Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το μηνιαιο κοστος ομως στανταρ για οσους το παιρνουν με συνδεση

μπορει καποιος να μου πει ποσο χρεωνει οταν μπαινεις ιντερνετ (πχ οταν δεν εχει δiκτυο wifi)

Δημοσ.

Εχω βαρεθει τον καθενα (και τον εαυτο μου στην αρχη!) να λεει οτι εχει αυτο το προβλημα, εχει αυτην την ελλειψη το κινητο κτλ κτλ κτλ. Ρε παιδια ΜΗΝ το παιρνετε αν νομιζετε οτι δεν μπορειτε να συμβιβαστειτε. Εμενα παντως οποιος με ρωταει του λεω να μην το παρει! Να μην γινει και σουπα αμεσως... Σιγουρα εχει τρομερες ελλειψεις σαν κινητο, αλλα ειναι iPhone, πως να το κανουμε...

• Super Moderators
Δημοσ.
2 ερωτησεις για το iphone 3g.

1. υπαρχει καποιος κειμενογραφος που να μπορει να ανοιξει εγγραφα word excel κλπ;

2. τι αρχεια βιντεο παιζει;

1. Υπάρχει εφαρμογή που διαβάζει κείμενα Word (νομίζω και Excel). Δεν μπορείς όμως να τα τροποποιήσεις, είναι εφαρμογή ανάγνωσης μόνο.

2. Παίζει αρχεία video MP4 και H.264 (baseline profile).

[...]

μπορει καποιος να μου πει ποσο χρεωνει οταν μπαινεις ιντερνετ (πχ οταν δεν εχει δiκτυο wifi)

Ανάλογα με την εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας στην οποία έχεις σύνδεση. Προφανώς πρέπει να γίνεις συνδρομητής σε κάποιο πρόγραμμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Οι χρεώσεις ποικίλουν από εταιρεία σε εταιρεία (πχ στην Cosmote τα 200ΜΒ τον μήνα κοστίζουν 15 ευρώ)

Δημοσ.
Ανάλογα με την εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας στην οποία έχεις σύνδεση. Προφανώς πρέπει να γίνεις συνδρομητής σε κάποιο πρόγραμμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Οι χρεώσεις ποικίλουν από εταιρεία σε εταιρεία (πχ στην Cosmote τα 200ΜΒ τον μήνα κοστίζουν 15 ευρώ)

Γίνεται να είσαι σε πρόγραμμα για να έχεις ίντερνετ χωρίς να κάνεις σύνδεση και να το έχεις σαν καρτοκινητό ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Γίνεται να είσαι σε πρόγραμμα για να έχεις ίντερνετ χωρίς να κάνεις σύνδεση και να το έχεις σαν καρτοκινητό ?

Υποθέτω ότι διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία. Νομίζω ότι η Cosmote το κάνει αυτό (βλέπω σχετική χρέωση στον τιμοκατάλογο), για τις άλλες δεν ξέρω.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω τρελλαθεί να βάζω δωρεάν apps από το Appstore...

Ακόμα έχω 25 ολόκληρες σελίδες κι έχω περάσει μουσικούλα, ταινίες, φωτογραφίες κι έχω πάνω από 3 γίγα ελεύθερα...

Νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει...

Άλλωστε και μια Ferrari έχει ελλείψεις, αλλά δεν παύει να βάζει ένα χαμόγελο στα χείλη σου πολύ συχνότερα από το να σε κάνει να τις σκέφτεσαι...

Δημοσ.
Εγώ πάντως έχω τρελλαθεί να βάζω δωρεάν apps από το Appstore...

Ακόμα έχω 25 ολόκληρες σελίδες κι έχω περάσει μουσικούλα, ταινίες, φωτογραφίες κι έχω πάνω από 3 γίγα ελεύθερα...

Νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει...

Άλλωστε και μια Ferrari έχει ελλείψεις, αλλά δεν παύει να βάζει ένα χαμόγελο στα χείλη σου πολύ συχνότερα από το να σε κάνει να τις σκέφτεσαι...

To 16αρι έχεις ή το 8αρι?

Δημοσ.

@paredwse:Μηπως μπορεις να μου πεις πως λεγεται αυτη η εφαρμογη για να ανοιγεις αρχεια word στο κινητο?

Το υποστηρίζει από μόνο του το OS X δεν χρειάζεσαι εξτρα εφαρμογή..

Δημοσ.

αν σοθ στείλει κάποιος πχ με mail κάποιο word, excel, powerpoint, pdf μπορείς να το διαωασεις μέσα από το mail...

Συνήθως εκεί έρχονται τα αρχεία. Τώρα αν θες να το περάσεις μέσα στο Iphone δεν νομίζω να γίνεται αν δεν κάνεις jailbreak και το βάζεις να λειτουργεί σαν σκληρός ή αν δεν αγοράσεις το γνωστό προγραμματάκι από το appstore που κάνει κανά 5ευρω.

Ο απλός τρόπος αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο είναι να στείλεις ένα mail στον εαυτό σου :)

• Super Moderators
Δημοσ.
;2297293'']@paredwse:Μηπως μπορεις να μου πεις πως λεγεται αυτη η εφαρμογη για να ανοιγεις αρχεια word στο κινητο?

Όπως λέει κι ο Steven είναι εγγενής υποστήριξη από το λειτουργικό (κάτι σαν το πάλαι ποτέ QuickView στα Windows, αν το θυμάσαι...). Λειτουργεί, απ' ότι ξέρω, μόνο για ανάγνωση e-mail attachment.

Εκτός κι αν έχεις βάλει κάποια εφαρμογή (από Installer ή Cydia) για e-book και διαβάζει μόνη της .doc αρχεία. Δεν το γνωρίζω όμως, δεν το'χω ψάξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...