cydia - source iSpazio) στις διάφορες λειτουργίες της δίνει και την δυνατότητα να διαβάζεις στο iphone αρχεία .doc , .pdf , .xls , .html και διαχείριση αρχείων .zip, τα οποία βέβαια θα περάσεις με SSH. Δεν το έχω όμως ψάξει και δεν μπορώ να σου πω περισσότερα.
Konnosgeros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω το iPhone εδώ και 10 μήνες.Πλέον σκέφτομαι να πάρω το 3G.Θα βρεθώ τέλος του μήνα στην Αμερική και λέω να το πάρω από εκεί.Θέλω να ρωτήσω τι παίζει με το συμβόλαιο εκεί πέρα.Πρέπει να γίνει ενεργοποίηση την ώρα της αγοράς ή όπως με το προηγούμενο την κάνεις on-line; Αν κάποιος έχει ήδη πάρει από Αμερική , μπορεί να ενημερώσει τι ακριβώς παίζει και πως συμφέρει να κινηθώ. Ευχαριστώ
-NetHawk- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 @kpartsi:Εκανα τη δουλεια μου με το mobilefinder και τα ανοιγει μια χαρα! Σ'ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σου.
georgeadams Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Για όσους δεν έχουν jailbroken iPhone ή/και ψάχνουν για εύκολο τρόπο για μεταφορά αρχείων στο iPhone, υπάρχει το DataCase από το App Store. Κοστίζει 5,49 ευρώ και επιτρέπει τη μεταφορά αρχείων από και προς το iPhone μέσω WiFi με απλό drag-n-drop.
takistmr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά τι γίνεται με τη vodafone και τις υλοποιήσεις των παραγγελιών???? Έχω παραγγείλει το iPhone 3G 16GB την προηγούμενη εβδομάδα για αγορά συσκευής χωρίς συμβόλαιο και ακόμα δεν με ειδοποίησαν. Η παραγγελία έγινε στο κατάστημα της Αγ. Παρασκευής (Αγ. Ιωάννου) και ήμουν ο 7ος στη λιστα αναμονής. Υπάρχει κάποιο κόλπο για να εξυπηρετηθώ ή να πάω από εκεί και να κάνω φασαρία????
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά τι γίνεται με τη vodafone και τις υλοποιήσεις των παραγγελιών???? Έχω παραγγείλει το iPhone 3G 16GB την προηγούμενη εβδομάδα για αγορά συσκευής χωρίς συμβόλαιο και ακόμα δεν με ειδοποίησαν. Η παραγγελία έγινε στο κατάστημα της Αγ. Παρασκευής (Αγ. Ιωάννου) και ήμουν ο 7ος στη λιστα αναμονής. Υπάρχει κάποιο κόλπο για να εξυπηρετηθώ ή να πάω από εκεί και να κάνω φασαρία???? Η κορη μου το πηρε στο Themall την περασμενη Τριτη αμμεσα με συνδεση.Μπορουσε ομως να το παρει και χωρις συνδεση.Για παρε τηλ καταστηματα Vodafone.
iced Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλε στοκ αρκετο εχει στην Χαλανδριου διπλα απο τον Μιχο, απο εκει το πηρα και ειχε πολλα
DimAslan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε μου έχω το 8 γίγα... Είναι αλήθεια ότι θέλει λίγο προσοχή, δεν μπορείς να περνάς ό,τι θέλεις επ΄άπειρον... (και πού μπορείς Αλλά εάν σβήνεις μερικές ταινίες που βλέπεις, είσαι λίγο προσεκτικός και επιλεκτικός στην μουσική σου, όλα θα είναι ΟΚ...
papatrexas! Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά τι γίνεται με τη vodafone και τις υλοποιήσεις των παραγγελιών???? Έχω παραγγείλει το iPhone 3G 16GB την προηγούμενη εβδομάδα για αγορά συσκευής χωρίς συμβόλαιο και ακόμα δεν με ειδοποίησαν. Η παραγγελία έγινε στο κατάστημα της Αγ. Παρασκευής (Αγ. Ιωάννου) και ήμουν ο 7ος στη λιστα αναμονής. Υπάρχει κάποιο κόλπο για να εξυπηρετηθώ ή να πάω από εκεί και να κάνω φασαρία???? Φιλε απο το καταστημα της Παλληνης το παραγγειλα πριν απο μια εβδομαδα και μου ειπαν οτι θα το εχουν διαθεσιμο τελος Σεπτεμβριου.Σημερα που πηγα στο Mall στο εκει καταστημα το ειχαν ετοιμοπαραδοτο για συνδεσεις.Το ειχαν ετοιμοπαραδοτο μου ειπαν και σαν σκετη συσκευη(ειχαν δηλαδη αποθεματα)αλλα δεν τα δινουν μου γιατι τους συμφερει να τα δινουν με συμβολαια παρα σκετα. Τι παρακαλια να μου το δωσουν...ανενδοτοι!
iced Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα στην Παληνη ειναι αθλιοι, πηρα τηλ και τους την ειπα εκει...
papatrexas! Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα στην Παληνη ειναι αθλιοι, πηρα τηλ και τους την ειπα εκει... Γιατι τι εγινε στην δικη σου περιπτωση; Θελω ωστοσο να μου πειτε και την αποψη σας. Στο mall που πηγα σημερα μεταξυ αλλων μου ειπε η κοπελα οτι με συμφερει καλυτερα να αγορασω την συσκευη με συνδεση. Ειχα σκοπο να την αγορασω σκετη συσκευη σε 12μηνες δοσεις των 50 euro. Μου ειπε ομως πως αν επεκτινω τις δοσεις σε 18 μηνες και σε συνδιασμο με το χαμηλοτερο προγραμμα που εχει βγαλει η Vodafone για το iphone οπου το παγιο ειναι 35 euro θα μου ερθει γυρω στα 60 euro το μηνα,δηλαδη 10 ευρω παραπανω και θα εχω 500mb για internet και 100 λεπτα ομιλιας και 150 sms δωρεαν. Ο μονος μου ενδοιασμος ειναι μηπως ξεπερασω αυτα τα 100 λεπτα ομιλιας και τα 500mb γιατι κατα το παρελθον ειχα συνδεση και ξεπερνουσα κατα πολυ τον δωρεαν χρονο ομιλιας που ειχα(γυρω τα 500 λεπτα) και ανεβαινε ο λογαριασμος στα υψη.Δυστυχώς ετσι ειμαι.Οταν ξερω οτι μπορω να μιλησω οποιαδηποτε στιγμη και ας εχω ξεπερασει τον δωρεαν χρονο,θα το κανω.Ειναι δελεαρ.Γι αυτο το γυρισα στην καρτοκινητη. Τελος μου ειπε οτι μπορω να κανω την συνδεση,να μην την χρησιμοποιήσω ποτε και να βαλω την cu μου μεσα.Ελα ομως που στην cu βαζω ανανεωση χρονου ομιλιας και ετσι αν το καλοσκεφτεις τελικα ολα αυτα θα μου πανε παραπανω διοτι χωρια τα 60 ευρω θα εχω και τις καρτες για το καρτοκινητο. Τι με συμβουλευετε;Να προχωρησω σε συνδεση ή να κατσω στα αυγα μου και να την αγορασω σκετη;
Danny7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 καλυτερα παρε σκετη συσκευη και μετα ψαξε καλυτερα αυτο με τις συνδεσεις!!δηλαδη μπορει η wind η η cosmote να εχουν καλυτερα προγραμματα για να μπαινεις στο ιντερνετ πραγμα που το θεωρω εγω σημαντικο γιατι το iphone χωρις ιντερνετ δεν λεει!!!και σιγα το λεφτα που γλιτωνεις με το χαμηλοτερο προγραμα της βοντα ελεος!!!και εγω οταν μαζεψω λεφτα η βρω απο καπου εκτος βοντα να το παρω πιο φτηνα ετσι θα κανω!
iced Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Απλα στην Παληνη που πηρα τηλ ειχαν υφακι και καλα υπαρχει προτεραιοτητα σε πελατες με συνδεση και κατι τετοια. Επισης προσπαθουσε να μου πει εμεσα οτι δεν θα δουλεψει το κινητο χωρις vodafone. Ασχετοι Παντως οπως και να το κανουμε ειναι γεγονος οτι λενε διαφορα για να κανουν συνδεσεις ο κοσμος. Για εμενα το καλυτερο αυτη την στιγμη ειναι να το αγορασουμε σαν συσκευη και μολις δρομολογηθουν τα πραγματα να επιλεξουμε data plans και τετοια με οποιο παροχεα θελουμε. Προς το παρον ειναι χαλια ολα τα data plans για μια συσκευη οπως το iphone
islas canarias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 άντε το πηρα κ γω χτες, λευκό 16άρι. με τη πρωτη συνδεση εγινε αμεσως το ξεκλειδωμα και δουλευει αψογα σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις με κοσμοτέ. επισης αμεσα εγινε και η αναβαθμιση firmware. κολησε 2 φορες βεβαια, τη μια η οθονη εμεινε στο favorites χωρις να το κουναει απο κει (κατι που ειδα στο google συμβαινει μαλλον ψιλο-συχνα) και αλλη μια οταν αλλαξα ταπετσαρια! ΟΚ ομως γενικα αψογη λειτουργια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.