Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση...το πήρα τελικά το ipnone...αλλά επειδή είχα είδη το ipod touch έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο ποιό αργό γενικά στο ανοίγεις και να κλείνεις εφαρμογές και προγράμματα...το έχει παρατυρήση κάποιος αλλός αυτό η απλά έχω κάνει κμια πατάτα και σέρνετε(αλλά τ????).

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά παιδιά με το θέμα του αργού sync,εγω κάνω λάθος που επιλέγω apply?

Αν εχεις προσθέσει κάποιες νέες εφαρμογές και αρκετά mp3 κάνει δυο-τρία λεπτά...

Και sync δυο φορές το μήνα ίσως...

Τι λέτε?

• Moderators
Δημοσ.
Τελικά παιδιά με το θέμα του αργού sync,εγω κάνω λάθος που επιλέγω apply?

Αν εχεις προσθέσει κάποιες νέες εφαρμογές και αρκετά mp3 κάνει δυο-τρία λεπτά...

Και sync δυο φορές το μήνα ίσως...

Τι λέτε?

Δυο τρια λεπτα δεν ειναι αργο sync.

To καθε ποτε κανεις sync ειναι καθαρα δικη σου επιλογη;)

Δημοσ.

Αυτο εννουσα...

Οτι αν επιλεξεις apply και οχι sync,"περνάς" οτι καινουριο θες στο iPhone πολύ πιο γρήγορα...

Και όπως πολυ σωστά λες κι εσυ,ο καθένας επιλέγει πότε θα κάνει backup...

Δημοσ.

Και κάτι άλλο...

Όταν βγεί το πολυαναμενόμενο firmware update με τα ελληνικά,όσοι εχούν pwned συσκευές,θα κάνουν το update κανονικά,η θα υπάρχει πρόβλημα;

Δημοσ.

Αυτό πουθ παρατήρησα σήμερα είναι ότι όταν το iphone τρέχει σε airplane mode τότε είναι λίγο ποιό γρήγορο απο όταν παίζει σε κανονική λειτουργία.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω το iphone 3G, αλλά βλέπω πως κάνει 500?, ενώ το ipod touch έχει γύρω στα 300?. Δηλαδή θα δώσω 200? παραπάνω για να έχω λειτουργίες κινητού;

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες είναι οι διαφορές τους, εκτός βέβαια από την παραπάνω;

• Moderators
Δημοσ.
Αυτο εννουσα...

Οτι αν επιλεξεις apply και οχι sync,"περνάς" οτι καινουριο θες στο iPhone πολύ πιο γρήγορα...

Και όπως πολυ σωστά λες κι εσυ,ο καθένας επιλέγει πότε θα κάνει backup...

Στην δικια μου περιπτωση,δεν εχω παρατηρησει διαφορα μεταξυ των δυο.Δυστυχως..:rolleyes:

Αυτό πουθ παρατήρησα σήμερα είναι ότι όταν το iphone τρέχει σε airplane mode τότε είναι λίγο ποιό γρήγορο απο όταν παίζει σε κανονική λειτουργία.

Λογικο καθως"παυει"να λειτουργει η baseband και επιβαρυνεται λιγοτερο ο επεξεργαστης του.

Και κάτι άλλο...

Όταν βγεί το πολυαναμενόμενο firmware update με τα ελληνικά,όσοι εχούν pwned συσκευές,θα κάνουν το update κανονικά,η θα υπάρχει πρόβλημα;

Η λογικη απαντηση ειναι ναι.

Δημοσ.
Σκέφτομαι να πάρω το iphone 3G' date=' αλλά βλέπω πως κάνει 500?, ενώ το ipod touch έχει γύρω στα 300?. Δηλαδή θα δώσω 200? παραπάνω για να έχω λειτουργίες κινητού;

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες είναι οι διαφορές τους, εκτός βέβαια από την παραπάνω;[/quote']

Ναι, και GPS και internet παντού και ένα μηχάνημα λιγότερο στην τσέπη σου ;)

Και κάτι άλλο...

Όταν βγεί το πολυαναμενόμενο firmware update με τα ελληνικά' date='όσοι εχούν pwned συσκευές,θα κάνουν το update κανονικά,η θα υπάρχει πρόβλημα;[/quote']

Απλά θα ξανακλειδωθεί και θα πρέπει να περιμένεις λίγο να το κάνουν jailbreak τα παιδιά..

Δημοσ.

http://europa.eu/scadplus/leg/el/lvb/l26061.htm

Κατευθυντήριες γραμμές για τους κάθετους περιορισμούς

...

• Δεσμευμένη πώληση

Δεσμευμένη πώληση υπάρχει όταν ο προμηθευτής εξαρτά την πώληση ενός προϊόντος από την αγορά ενός άλλου διαφορετικού προϊόντος από τον προμηθευτή ή από κάποιον που ορίζεται από τον προμηθευτή. Το πρώτο προϊόν αναφέρεται ως το δεσμεύουν προϊόν και το δεύτερο αναφέρεται ως το δεσμευμένο προϊόν. Εάν οι δεσμευμένες πωλήσεις δεν δικαιολογούνται αντικειμενικά λόγω της φύσης των προϊόντων ή των εμπορικών συνηθειών, οι πρακτικές αυτές μπορεί να συνιστούν κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης. Από την άποψη του ανταγωνισμού, αυτό το είδος συμφωνίας βάσει της οποίας η πώληση ενός προϊόντος εξαρτάται από την αγορά ενός άλλου διαφορετικού προϊόντος, ενδέχεται να συνιστά παράβαση των κανόνων του ανταγωνισμού.

...

Η Vodafone αν έδινε το iPhone μόνο στους πελάτες της, πιθανόν να παρέβαινε τον παραπάνω νόμο καθώς δεν θα δίνει ανεξάρτητα τα 2 προϊόντα.

Προϊόν 1: iPhone

Προϊόν 2: Παροχή υπηρεσιών τηλεφωνίας/data μέσω του δικτύου Vodafone

update:

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-11727.action

Τιμή χωρίς σύνδεση:

499euro για το 8GB μαύρο

569euro για το 16GB μαύρο

569euro για το 16GB λευκό

Δημοσ.

Για να δούμε λοιπόν!

Σε άλλο forum χρήστης ανέφερε ότι άφησαν να εννοηθεί από την Cosmote ότι μπορεί να το φέρουν και μάλιστα σύντομα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...